>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wplata Na Konto W Bah. Druczek Przelewu ( Skan ) I Wszystko Jasne :) !!!

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Oto Druczek Przelewu :-d Jezeli Ktos Skorzystal Z Mojego Skanu Prosze Napisac ??? Bede Wiedzial Ze Nie Na Darmo Go Tu Umiescilem :-d

yakashi 0

yakashi

Użytkownik
Też skorzystam pewnie, ale powiedz mi z którego banku robić przelew, żeby nie płacić prowizji. Założyłem już temat ale na razie nikt nie odpowiedział.

N 0

nika-volek

Użytkownik
Nazwa odbiorcy: bet-at-home.com
Nazwa odbiorcy c.d.: BANK BPH W WARSZAWIE
L.K.: 06
Nr rachunku odbiorcy: 10600076 | 0000321000037132
W P
Waluta: PLN
Kwota: 100,00
Kwota słownie: sto złotych
Tytułem: 129*****
To wystarczy? Jest ok? ;)

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
tak to wystarczy !!! :-D jezeli wplacasz w banku :-D bo na poczcie nie probowalem, ale mysle ze na poczcie tez wystarczy:spokodfhgfh:
pozdro!

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wydrujujesz sobie taki jak kolega podal wyzej. Wypelniasz dane itp.

Idziesz do banku lub na poczte i wystarczy kase dac która wpisales na druczku i masz wszystko z glowy a kasa bedzie po kilku dniach na koncie u buka.

roni_10 0

roni_10

Użytkownik
BAH ma konto w BPH. I teraz jest taka lekko niekorzystna sytuacja po fuzji PEKAO S.A. i BPH. Bo w większości miast BPH miało swoją placówkę, natomiast po fuzji PEKAO przejęło pewnie około 50% (a może i więcej) placówek BPH, przez co w tych miastach, gdzie była jedna placówka nie ma już żadnej. I tak jest u mnie w Olsztynie. Była jedna placówka BPH, teraz nie ma żadnej, na miejsce jej wstawili PEKAO przez co powstał mały absurd, bo ta przekształcona placówka znajduje się w odległości około 100 metrów od takiej większej placówki PEKAO ????
Pomyślałem, że przez PEKAO powinna wpłata na kontro BAH-a pójść najszybciej, ale się chyba pomyliłem. Prowizję wzięli 5 zł (po prostu jestem do tego zmuszony, zostaje poczta polska 2,5 zł i chyba przez nią będę musiał wpłacać). Podobno zanim dojdzie do BAH-a, a wpłaciłem dziś o 9 rano, jakieś 2-4 dni. Fuck! Dlaczego tak długo idzie prosta wpłata. Mogę się założyć, że takie absurdy nie występują w US &amp; A.
Dzisiejsza wpłata jest moja pierwszą do internetowego buka. Założyłem sobie także dzisiaj konto bankowe w mBanku. Za jakieś 2 tygodnie kurier przywiezie mi kartę gotówkową i będę wpłacał kasę do wpłatomatu, a później robił przelew z konta mBanku do BAH-a za 0,50 groszy i pewnie szybciej dojdzie kasa niż tradycyjną wpłatą w banku na konto. I tak się składa, że w Olsztynie w centrum Alfa mają &quot;miniplacówkę&quot; (bo większych chyba nie ma) mBanku, konto w banku z podpisaniem umowy załatwiłem sobie w 15 minut! Do tego jeszcze konto całkowicie darmowe, ew. opłata to za przelew do innego banku i ubezpieczenie karty, o ile takie będę chciał za 1,6 zł miesięcznie ????

L 0

lukas15

Użytkownik
mam pytanie jeśli nie napisałem tylko do jakiego banku to idzie a napisałem numer konta do którego ma to być wpłacone to przyjdzie mi to czy nie?

Do góry Bottom