Chcialbym wplacic 2 tys z kart paysafecart i natychmiast wyplacic na moje konto bankowe w bukmacherze Bet365. Moje pytanie to czy nie bedzie zadnych klopotow?
Żaden bukmacher nie da ci wypłacić takiej kwoty bez obrotu, choćby w sporcie na live z kursem 1,01. Albo np. na ruletce. Ewentualnie policzą sobie prowizje nawet 10% wpłaty + ewent. opłata za przelew. Z tym że to różnie w zależności od buka. Nie wiem dokładnie jak to wygląda w bet365. Ale generalnie trzeba 1x obrócić wpłatę.
Ewentualnie jak masz skrill, to możesz go zasilić tymi kuponami i wypłacić na konto. Bez ryzyka. Ale prowizja od wpłaty to 5,5% + koszt wypłaty na konto około 13zł. Czyli łączny koszt operacji to 123zł. Nie ma nic za darmo
Mozesz wplacic te 2 kola z paysafecard, obrocic tylko raz cala kwota chociazby po kursie 1.01 na live czy normalnie i zlecasz na konto bankowe wyplate bez problemu w bet365!
Czytalem Twoj post ale piszesz o jakis 10% plus ewentualnie od wplaty czy cos i ze zalezy od buka, ale jak Ktos pyta sie w temacie BET365 to co go obchodzi jak jest na innym buku. Wyluzuj gacie i nie spinaj sie tak i powodzenia ????