>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Wpisanie zlego adresu podczas rejestracji

R 0

robertcik1989

Użytkownik
Witam mam problem ,wczoraj zarejestrowalem sie na betclic-u i wygralem troche kasy chcialem to wyplacic jednak podczas rejestracji popelnilem blad i wpisalem zly adres. tzn nie jest on zly ale nie zgadza sie z tym ktory mam w dowodzie osobistym , chcieli ode mnie jakis rachunek lub wyciag z konta ale na zadnym z nich nie widnieje moje nazwisko ze wzgledu na to ze nie jestem zameldowany pod tym adresem , co robic!? ratujcie bo napisali ze mi nie wyplaca kasy jesli im nie przesle potwierdzenia adresu , moge im wyslac rachunek za prad z tym adresem ale nie bedzie mojego nazwiska

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ciężka sytuacja. Rozumiem że wpisałeś swój adres zamieszkania a nie zameldowania...
Biorąc pod uwagę wiek, zakładam że się tylko pomyliłes i nie próbowałeś nic wyłudzać;)
Na Twoim miejscu próbowałbym to wyjaśnić. Prześlij im dowód osobisty, wyciąg z banku z tym prawdziwym adresem... albo screenshot&#39;a strony głównej konta bankowego i DODATKOWO jakiś dowód wynajęcia mieszkania w którym mieszkasz.
Możesz też próbować przekonać ich że się przeprowadziłeś-pokazując np. dowód z zamazaną datą ważności i numerem dowodu (wydaje mi się, że powinni to zaakceptować jeśli dodasz, że zawsze to robisz profilaktycznie:p). Gorzej jednak jeśli rejestrowałeś się tydzień temu albo już im powiedziałeś jak wygląda sytuacja-w takim wypadku nie radzę kombinować.
Z reszta jest to ryzykowne ????

Jakbyś miał problem to pisz PW, jak wrócę do domu to postaram się pomoc ????

wroclaw-59026 0

wroclaw-59026

Użytkownik
Ja tez popelnilem taki blad i zastanawialem sie dlugo jak go naprawic. Wystarczy ze napiszesz do nich maila ... i powiesz o co chodzi i to powinno rozwiazac problem.

R 0

rebmar

Użytkownik
Pewnie grał za te 55zł co jest bez ryzyka więc będą go ostro sprawdzać ????
Zawsze podostaje ci paszport , prawko. i książeczka wojskowa ????

Do góry Bottom