>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłaty przez MB - bez utraty bonusu!

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Witam!

Otóż z tego co się dowiedziałem najszybsze wpłaty do bukow idą przez mb własnie (konto mam w mbanku - ew mnie poprawcie)... No a, ze o ile cierpliwości przy graniu mi nie brakuje, to czekać aż mi kasę na koncie zaksieguja nienawidze! Z drugiej strony czytałem nie raz, ze wpłata przez MB u niektórych bukow eliminuje z bonusu...

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć u jakich bukow z ciekawymi promocjami można liczyć na możliwość wpłaty przez MB i nie tracić bonusu? Np. Chce skorzystać z bet365, o ile się nie mylę tam mogę wpłacać MB i wciąż dostaje 100%.

Mam racje..?

Z góry dzięki ;)

unique- 32

unique-

Użytkownik
Witam!

Otóż z tego co się dowiedziałem najszybsze wpłaty do bukow idą przez mb własnie (konto mam w mbanku - ew mnie poprawcie)... No a, ze o ile cierpliwości przy graniu mi nie brakuje, to czekać aż mi kasę na koncie zaksieguja nienawidze! Z drugiej strony czytałem nie raz, ze wpłata przez MB u niektórych bukow eliminuje z bonusu...

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć u jakich bukow z ciekawymi promocjami można liczyć na możliwość wpłaty przez MB i nie tracić bonusu? Np. Chce skorzystać z bet365, o ile się nie mylę tam mogę wpłacać MB i wciąż dostaje 100%.

Mam racje..?

Z góry dzięki ;)
Tak, w bet365 przy wpłacie przez MB otrzymasz bonus. Przy pozostałych radzę przeczytać regulamin przed wpłatą. Przy bardziej popularnych bukach zawsze wchodzi opcja PRZELEWY24, które praktycznie działają tak szybko jak wpłata przez MB. Pozdro.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam!
Mam racje..?

Z góry dzięki ;)
Tak jak napisał &quot;unikalny&quot; istnieje jeszcze opcja przelewów24 - zaksięgowanie środków trwa niewiele dłużej... tyle, że operacji trzeba wykonać trochę więcej ;)
CO do bonusów. Większość buków akceptuje MB choć wszystko powinieneś znaleźć w regulaminach.
Tylko np. taki BetClick informuje, że wpłata przez MB nie kwalifikuje do otrzymania bonusu a tak naprawdę... nie znam nikogo komu by go nei przyznali ????
Sam dostawał od nich kilka razy bonusy i zawsze wpłacałem przez portfel elektroniczny - również za 1 razem gdy oferują darmowy zakład.

Do góry Bottom