>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

wpłata

domel 49

domel

Forum VIP
siema powie mi ktos ile czeka sie na kase w BAW ?? ja gralem tylko jak narazie w BAH i Expekt wiec nie wiem ???? w BAH kasa moze wplynac po 10sekundach a jak jest w BAW??

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
ej wytlumaczcie mi to jakos prosto. Mam konto bankowe w ING i teraz jak chce przelac kase to skad mam wziasc te ich dane (nr konta itd) i co tam trza wpisac??? ile bede czekal na ta kase?? ile moge najmniej wplacic?? i potem po tym wplaceniu to poprostu bedzie juz wszystko proste?? czy sa ukryte jakies chaczyki?? i czy przy nastepnej wplacie znowu obowiazuje jakas minimalna kwota czy potem moge juz wplacac ile chce??? i ostatnie: czy wyplacaja kase tez poprzez przelanie na konto czyli w moim przypadku na ING??

prosze o pomoc, z gory dzieki

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak nawiasem mówiąc to wszystko jest na forum napisane ;/ ale napisze to jeszcze raz :roll:

ICH DANE

A teraz pytanie, gdzie ja to znalazłem 8) Nic trudniejszego. Po prostu, weszłem na stronę BAW, klikłem zarejestruj, wypełniłem ankiete i przydzielili mi konto. Teraz mam konto. Więc moge się zalogować ???? Nic trudniejszego ;) Po prawej górnej stronie masz 2 białe okienka. Wpisujesz swój login (czyli taki jaki sobie wybrałeś przy rejestracji) a w tym drugim białym wpisujesz hasło (też sobie wybierałeś przy rejestracji) Następnie ENTER (jest to jeden z większych klawisz na klawiaturze). Ok jesteśmy zalogowani. Klikamy na Wpłaty/Wypłaty. Mam nadzieje że znajdziesz. Teraz druga możliwość od dołu, czyli Przelew bankowy. Zauważ, pisze 0% opłaty! Realizacja do 7 dni. Minimum wpłaty 40zł!!! No to teraz kliknij sobie na Przelew bankowy. I co, o jejku, mam dane, na jaki numer konta mamy wpłacić. Niewiarygodne jakie to proste :roll:
Nie wiem, jaki to bank ING, ale chyba nie internetowe kont. Więc co Ci jest potrzebne? No oczywiście karta i długopis by zapisać dane. Mamy już wszystkie dane. Następnie idziemy do banku, wypełniamy blankiet, wpisując odpowiednie dane i to wszystko ????

Nie ma żadnych chaczyków, oczywiście za przelew musisz sobie doliczyć ;)

Przy wypłacie minimum wypłaty to 120zł. Na stronie BAW wybieramy zakładkę wypłaty, następnie opcja przelew bankowy, wypełniamy odpowiednie dane i koniec, czekamy na kasę.

Prawda, że proste ;) CZEGO JESZCZE NIE ROZUMIESZ?!

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
wow ale to inteligentnie wtlumaczyles chlopcze ???? dziekuje za piekne wytlumaczenie. ???? ???? ????

Do góry Bottom