Tak nawiasem mówiąc to wszystko jest na forum napisane ;/ ale napisze to jeszcze raz :roll:
ICH DANE
A teraz pytanie, gdzie ja to znalazłem 8) Nic trudniejszego. Po prostu, weszłem na stronę BAW, klikłem zarejestruj, wypełniłem ankiete i przydzielili mi konto. Teraz mam konto. Więc moge się zalogować ???? Nic trudniejszego
Po prawej górnej stronie masz 2 białe okienka. Wpisujesz swój login (czyli taki jaki sobie wybrałeś przy rejestracji) a w tym drugim białym wpisujesz hasło (też sobie wybierałeś przy rejestracji) Następnie ENTER (jest to jeden z większych klawisz na klawiaturze). Ok jesteśmy zalogowani. Klikamy na Wpłaty/Wypłaty. Mam nadzieje że znajdziesz. Teraz druga możliwość od dołu, czyli Przelew bankowy. Zauważ, pisze 0% opłaty! Realizacja do 7 dni. Minimum wpłaty 40zł!!! No to teraz kliknij sobie na Przelew bankowy. I co, o jejku, mam dane, na jaki numer konta mamy wpłacić. Niewiarygodne jakie to proste :roll:
Nie wiem, jaki to bank ING, ale chyba nie internetowe kont. Więc co Ci jest potrzebne? No oczywiście karta i długopis by zapisać dane. Mamy już wszystkie dane. Następnie idziemy do banku, wypełniamy blankiet, wpisując odpowiednie dane i to wszystko ????
Nie ma żadnych chaczyków, oczywiście za przelew musisz sobie doliczyć
Przy wypłacie minimum wypłaty to 120zł. Na stronie BAW wybieramy zakładkę wypłaty, następnie opcja przelew bankowy, wypełniamy odpowiednie dane i koniec, czekamy na kasę.
Prawda, że proste
CZEGO JESZCZE NIE ROZUMIESZ?!