>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wpłata z jednej karty.

xbartezx 0

xbartezx

Użytkownik
Witam, mam pytanie dotyczące wpłat z jednej i tej samej karty.

Dla przykładu: mam Visę Electron, konto u buka &quot;bwin&quot; i wpłacam za pomocą tej karty pieniądze. Oprócz tego kolega zakłada konto u siebie w domu w tej samej firmie bukmacherskiej(&quot;bwin&quot;). Czy mogę dokonać wpłaty na jego konto tą samą moją kartą Visą Electron, którą wpłacałem na swoje konto? Czy są jakieś ograniczenia z tym związane, a jak są to w każdym buku inne, czy nie ma takich ograniczeń i mogę wpłacać kartą na ile chcę kont?

Proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Możesz. Nie słuchaj osób, które nie dokonywały w ten sposób wpłat. Ja wpłacałem swoją kartą VISA na swoje konto oraz dwóch kumpli jakiś rok temu i wszystko w porządku. W regulaminie nic nie znalazłem na ten temat.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Wpłaciłeś na swoje konto w bwin pieniądze z OJCA karty ? Wiec wyplacic mogles tylko na ta sama karte. Chyba ze bwin pozwala na pranie pieniedzy.

xbartezx 0

xbartezx

Użytkownik
robert, a gdzie w regulaminie masz punkt, że nie można? Ja nie znalazłem nic takiego, może nieuważnie przeczytałem? Też słyszałem opinie, że rok temu można tak było robić, kumpel wpłacał na konta kumpli ze swojej karty, żeby ściągać bonusy ;p nie wiem jak jest teraz..

sawas 27

sawas

Użytkownik
Wpłaciłeś na swoje konto w bwin pieniądze z OJCA karty ? Wiec wyplacic mogles tylko na ta sama karte. Chyba ze bwin pozwala na pranie pieniedzy.
No dobra, Jacques opisał inną sytuację, ale przecież Marcin wcześniej powiedział, że można, więc po co dalsza dyskusja...

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
ja wpłacałem do bwin ze swojej karty i jeszcze kumplowi wpłacałem ze swojej, skorzystaliśmy z bonusu przyjaźni z jednej karty co w regulaminie jest zabronione ale wszystko poszło ok i dostaliśmy bonus ????

R 0

robert-20790

Użytkownik
Dobra spoko ???? jak widac jest to wyjątek. Przecież expekt, sportingbet tego zabrania. W sportingbet nawet jest to napisane przy skladaniu depozytu.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Bardziej skomplikowana sprawa , bo wpłacałem też z mojej karty , MB i wypłacałem zawsze na swoje konto lub zwrot na karte ;-)

Do góry Bottom