>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

wpłata z innego konta.

P 0

pakson

Użytkownik
Witam.
Mam pytanie. Ponieważ chce założyć sobie konto na bet-at-home lub bet365 ale jestem niepełnoletni więc robie je na mojego ojca. I czy mogę wpłacić do buka ze swojego konta bankowego (ponieważ ojca coś nawala przez net) jeżeli dane osoby na którą jest konto buka nie zgadzaja sie z danymi na koncie bankowym ?
Konto na buku - mój tata ,a konto bankowe ja.
Proszę o odpowiedź ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety obawiałbym się że konto zostanie zablokowane bukmacher patrzy na takie opcje i gdy bedziesz chcial wyplacic konto zostanie zablokowane wiec przykro mi.

ps. nastepnym razem poszperaj po forum lub uzyj opcji szukaj

P 0

pakson

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie w takim razie.
Czy wpłata do bah mozliwa jest przez poczte ? Szukam ale nigdzie nie mogę znaleźć precyzyjnej odpowiedzi.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
nawet gotowe druczki możesz u nich zamówić...wystarczy poszukać lub poczytac regulamin u banego buka a nie pisac po raz 20sty taki temat...bez podstawowej wiedzy o wpłacie nie wróżę Ci kariery bukmacherskiej bo pewnie po 2 przegranych kuponach powiesz, że się nie da nic wygrać... albo postawisz na super pewniaka ???? mimo wszystko powodzenia ;)

P 0

pakson

Użytkownik
Tak się składa że gram od ładnych paru lat... I wiem jak to jest. Tyle że nigdy nie miałem do czynienia z internetowym bukiem.

Dzięki wszystkim za odpowiedź. do zamknięcia.

Do góry Bottom