>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

wpłata z innego konta skrill

N 6

neo234

Użytkownik
Witam,

dokonałem wpłaty z innego konta skrill niż przypisane bo bet365. Jak teraz będzie z wypłatą, czy będę mógł wypłacić na to stare konto? Jak klikam w wypłata to mam adres email stary ale u gory jest napisane, że korzystałem z różnych metod płatności i mogą sie ze mna kontaktowac w celu podzielenia wyplaty. CZy bedzie z tego duzy problem? Nie chce narazie pisac na czacie zeby g*wna nie ruszac.

R 36

rafal919

Użytkownik
Witam,

dokonałem wpłaty z innego konta skrill niż przypisane bo bet365. Jak teraz będzie z wypłatą, czy będę mógł wypłacić na to stare konto? Jak klikam w wypłata to mam adres email stary ale u gory jest napisane, że korzystałem z różnych metod płatności i mogą sie ze mna kontaktowac w celu podzielenia wyplaty. CZy bedzie z tego duzy problem? Nie chce narazie pisac na czacie zeby g*wna nie ruszac.
Witam. Może nie będą robić problemów.
Będziesz mógł wypłacić wyłącznie na skrill z którego poszedł depozyt

C 0

caerus

Użytkownik
Jest dokladnie tak jak napisal @Rafal919, wyplata srodkow bedzie na konto z ktorego wplaciles depozyt. Wyjatkiem moze tu byc sytuacja gdy wplaciles z konta Skrill, ktore nie jest zarejestrowane na Twoje dane imienne. Do takich spraw podchodza indywidualnie. Najczesciej konto Skrill, ktore nie jest na Twoje dane imienne jest resetowane lub oznaczane jako duplikatowe - tu mowa o sytuacji gdy inny uzytkownik bet365 rowniez korzysta z tego samego konta Skrill.

marian77 541

marian77

Użytkownik
@Rafal919
ja tak wczoraj zrobiłem i zostałem na stałe wykluczony z bet365 kasę niby mają wypłacić ale czy to zrobia przekonam się za kilka dni.. sumka dość spora..

C 0

caerus

Użytkownik
@Marian77 Kase wyplaca tam skad wplacales. Co do wykluczenia konta na stale to widocznie Skrill z ktorego wplacales jest powiazany z kontem innego uzytkownika serwisu, ktory ma zamkniete konto na stale / samowykluczone.

marian77 541

marian77

Użytkownik
wyplaca na konto bankowe bo skrill odrzucał płatność na szczęście wiec czekam juz tylko jak na zbawienie aby te kase otrzymac.. nie sa to zadne grosze ale spora suma.. jak by bylo z 500zł to bym nakichal z lekkim bolem ale na tyle co ugralem nie moglbym przejsc obojetnie

C 0

caerus

Użytkownik
O bet365 można powiedzieć dużo jedna jeżeli nie ma żadnych problemów z weryfikacją to kasa zostanie wypłacona nawet jeżeli konto zostanie zamknięte na stałe.

Do góry Bottom