>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata z BZ WBK do Skrilla poprzez przelewy24.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Ostatnio coś nie bangla, bo zmienił się sposób zasilania i nie mogę dokonać wpłaty, bo BZ nie jest dostępny. Tzn. wsród metod wpłata wybieram BZ, ale później przechodzi do formy płatności i nie ma tam BZ. Też tak macie?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
a jaką kwotę wpłacasz? bo do 400-500zł mnie przenosi od razu na stronę banku a powyżej włączają się przelewy24

ted 12,8K

ted

Forum VIP
masz opcję przekaz bankowy i ci dane wyskakują które przeklejasz do formularzu przelewu w swoim banku, trwa to trochę dłużej tak do 2 dni pewnie, chyba że im wyślesz jakieś potwierdzenie

A 861

amigo007

Użytkownik
Jak do bukmachera wpłacasz, to i tak lepiej zaczynać proces tranzakcji u buka. Normalnie bierzesz wpłatę skrill u bukmachera, przerzuca cię do skrill. A jak masz tam 0zł, to wpłacasz przez przelewy24. Dużym plusem jest brak prowizji. Tzn. jest ona przerzucona na bukmachera. Tobie z konta bankowego ściąga dokładnie tyle ile wpiszesz u bukmachera. Przy większych kwotach może to mieć znaczenie. A brak twojego banku, to może jakiś problem w skrill. Być może na obecną chwilę będziesz musiał standardowo wpłacić (poczekasz wtedy ze 2 dni).

Otrzymane punkty reputacji: +4
cinoj 160

cinoj

Użytkownik
No wiem, że mogę bezpośrednio do buka, ale wtedy muszę wypłacić bezpośrednio na konto bankowe, a tego wolałbym uniknąć.

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie no co ty gadasz. Jak wpłacasz przez skrill, to zawsze wypłata będzie na skrill. Wyjątkiem są sytuacje, jak u buka wybierzesz opcję P24 by skrill, to wtedy wypłata w niektórych bukach może być tylko na konto bankowe. Ale jak wybierasz samo skrill, to wypłata idzie na skrill.

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
No wlasnie mam podobny problem, chcialem wplacic kase z BZWBK na skrill i nie ma takiej mozliwosci mimo tego , ze na wstepie mozna wybrac BZWBK to pozniej gdy przekierowuje na lise bankow to go tam nie ma....

i3olo 12

i3olo

Użytkownik
Odpowiedzi
Skrill: &quot;Uprzejmie Pana informujemy, że niestety zasilenia konto przez Bank Zachodni WBK za pośrednictwem Przelewy 24 obecnie nie jest dostępna. Jeżeli Pan chce się dowiedzieć więcej na ten temat prosimy się skontaktować z Przelewy 24. Dane kontaktowe do Przelewy24 można znaleźć po kliknięciu na poniższy link:&quot;
Przelewy24
&quot;Witam,
Bank BZ WBK dla tego sprzedawcy został wyłączony do momentu zweryfikowania problemu technicznego. Nie jest na chwilę obecną znany dokładny termin aktywacji tego banku.&quot;

I 0

isolato

Użytkownik
Odpowiedzi

Skrill: &quot;Uprzejmie Pana informujemy, że niestety zasilenia konto przez Bank Zachodni WBK za pośrednictwem Przelewy 24 obecnie nie jest dostępna. Jeżeli Pan chce się dowiedzieć więcej na ten temat prosimy się skontaktować z Przelewy 24. Dane kontaktowe do Przelewy24 można znaleźć po kliknięciu na poniższy link:&quot;

Przelewy24
&quot;Witam,
Bank BZ WBK dla tego sprzedawcy został wyłączony do momentu zweryfikowania problemu technicznego. Nie jest na chwilę obecną znany dokładny termin aktywacji tego banku.&quot;
a mi WBK odpisał:
&quot;Odpowiadając na zapytanie dotyczące korzystania z płatności przez serwis Skrill, uprzejmie informuję, że ze względu na złośliwe oprogramowanie w Internecie, Bank postanowił ze względów bezpieczeństwa na tej stronie zablokować możliwość wykonywania transakcji w ramach usługi Przelewu24.&quot;

więc krótko mówiąc jesteśmy w czarnej d$#pie ????

B 3

bukiman13

Użytkownik
albo założyć sobie kolejne darmowe konto bankowe np mBank. Typowo internetowy bank. Z przelewami nigdy nie było problemów. BZWBK ostatnimi czasy nie radzi sobie z bezpieczeństwem kont i daje się okradać poprzez złośliwe oprogramowania. Pewnie dlatego wycofali Przelewy24 z niektórych źródeł.

Do góry Bottom