>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wpłata/Wypłata Unibet <----> Moneybookers.

cathos 58

cathos

Użytkownik
Witam zamierzam załozyć konto na Unibecie i tu moje pytanie.
Czy gdy chce wpłacić badz wypłacić kase Unibet &lt;----&gt; Moneybookers to czy konto MB musi być zarejestrowane na tą samą osobe co Unibet? + czy pobierają jakąś prowizje. Błagam o szybką odpowiedz .
Pozdrawiam
Cathos

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
przeciez na moneybookers wazny jest login - mail a nie dane uzytkownika

nie musi.

Otrzymane punkty reputacji: +1
sylar 87

sylar

Użytkownik
Niestety tu się mylisz i możesz się zdziwić... otóż MB musi być na tę samą osobę ???? żebyś się nie zdziwił jak poproszą Cię o print screen z widocznymi danymi na koncie MB ????

cathos 58

cathos

Użytkownik
To odpowie wreszcie ktos jednoznacznie? ^^ odpowiedz unibetu :
Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie konta. Uprzejmie informuję , że wpłacić pieniądze może dla Pana też inna osoba, ale jeśli chodzi o wypłatę musi Pan wypłacać jedynie na swoje osobiste konto. Jednocześnie informuję, że w sytuacji gdy depozyt wpłaci za Pana inna osoba może Pan zostać poproszony o przesłanie dokumentów i oświadczenia powyższej osoby, że zezwoliła na dokonanie depozytu z jej konta.

W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Witam
Czy ta opcja jest jeszcze mozliwa przelew mb-&gt;unibet-&gt;konto bankowe? zy jesli wplace depozyt bede musiał go obrocic przed wypalata?

I 0

izydor23

Użytkownik
Witam,
Jestem całkowicie &quot;świeży&quot; w tematyce zakładów online i hazardu i od razu walę z grubej rury :)
Mam konto w Noneybookers (Skrill). Konto to zasilam kartą kredytową a następnie przelewam pieniądze do booka.
Czy ktoś mi może udzielić informacji do jakiego booka najlepiej deponować pieniądze, żeby bez konieczności obracania nimi (robienia zakładów) można było te pieniądze (wszystkie) wypłacić?
Po drugie, czy wpłacając pieniądze na konto booka poprzez Skrill mogę z konta booka (jakiego?) wypłacić pieniądze na konto bankowe?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
EDIT:
Czy ktoś wie co to za firma i jakiego booka obsługuje?
Adres nadawcy/odbiorcy przelewu: COUNTING HOUSE SERVICES LTD.
595 HOWE STR.4TH FLOOR
EDIT 2:
Witam serdecznie Panie Izydorze!
Dostałem taką odpowiedź z UniBet:
Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie wpłaty. Uprzejmie informuję , że każda wpłata na konto gracza musi być obrócona przed możliwościa wypłaty. Może Pan dokonać wypłaty na konto bankowe , którego jest Pan właścicielem lub zweryfikowane konto Moneybookers. W przypadku wypłaty większej kwoty lub jej wpłaty wydział finansowy może poprosić pana o przesłanie do weryfikacji konta dokumnetów o czym zostanie Pan poinformowany droga mailową.
i jeszcze raz pytanie - czy jest jakiś book, u którego nie trzeba obracać depozytem?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
z grubej rury to przyhamuj, bo za bardzo się rozpędziłeś.

Praktycznie każdy buk (choć, Unibet jest małym wyjątkiem) akceptuje wyłącznie transakcje MB wpłata i wypłata.

Dwa - co to za sens wpłacać i wypłacać od razu? Każda firma chce obrotu depozytem, raz, że regulamin, a potem wykluczenie brania brudnych pieniędzy na ten przykład.

Najlepszy obrót ma Bwin, po kursie 1,01 sześciokrotnie i już.

I 0

izydor23

Użytkownik
z grubej rury to przyhamuj, bo za bardzo się rozpędziłeś.
Praktycznie każdy buk (choć, Unibet jest małym wyjątkiem) akceptuje wyłącznie transakcje MB wpłata i wypłata.
Dwa - co to za sens wpłacać i wypłacać od razu? Każda firma chce obrotu depozytem, raz, że regulamin, a potem wykluczenie brania brudnych pieniędzy na ten przykład.
Najlepszy obrót ma Bwin, po kursie 1,01 sześciokrotnie i już.
Witam,
Dzięki za odpowiedź.
Co do sensu to napiszę tyle, że ma dla niektórych puszczenie przez booka pieniędzy :)
Przymierzałem się do Unibetu tylko jeszcze jakby ktoś mi odpowiedział czy np. wpłacając do depozytu 10tyś pln muszę całą kwotą obrócić tzn. postawić w jakimś zakładzie? Trochę to ryzykowne jak się operuje wysokimi kwotami...
Mi raczej chodziło o to, żeby wpłacić depozyt w wysokości np. 10tyś a obrócić tylko 1000zł a potem całość wypłacić. Wiem, że wpłata/wypłata z Moneybookers jest bez prowizji.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie, tak nie ma żaden buk. Nawet na Bwinie musiałbyś obrócić 10,000 tyś po kursie 1,01.
Jeśli chcesz grać grubo to polecam Betfair, ewentualnie (ale już mniej) Pinnacle. Lecz nie chce mi się rozpisywać czemu.

Do góry Bottom