Wlasnie wyplacili mi pieniadze na moneybookersa po 3 tyg od zaplanowanej wyplaty . przeciez to jest przegiecie . pisza ze wyplata trwa 2-3 dni na moneybookersa!! wplacic kase do nich to 2 min a wyplacic to 3 tyg.
jak to bylo od poczatku. zero informacjii ze pierwsza wyplata ma byc na konto bankowe-przeciez nie kazdy z nas musi je posiadac !!!!!
Wplacilem kase z moneybokkersa po kilku miesiacach grania uzbierala sie niezla wyplata i sie zaczelo
poprosilem o wyplate na
MB i kazali przeslac scan dowodu, wysllame tego samego dnia i oczywiscie znow trzeba czekac. odpisali po 3 dniach ze oprocze tego trzeba wyslac im jakis rachunek z adresem-ciekawe co byloby jakbym nie mial zadnego rachunku na siebie -pzreciez nie musze miec. wysllame tego samego dnia , znow oczekiwanie i po 3-4 dniach odp ze moge wyplacic . wiec wyplacam na
MB a tu ze musze pierwsza wyplate zrobic na konto bankowe, jestem zdziwiony ale ok , mam konto wyplacam . po 8 dniach roboczych kasa jest na koncie ale tylko 120 zl czyli minimum wiec reszte wyslac chce na
MB. i znow lipamijaja kolejne dni z weekendem 6 dni i ciagle ni emoge wyplacic na
MB bo nie dostali potwierdzenia ze kasa jest na moim koncie bankoweym . w koncu 7 dnia wyplacili mi na
MB . NIE POLECAM , niebawem bedziemy musieli podawac nr NIP czy cholera wie czeo gamonie jedne wplacic to wplacisz w ciagu 2 min a wyplacalem 3 tyg, dlatego zakladam kolejne konto na siostre i bede za kare ich ogrywal .