>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata przez bank-proszę o odpowiedzi

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Witam!
Mam takie pytanie:
czy jest taki sposób aby założyć konto(żeby móc wpłacić kasę na konto bukmachera) i żeby z konta nie potrącane były pieniądze co miesiąc(bo chyba bank potrąca kilka złotych 6-7) albo jest jakaś inna metoda żeby po prostu kasa nie była potrącana albo w jakimś mniejszym stopniu bo jednak 6-7 złotych miesięcznie to rocznie już wychodzi 80-90 złotych

rajdon 0

rajdon

Użytkownik
BZWBK masz konto ponizej 30stki placisz tylko jak nie dokonasz platnosci karta 3 razy na miesiac 3zł + chyba jakies 2zł jak sobie wykupisz uezpieczenie na kwoty ponizej 150euro czyli gora 5zł miesiecznie karta mozesz zaplacic 3 razy za jakies gumy nawet:p a z ubezpieczenia mozna zrezygnowac ale po co skoro to tylko 2zł

M 3

mistrzunio

Użytkownik
a w PKO można zrobić coś takiego-konto internetowe(bo w banku fizycznym drogo,6-7 zl miesięcznie)
a co do moneybokers to jak się tam wpłaca i wypłaca pieniądze jak nie miałbym konta bankowego? ale chyba ten sposób wyklucza bonusy u buków,prawda?
czy ten sposób polega na tym,że tak:przelewam kasę na moneybokers przelewam(jak się robi przy wpłaceniu bukom internetowym) a odbieram jak zlece im i wysyłają mi kasę na konto bankowe? (jak nie mam swojego konta to musiałbym podać kogoś np. z rodziny czy potem można zmienić konto jak np. założyłbym swoje)
a bukmacher wysyła mi kasę (jak zlecę ) na konto moneybokers?czy tak to działa?
bo chyba konto internetowe bankowe polega na tym samym jak myślę-buk wpłaca mi na internetowe a ja przez nie wypłacam na konto banku normalnego? tyle że wpłacać kase mogę przez kliknięcie myszki do buka

Do góry Bottom