>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata przelewem pocztowym

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
tak tylko musze postawic te 100zl odrazu :] a jaka jest najnizsza stawka? :]
Zasady Promocji:

1. Dokonaj depozytu do Expekt.com w kwocie minimum 100 złotych.
WAŻNE! (Depozyty poniżej 100 złotych, nie są uprawnione do udziału w promocji).

2. Zagraj dowolny zakład z naszej oferty za kwotę 100 złotych i prześlij e-mail na adres : [email protected] pisząc w tytule e-maila:

BONUS 100 wraz z Twoim ID gracza.

Przykład e-maila: xxxxxxx Bonus 100 złotych.

3. Po otrzymaniu e-maila i potwierdzeniu zawarcia zakładu, Twoje konto gracza zostanie zasilone Bonusem w kwocie 100 złotych w przeciągu max. 48 godzin, od otrzymania zgłoszenia.

4. Jeżeli Twój zakład okaże się wygrany, zyskujesz nie tylko wygraną, ale również Bonus od Expekt.com - jeżeli okaże się, że nie miałeś szczęścia, to nie tracisz absolutnie nic - otrzymasz od nas zwrot Twojego zakładu za 100 złotych!

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Jesli chesz miec bonus to musisz za 100zł postawic inaczej nie dastnaiesz bonusa. A kurs za jaki grac??? Dowolnie moze byc 1.01 jak chcesz ( ale pamietaj zeby wyplacic bonus czyli jak trafiszkupon i bedziesz miec 201zł to to 100zł musisz 3 rzazy obrocic..

domel 49

domel

Forum VIP
ok jeszcze jedno :] mój brat chciał założyć sobie konto na expercie i nie moze ponieważ niektóre dane sa podobne do innego użytkownika :/ jak sie domysłem chodzi o mnie bo dane sa praktycznie takie same tylko różnią sie imieniem
czyli mój brat już nie moze mieć konta na expercie? musi grac na moim koncie??

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Moze tylko pi pierwsze :
-zablokuja wam konta jezeli macie stale IP do momentu kiedy nie wyslecie im 2 osobnych scanów dowodów
- dane jesli sie roznia tylko imieniem ( no i data urodzeia ???? chyba ze blizniaki) to powinny byc przyjete jak bedzie problem yto poprostu walic na support i oni powiedza co i jak

domel 49

domel

Forum VIP
nic zostawie tak jak jest bedziemy grac na moim koncie tzn ja tylko bede gral :p mam madzieje tylko ze przesla mi kase jak wygrama na konto bracika

Do góry Bottom