9 damianek632 Użytkownik Październik 10, 2006 #1 ile można minimalnie wpłacić ?? kasy?? moge sobie wpłacić np 2 zł??
7 dukat Użytkownik Październik 10, 2006 #2 Z tego co wiem, to minimalna wpłata wynosi 5 albo 10 zł. Zresztą nie opłaca się wpłacać 2 zł, bo droższa będzie prowizja banku, niż sama wpłata :wink:
Z tego co wiem, to minimalna wpłata wynosi 5 albo 10 zł. Zresztą nie opłaca się wpłacać 2 zł, bo droższa będzie prowizja banku, niż sama wpłata :wink:
9 damianek632 Użytkownik Październik 11, 2006 #3 no tak wiem ale ... chciałbym wpałcić około 5 zł mógłbym?? a jak sie okaze ze minimum to 10 zł a wpłace 5zł?? to przepadna mi pieniadze ??:>
no tak wiem ale ... chciałbym wpałcić około 5 zł mógłbym?? a jak sie okaze ze minimum to 10 zł a wpłace 5zł?? to przepadna mi pieniadze ??:>
29K al_capone Gangster Październik 11, 2006 #4 Brak minimalnej kwoty wpłaty. Możesz nawet 2zł wpłacić. Ale tak jak poprzednik pisał, policz do tego prowizje banku.
Brak minimalnej kwoty wpłaty. Możesz nawet 2zł wpłacić. Ale tak jak poprzednik pisał, policz do tego prowizje banku.
9 damianek632 Użytkownik Październik 11, 2006 #5 aha dziękuje ???? ale to jest pewne ?? tak ?? :> :mrgreen: :roll: __________________________________________________________________ Legia Pany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha dziękuje ???? ale to jest pewne ?? tak ?? :> :mrgreen: :roll: __________________________________________________________________ Legia Pany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 mooserix Użytkownik Październik 11, 2006 #6 Może to głupie pytanie ale czemu nie moge wpłacić kasy z MB? Wpisuje swój adres mailowy, kwote na liście wybrane jest PLN i nie moge dokonać wpłaty. Jak ktoś wie co należy zrobić to niezwłocznie prosze o instrukcje.
Może to głupie pytanie ale czemu nie moge wpłacić kasy z MB? Wpisuje swój adres mailowy, kwote na liście wybrane jest PLN i nie moge dokonać wpłaty. Jak ktoś wie co należy zrobić to niezwłocznie prosze o instrukcje.