>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata na konto Skrill

F 0

feere

Użytkownik
Witam. Piszę do was z pewnym pytaniem. Czytałem już dość dużo tematów ale zdania były rozbieżne więc zrobiłem oddzielny wątek.
Chcę rozpocząć grę na Bet365. Potrzebuję do tego konta na Skrill.
I teraz moje pytanie. Ponieważ nie posiadam konta bankowego to czy mogę przelać pieniądze na konto z Skrill (zarejestrowane na mnie) z konta bankowego moich rodziców?
Nie posiadam żadnej karty kredytowej ani nic więc moim jedynym środkiem zapłaty jest właśnie przelew bankowy. Przelew ten byłby elektroniczny przez iPKO.
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam. Piszę do was z pewnym pytaniem. Czytałem już dość dużo tematów ale zdania były rozbieżne więc zrobiłem oddzielny wątek.
Chcę rozpocząć grę na Bet365. Potrzebuję do tego konta na Skrill.
I teraz moje pytanie. Ponieważ nie posiadam konta bankowego to czy mogę przelać pieniądze na konto z Skrill (zarejestrowane na mnie) z konta bankowego moich rodziców?
Nie posiadam żadnej karty kredytowej ani nic więc moim jedynym środkiem zapłaty jest właśnie przelew bankowy. Przelew ten byłby elektroniczny przez iPKO.
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam.
Mam dla Ciebie jedną radę: załóż konto bankowe na swoje dane to nic nie kosztuje , wpłać tam kasę i dopiero zrób przelew na konto Skrill. Zweryfikujesz swoje konto na MB i stąd możesz bez problemu wypłacać kasę. Skrill nie akceptuje wpłat od osób trzecich skończy się blokadą konta i wieloma wyjaśnieniami.

A 861

amigo007

Użytkownik
Dawczan nie strasz chłopaka. Są jeszcze całkiem darmowe konta. Ja mam 2 założone. Stare w mBanku, jak zakładałem to było bezwarunkowo darmowe. Obecnie w opcji ze wszystkimi bankomatami, muszę kartą zapłacić miesięcznie na 200zł. Jak tego nie wykonam, to jest opłata 7zł za kartę. Ale nie dawno założyłem sobie 2-gie konto w alior sync. I jest ono bezwarunkowo darmowe. Co więcej, będąc przyzwyczajonym do starego dobrego systemu tranzakcyjnego mBanku. Stwierdzam, że ten w sync też jest &quot;przyjazny&quot; i wygodny. A 10 darmowych przelewów ekspresowych, to świetna rzecz. Testowałem między sync, a mBank. Są naprawdę błyskawiczne, po zaakceptowaniu przelewu w sync. Przełączałem się na mBank i przelew już był. Dosłownie 3-5 sekund czasu. Szczerze, to myślałem że zostanę z mBankiem na długo. Ale teraz w mojej ocenie, to sync już przegonił mBank. Sync jest 100% darmowy, i daje 10 przelewów natychmiastowych. W mBanku ich koszt to 50zł... Oczywiście i w sync, pewnie kiedyś wprowadzą opłaty. Ale myślę, że nie tak szybko. Muszą jeszcze trochę nałapać klientów :)

A 0

aprila

Użytkownik
konto za darmo
Coraz większe sa prowizje za prowadzenie kont, a szczególnie kart...więc róznie to bywa z tym nic nie kosztuje.
Sprawdź konto dla młodych w pkobp - na prawdę za darmo, nic nie płacisz za przelewy internetowe, masz za darmo wszystkie bankomaty w kraju i za granicą. Karta debetowa darmowa przy miesięcznych transakcjach 350 zł - dla mnie to żaden problem.

A 861

amigo007

Użytkownik
Aprila chłopak nie ma żadnego konta, bo pewnie boi się opłat. Ty mu proponujesz konto z warunkami. Po co ma takie brać, skoro są jeszcze takie bez żadnych warunków? Oprócz alior sync, było chyba jeszcze konto getin online za 0zł. Ale tu bym musiał jeszcze sprawdzić.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No Alior to akurat jest najbardziej podnoszący opłaty bank. Nie znam tego konta sync, ale zwykłe konta to na początku zgarnęli dużą część rynku poprzez niskie ceny i prowizje albo ich brak, a obecnie to chyba mają jedne z droższych na rynku. Nie zdziwiłoby mnie, gdyby i ten sync zaczęli zmieniać. Mam bardzo słabe zdanie o Aliorze przez notoryczne podnoszenie opłat i prowizji.

A 861

amigo007

Użytkownik
Tak Dawczan zwykły alior bank nie jest tani. Ale alior sync, to odrębny internetowy bank. Ja myślę, że właśnie przez te opłaty w zwykłym aliorze, internetowy alior sync pozostanie bezpłatny. Stać ich. Kasę koszą na aliorze. A marketingowo bezpłatny sync, bardzo dobrze się prezentuję. Plusem jest to że jak mamy jakąś sprawę, to możemy się udać do zwykłego alior banku.

ciechuu 428

ciechuu

Użytkownik
Odradzam w tym wypadku pko bp konto dla młodych, mam to konto i jest blokada na przelewy do buków, musiałem z tego względu założyć konto na skrillu.

9adrian2 37

9adrian2

Użytkownik
Nie prawda, posadam konto PKO BP dla młodych i nie mam jakichkolwiek problemów z przelewaniem kasy do buków poprzez przelewy24. Bezpośrednio nigdy nie próbowałem, zawsze korzystam z p24.
ciechuu, dziwię Ci się, że nie korzystasz z Przelewy24.

Do góry Bottom