>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wpłata na buka i odrazu wypłata bez grania

vipsunny 0

vipsunny

Użytkownik
Czy wiecie w jakim bukmacherze internetowym mozna wplacic np 50zl przez moneybookers a potem odrazu wyplacic tyle ze nie spowrotem na moneybookers tylko na konto w banku. Chodzi mi o to ze bez obstawiania tylko wplacic a potem wyplacic.. spotkal sie juz ktos z czyms takim gdzie sie udalo to wykonac?

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
na BAHa ostatnio wpłaciłem przez MB 200 zł a potem odrazu na konto bankowe zleciłem wypłate i bez problemu doszło.

R 0

rebmar

Użytkownik
na bwin ma bonus ???? jak wpłaci przez MB a na bah nie ma więc śmiało możesz wpłacać jak też tak robiłem :spokodfhgfh:

sebix84 5

sebix84

Użytkownik
Bardzo dobry temat załozyłes kolego bo własnie takich informacji szukałem ale tu jest taki poazadek z tematami jak u mnie za szafa ???? słyszałem ze na betathome mozna i ponoc na expekcie ale głowy sobie uciąc nie dam, kiedys na expekcie sie pomylilem i na konto brata puscilem pieniadze i tez doszly tak wiec moze i mb-&gt;konto tez by przeszly

jarosh 0

jarosh

Użytkownik
Mam pytanie podobne tylko takie, że mam konto w bah-u wpłacałem na nie przez mb już, ale chciałem wypłacić na konto, z tym że nie wpłacałem przelewem kasy na bah i chciałem się spytać czy takie coś przejdzie czy muszę najpierw wpłacić przelewem kase?
EDIT. support odpisał mi, że da się.

shen 408

shen

Użytkownik
W Expekcie tak jest,wpłata przez MB,grasz 1 zakład za minimalną stawke(40groszy)i wypłata na konto bankowe,nie robią żadnych problemów jak już wypłacałeś od nich wcześniej,wiem bo sam tak robiłem.

Do góry Bottom