>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Wpłata na BETCLICK *WAŻNE!* - prosze o pomoc

A 0

adriano949

Użytkownik
Witam.
Prosze o porade tych co są zaresjtrowani w BetClick, otóż czy jak wpłące pieniądze normalnym przelewem (na poczcie np) i podam tytuł z moim nr referencyjnym to czy wszystko dojdzie i nie bedzie problemów z niczym ?

Bardzo wazne, prosze o szybką odpowiedź ludzi, którzy nie pierwszy raz mają do czynienia z bukmacherką ????

Pozdrawiam

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Nigdy nie robiłem przelewów ręcznych, ale chyba będzie wszystko ok !
Notabene każdy bukmacher ma support :]

Pamiętaj, że betclick dokonuje potwierdzenia danych przy wypłacie; więc musisz podac prawidłowe dane i być pełnoletni.

A 0

adriano949

Użytkownik
wiem wiem ???? ale tam to wsyzstko tak oficjalnie gadają i niezrozumiale czasmi ????
czyli mówicie że jakkolwiek bym nie wysłał to i tak dojdzie i bedzie GIT ? ????
????

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Nie wpłacaj przez poczte, ponieważ betclick nawet jak przeleje kase na konto to nie wypłaci; zgodnie z regulaminem wypłaty tylko na KONTO, z którego była wpłata.

A 0

adriano949

Użytkownik
no to dobrze że sie wstzymałem ;) ????
dzis miałem już iść na poczte i wysłac bo mój bank jest oddalony o 50km odemnie to poczekam zanim wyśle ( nie moge wysyłąć kasy online).

a mam takie pytanko jeszcze:
na jaki serwis dobry bukmacherski można wpłacić kase PayPal&#39;em a wypłacać na normalnie konto bankowe ?

V 0

vvojtaszek

Użytkownik
wypłacasz takim sposobem co wpłacałeś, skoro masz paypal więc załóż sobie moneybookers bez problemu wtedy będziesz mógł w każdym buku wpłacać/wypłacać bo paypala to mało który buk ma

benek88 2

benek88

Użytkownik
A na czym dokładnie polega to potwierdzenie danych? Wysłanie tylko skanu dokumentu? Bo gdzieś czytałem ze trzeba wysłać jakiś skan rachunku np. za telefon. Jestem pełnoletni ale rachunki nie przychodzą na mnie tylko na rodziców i co ewentualnie w tej sytuacji zrobić?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
A na czym dokładnie polega to potwierdzenie danych? Wysłanie tylko skanu dokumentu? Bo gdzieś czytałem ze trzeba wysłać jakiś skan rachunku np. za telefon. Jestem pełnoletni ale rachunki nie przychodzą na mnie tylko na rodziców i co ewentualnie w tej sytuacji zrobić?
Akurat w BetClicku proszą tylko o skan dowodu ewentualnie prawa jazdy.
Rachunki/karty kredytowe są zazwyczaj wymagane przez kasyna i pokerroomy oraz przez niektórych mało popularnych bukmacherów.
Czołówce wystarczy dowód :spokodfhgfh:

A 0

adriano949

Użytkownik
wypłacasz takim sposobem co wpłacałeś, skoro masz paypal więc załóż sobie moneybookers bez problemu wtedy będziesz mógł w każdym buku wpłacać/wypłacać bo paypala to mało który buk ma
no a na moneybookers będe mógł wpłacić szybko z Paypala czy też przelewem z banku ?
no bo jak mam wykonać przelew to jest troche bez sensu, &quot;wydłużanie drogi dojścia na konto w BETCLICK&quot;, już chyba lepiej odrazu wpłacić na konto w serwisie betclick ....

a jak na moneybookers można wpłacać paypal&#39;em (choć nie wiem jak) to GIT ????
czekam na odp :spokodfhgfh:

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Jeżeli chcesz wziąśc udział w ofercie powitalnej - 55 zł na pierwszy zakład bez ryzyka to pamiętaj:

&quot;4. Wpłaty dokonane za pomocą serwisu Moneybookers są wyłączone z tej promocji. Oznacza to, że jeżeli gracz dokonał depozytu za pomocą tego systemu nie będzie uprawniony do otrzymania zwrotu za przegrany zakład.&quot;

A 0

adriano949

Użytkownik
a no własnie ;)
a np na BWIN nie można zapłacić PayPalem ??
tylko żeby póxniej wypłacać na konto bankowe czy gdziekolwiek gdzie sie chce tylko nie spowrotem na paypala bo limity ...

O 0

ogor2224

Użytkownik
Siema wam wszystkim mam mały dylemat. Mam założone konto w Betclick ale nie jestem do końca pewny jak się wpłaca i jak wypłaca z niego pieniądze;( niby jest już tam wszystko wypisane ale nie moge tego zrozumieć..co jest tak wgl ten BankBrowser , czy to jest potrzebne do wykonania wplaty i wyplaty?? bo jak zaznacze juz bank i forme płatnosci to wyskakuja mi dwie ikonki do zaznaczenie 1.otworz strone inteligo 2. wejdz przez bankBrowser i ktoras mam z nich zaznaczyć ale nie wiem ktora. Mam konto w banku PKO BP (konto inteligo) proszę o szybką pomoc z góry dziękuje.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
BankBrowser to jest program (dodatek) potrzebny do wpłat przez Przelewy24.
To możliwość szybkiej wpłaty- do 15 min. środki są na Betclicu.
Albo robisz to z pomocą tego programiku albo pomijając ten program.

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Wpłacałem wiele razy przy użyciu bank browser i uważam, że jest to świetna opcja. Polecam, nigdy nie miałem problemów ????

O 0

ogor2224

Użytkownik
A powiedzcie mi jeszcze jak sie wypłaca pieniądze?? normalnie mam nacisnąć spienięż i tyle?? czy jak wejde w ikonkę wypłać to mam zaznaczyć którąś z metod??

S 0

schismo

Użytkownik
Nie wpłacaj przez poczte, ponieważ betclick nawet jak przeleje kase na konto to nie wypłaci; zgodnie z regulaminem wypłaty tylko na KONTO, z którego była wpłata.
Trochę dawno był ten post ale odpiszę.
Bzdura, można wypłacić na dowolne konto bankowe a dowodem na to jest fakt że miałem włamanie i złodziej wypłacił pieniądze na swoje konto bez problemu. Numer konta wpisuje się przy wypłacie i można je zmienić. Poza tym jak wpłacamy przez Przelewy24 to bukmacher nie otrzymuje informacji o numerze rachunku z którego dokonywana jest wpłata.

sneakerhead 0

sneakerhead

Użytkownik
Trochę dawno był ten post ale odpiszę.
Bzdura, można wypłacić na dowolne konto bankowe a dowodem na to jest fakt że miałem włamanie i złodziej wypłacił pieniądze na swoje konto bez problemu. Numer konta wpisuje się przy wypłacie i można je zmienić. Poza tym jak wpłacamy przez Przelewy24 to bukmacher nie otrzymuje informacji o numerze rachunku z którego dokonywana jest wpłata.
To dziwne że ktoś wypłacił pieniądze z twojego konta. Przecież musisz podać odpowiedź na osobiste pytanie, żeby wypłata została potwierdzona.

S 0

schismo

Użytkownik
To dziwne że ktoś wypłacił pieniądze z twojego konta. Przecież musisz podać odpowiedź na osobiste pytanie, żeby wypłata została potwierdzona.
Włamania były u kilku bukmacherów, najpierw przez włam na pocztę a potem przez funkcję odzyskiwania hasła. Z lenistwa i dla wygody miałem tą samą odpowiedź gdzie indziej, a bodajże w betsafe ta odpowiedź jest widoczna w profilu

Do góry Bottom