0 mlody1910 Użytkownik Luty 3, 2009 #1 Witam Kiedyś wpłaciłem sobie 10 zł,ugrałem juz 30 zł. i chciałem wypłacić przez przelew ale nie moge bo min. można wypłacić 80zł. i tak sie zastanawiam jakbym wpłacił 50 zł to będe miał wymagane 80 zł czy wtedy wypłace bez problemu ?
Witam Kiedyś wpłaciłem sobie 10 zł,ugrałem juz 30 zł. i chciałem wypłacić przez przelew ale nie moge bo min. można wypłacić 80zł. i tak sie zastanawiam jakbym wpłacił 50 zł to będe miał wymagane 80 zł czy wtedy wypłace bez problemu ?
M 0 matmad Użytkownik Luty 3, 2009 #2 Bonus uaktywniałeś? Jeśli tak to czy go obróciłeś? Jeśli obróciłeś lub nie aktywowałeś, to możesz tak zrobić.
Bonus uaktywniałeś? Jeśli tak to czy go obróciłeś? Jeśli obróciłeś lub nie aktywowałeś, to możesz tak zrobić.
0 mlody1910 Użytkownik Luty 3, 2009 #3 Bonus wykorzystałem kiedyś - przy pierwszej wpłacie,ale teraz jak wpłacałem ta 10 to nie korzystałem z żadnego bonusa.
Bonus wykorzystałem kiedyś - przy pierwszej wpłacie,ale teraz jak wpłacałem ta 10 to nie korzystałem z żadnego bonusa.