>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata gotówkowa na konto w Skrill (wypisany druczek)

C 445

cristovao

Użytkownik
Czy da się założyć konto w Skrill bez posiadania swojego konta bankowego na swoje dane i adres?
Sytuacja podobna do tej z tego wątku:
http://forum.bukmacherskie.com/f197/wplata-do-moneybookers-na-poczcie-7247.html
Sprawa wygląda tak:
Chciałbym założyć konto na Skrill ale nie mam konta bankowego czy w takim wypadku mogę wypisać druczek jako wpłatę gotówkową i zrealizować go w banku albo na poczcie?
W FAQ napisane jest tylko o wpłatach z kont osób trzecich.
http://www.moneybookers.com/app/faq.pl?gid=8&amp;amp;qid=757
Z jakego powodu zabraniamy przeprowadzania depozytów gotówkowych i wpłat z kont osób trzecich?
Pokazujemy pod &#39;Wpłata&#39; &gt; przekaz bankowy nasze konto bankowe i cel tranzakcji wymagany do wpłacenia pieniędzy na Pani/a konto Skrill (Moneybookers).
Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe.
Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty z konta osoby trzeciej, jeśli inna osoba przelewa pieniądze ze swojego konta bankowego na nasze konte bankowe, przy czym Pan/Pani prosi ta osobę o wpisanie w celu tranzakcji Pana/i ID klienta.
Będą Państwo zmuszeni do pokrycia wszystkich kosztów administracyjnych i opłat za przelewy zwrotne tych tranzakcji. Proszę pamiętać, że ze względu na prawo przeciwko praniu brudnych pieniędzy, nie możemy robić wyjątków od tych zasad.
WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO.
Niestety Centrum Obsługi Klienta w którym uzyskałbym informacje na adres e-mail jest dostępne ale dla posiadaczy konta Skrill. Nie ma sensu zakładać konta w Skrill nie posiadając swojego konta bankowego prawda?
Rozumiem, że jeżeli udałoby mi się wpłacić przelewem pocztowym to koszt wpłaty byłby wysoki bo złamałem regulamin?
Przy wypłacaniu nie miałbym problemu, pieniądze wypłacane byłby na konto w Skrill kolegi albo kartę kartę prepaid Moneybookers MasterCard. Dziwne, że dla posiadania karty nie potrzebne jest posiadanie konta bankowego.
Ktoś ma jakiś pomysł, rozwiązanie?

A 861

amigo007

Użytkownik
Jedyne rozwiązanie to dajesz koledze kasę i on przesyła pieniądze ze swojego moneybookers na twoje. Późniejsza wypłata, jak będziesz miał kartę moneybookers bez problemu w bankomacie. Niestety wadą jest to, że za każdym razem do wpłaty będziesz potrzebował pomocy kolegi. Jeśli masz już 18 lat proponuję założyć własne konto bankowe. A przelewem pocztowym, ani w okienku bankowym nie radzę wpłacać bo kasa nie dojdzie. A przy zwrocie miałbyś sporo problemu, i jeśli byś odzyskał gotówkę to było by to na pewno mniej (o ile to nie wiem). Pozdrawiam :)

Otrzymane punkty reputacji: +3
C 445

cristovao

Użytkownik
Rozumiem a co z weryfikacją? Nie przyczepią się, że nie zasilałem konta przez moje konto bankowe tylko kolega mi przesłał z konta Skrill a ja nimi zarządzam?

Do góry Bottom