>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wpłata euro

N 0

nowynowynowy

Użytkownik
witam jestem nowy szukalem ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.
mianowicie mam konto skrill w EURO, konto bankowe mam w BZWBK.
jak mam wpłacic pieniadze w euro na skrill? ktora opcje mam wybrac?
-przekaz bankowy
-przelewy24(BZWBK)
czy moze jakas inna?
i czy moglby to ktos wytlumaczyc krok po kroku powoli? jestem zielony w tych sprawach :;/:
z gory thx i pozdrawiam

A 861

amigo007

Użytkownik
Z twojego konta bankowego pieniądze zejdą normalnie w złotówkach. Skrill dokona przewalutowania. Wybierając przelewy24 doliczana jest prowizja od kwoty wpłaty 0,90%, czyli przy dużych kwotach lepiej wykonać standardowy przekaz bankowy. Przy przelewy24 kasę masz w ciągu kilkunastu minut. Natomiast przekaz bankowy powinien dojść zgodnie z sesjami elixir banków, skrill ma pekao sa. Ja tak nie wpłacałem, z tego co słyszałem księgowanie może potrwać jednak nawet kilka dni. Wybierając przelewy24 wpisujesz jakąś kwotę np. 10 euro, przenosi cię do twojego banku i ściąga ci z konta około 40-kilka złotych (w tym doliczona prowizja 0,90% tranzakcji). Standardowy przelew bankowy wykonujesz sam, podając w tytule odpowiednie id tranzakcji w złotówkach. Kwotę dostaniesz przewalutowaną w euro. Mam nadzieję, że wszystko mniej więcej wytłumaczyłem. Pozdrawiam :)

N 0

nowynowynowy

Użytkownik
Z twojego konta bankowego pieniądze zejdą normalnie w złotówkach. Skrill dokona przewalutowania. Wybierając przelewy24 doliczana jest prowizja od kwoty wpłaty 0,90%, czyli przy dużych kwotach lepiej wykonać standardowy przekaz bankowy. Przy przelewy24 kasę masz w ciągu kilkunastu minut. Natomiast przekaz bankowy powinien dojść zgodnie z sesjami elixir banków, skrill ma pekao sa. Ja tak nie wpłacałem, z tego co słyszałem księgowanie może potrwać jednak nawet kilka dni. Wybierając przelewy24 wpisujesz jakąś kwotę np. 10 euro, przenosi cię do twojego banku i ściąga ci z konta około 40-kilka złotych (w tym doliczona prowizja 0,90% tranzakcji). Standardowy przelew bankowy wykonujesz sam, podając w tytule odpowiednie id tranzakcji w złotówkach. Kwotę dostaniesz przewalutowaną w euro. Mam nadzieję, że wszystko mniej więcej wytłumaczyłem. Pozdrawiam :)
Raczej tak. Dzieki

A 861

amigo007

Użytkownik
Niema sprawy. Edit. jeszcze jedna kwestia wybierając wpłatę skrill na stronie buka, przenosi cię do twojego skrilla. Jak masz zero na koncie to wykonujesz przelew24 za darmo! Wszystkie opłaty ponosi wtedy bukmacher.

Do góry Bottom