>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WPŁATA pieniedzy...

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
Witam, jestem nowy wiec proszę traktować z dystansem moja ogólna wiedzę ???? , a wiec do rzeczy mam pytanie
1wpłaciłem kase przed chwila poprzez przelw bankowy ale z mojego konta wszystko przez neta ile najprawdopodobniej bedzie kasa szła ?
2. jak to jest z tym bonusem wpłaciłem 100zł wiec dostane 77? czyli mam 177 na koncie i teraz zeby wyjac kase z ich konta muszę zrobić ten obrót 3krotny po kursie minimum 1.5, ale mam pytanie czy musze robic obrót cała kasa czy wystarczy tylko tym bonusem czyli 77zł ?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Po 3-5 dniach pieniądze powinny być dostępne u bukmachera. Zdarzają się dłuższe przestoje, więc nie ma co panikować. Jeśli po kilku dniach roboczych pieniędzy nie będzie na koncie u bukmachera, warto zaatakować support. Napisać maila ze swoim imieniem, nazwiskiem, loginem, szczegółami przelewu i krótkim opisem sytuacji.

Warto też wybierać bukmacherów oferujących Przelewy24. Jest to prosty, szybki i bezpieczny sposób wpłat. Jeśli tylko Twój bank jest otwarty to pieniądze po kilku minutach będą dostępne u bukmachera. Choć bet-at-home nie ma chyba tej opcji wpłaty.

Na stronie bet-at-home widzę bonus 50% do 50 zł. Jeśli o nim myślisz, to po wpłacie 100 zł i wpisaniu kodu będziesz miał dostępne 150 zł. Nie wiem skąd wziąłeś to 77 zł. Może myślimy o dwóch innych promocjach.

Fragment regulaminu:
Wpłacona kwota łącznie z dopisanym bonusem musi zostać trzy (3) razy postawiona po minimalnym kursie 1,5 w Zakładach Sportowych i w przeciągu 180 dni przed możliwością żądania wypłaty. Gracze, którzy otrzymali bonus przy wpłacie większej niż 100 PLN muszą postawić kwotę 150 PLN trzy (3) razy przed możliwością żądania wypłaty.

Chyba wszystko jasne? (depozyt + bonus) * 3. Przy wpłacie 100 zł (lub więcej) musisz zagrać za 450 zł. Pamiętając, że zakłady poniżej minimalnego kursu nie liczą się do obrotu (choć możesz je swobodnie grać).

EDIT: Jeśli przy wpłacie 100 zł dostaniesz 77 to oczywiście: (100 + 77) * 3 = 531.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom