Co myślicie warto na wieczór Ebdona i Hendrego?
E:Jednak było wartko
Hendry 3-0(sam nie wiem czemu kurs był 1,8 ale to nic
)
Ebdon i ta jego kontrola białej...ehhh dobrze że Fergal grał średnio ...ale nic nie ujmując Peterowi to on wygrał i to on gra dalej...
Co do dzis...
Robertson 1,3 na
podbicie chyba w sam raz-nic tu dalej nie bede opisywać wkońcu to MŚ.
Hawkins B.-Doherty 1,65..hmm myśle że warto...Barry pokonał Selbiego w poprzedniej rundzie,myśle że gdyby to był ktoś słabszy a niżeli Selby to kursy były by wyrówane może z leciutką przewagą na Barrego.
Doherty ?? hmmm były MŚ z 97 roku...ale chyba już zatracił to co miał kiedyś,teraz gra przecietnie...oczywiście Hawkins też nie jest jakimś świetnym graczem,solidnym owszem.Stawiam na Hawkinsa z powodu tego iż pokazał się z dobrej strony ogrywająć Selbiego i i że ma własnie jeden mecz już za sobą a dla Kena będzie to pierwszy mecz w turnieju...
Dalej ...
McBain J.-
Walden R....
Przyznam że nie kojarze jak gra McBain...nie wiem ...nic o nim nie powiem...Natomisat Walden...też solidny ale jaka aktualna forma to nie wiem.Stawiam na Waldena dlatego że jest na niego 1,4.Kurs ten świadczy o tym że ten MCBain wibitnym zawodnikiem nie jest.
Proponuje
Goulda i Maguire`a wieczór ,choć ze stawką szalał nie będe
Piękny dzień
Na dziś
Williams,Ding, i z ryzykiem na
Ebdona i Higginsona.
Czemu ?
Higginson dobrze pokazał sie w Chinach,Fu nigdy nie mogę rozgryźć.Czesto mi wali kupony.Ryzykuje na Higginsona za 2,10 ???? H2H 2-0 dla Higginsona
E:Kolejny pękny dzień.Znów duży +.Perełka dnia-Higginson.Tak jak się spodziewałem,Fu nic nie zagrał i 2,10 pięknie siadło.Williams-Hawkins -Dobry mecz,niczego nie brakło,podziwiam Hawkinsa,bardzo fajnie ostatnio gra,co do Borsuka-mam nadzieje że będzie finał
\
Ebdon-ufff cięzko ciężko cięzko-kolejny raz Ebdon gra źle.Paradoksem tego wszystkiego jest to że on zawsze tak gra i ale zawsze jak go mam na kuponie to wejdzie.Natmomiast nie oszukumy się,gdyby zamiast Liu wczoraj był ktoś lepszy to Ebdon by to przegrał./ta czerowna z lelwej reki,albo żółta w ostatniej partri...ahhhh cudo/
Ding -bez komentarza