>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

World Grand Prix 2026 (3-8.02.2026)

psotnick 1,3M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
World Grand Prix 2026
3-8 lutego 2026

World Grand Prix 2026 rozegrany zostanie w dniach 3–8 marca 2026 roku w Kai Tak Sports Park w Hong Kongu. Jest to turniej rankingowy wznowiony po 35 latach przerwy. Suma nagród wynosi 700 000 funtów. Tytułu sprzed roku bronić będzie Neil Robertson.

W turnieju weźmie udział 32 graczy zajmujących najwyższe pozycje na jednorocznej liście rankingowej (licząc do German Masters 2026 włącznie). W pierwszej i drugiej rundzie mecze do 4 frejmów (best of 7), w ćwierćfinałach do 5 frejmów (best of 9), półfinały do mecze do 6 frejmów (best of 11), zaś finał to mecz do 10 wygranych frejmów (best of 19). Poniżej w podanych linkach wszelkie potrzebne informacje na temat turnieju.

Format turnieju
Drabinka turnieju
Livescore

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
1000x200.png

Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami

Otrzymane punkty reputacji: +1055
psotnick 1,3M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Mark Williams - Zhang Anda
Frejmy handicap: Zhang Anda (+2.5) @ 1.36 2-5
Frejmy handicap: Zhang Anda (+1.5) @ 1.74
Zwycięzca: Zhang Anda @ 2.30

Jack Lisowski - Chang Bingyu
Frejmy handicap: Chang Bingyu (+1.5) @ 1.58 4-5
Zwycięzca: Chang Bingyu @ 2.10

Typy przeciwko Anglikom. Williams w Mastersie beznadziejna forma i wtopa w 1 rundzie z Allenem (2-6). w German Masters też wylot w 1 rundzie (3-5 z J.Robertsonem). Anda ogarnięty gracz, z tytułem na koncie, do tego w rytmie meczowym po CLS, którego jedną grupę wygrał. Myślę, że jeśli Walijczyk nie podniesie mocno swojej gry to może się zdziwić. W drugim mecz podobna sytuacja. Lisowski parę miesięcy temu wygrał swój pierwszy tytuł (Northern Ireland Open), tylko no właśnie, to było w październiku. Od tego czasu mocno spuścił z tonu, wtopy w pierwszych rundach Champion of Champions, UKC, Scottish Open i niedawno w German Master. Z kolei Bingyu tuż przed świętami zaliczył finał Scottish Open i jest na fali. Myślę, że dla Anglika to może być trudny mecz.

Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1235
Do góry Bottom