>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

World Cup of Darts - Frankfurt (02-05.06.2016)

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP

World Cup of Darts 2016

Data: 02-05 czerwca 2016

Miejsce: Eisporthalle, Frankfurt (Niemcy)

TV: Sky Sports

Oficjalna strona: http://www.pdc.tv/world-cup-of-darts

Formaty gry
Pierwsza runda
Lepszy z 9 legów 501, mecze deblowe
Druga runda, ćwierćfinały i półfinały
Lepszy z 7 legów 501, 2 mecze singlowe.
Przy stanie 1:1 po singlach rozgrywany
będzie mecz deblowy - lepszy z 7 legów 501.
Finał
Lepszy z 7 legów 501, 4 mecze singlowe.
Przy stanie 2:2 po singlach rozgrywany
będzie mecz deblowy - lepszy z 7 legów 501.

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
I RUNDA

Austria - Włochy
Austria 1,16 ✅

Belgia - Polska
Belgia 1,12 ✅

Anglia - Hiszpania

Anglia 1,14 ✅

Irlandia Północna - Japonia
Irlandia Północna 1,33 ✅

AKO: 2,00 Bet365 ✅✅✅

Analizę dopiszę później. Gram mocniej.

Będzie krótko bo strasznie zalatany jestem ostatnio.
Kupon ten gram mocniej. Poszczególni darterzy reprezentują tutaj swój kraj, grają drużynowo odpowiadając też za kompana z zespołu. Sport zna wiele takich przypadków, kiedy walcząc np. w sztafecie zawodnicy uzyskują lepsze wyniki niż solo i podobnie powinno być w World Cupie.
Dzisiaj, tzw. w czwartek z tasiemki zagra jedynie Belgia. Dwóch braci Huybrechtsów - Ronny i Kim. Obaj są rozpoznawalnymi nazwiskami w świecie dartu. Kim w formie to zawodnik, którego stać np. na ćwirćfianł Mastersa w tym roku. W rankingu 14. lokata. Starszy brat mniej utytułowany, ale swój poziom jakiś trzyma, pierwsze rundy często przechodzi. W rankingu może i 82, ale gdzie do tego nasi - Kzysztof Ratajski jest 131., a Mariusz Paul 666.
Reszta gra jutro. Austriacy ciekawą mieszanką spokojnego do bólu Suljovicia i młodziutkiego Rowb Rodrigueza. Mensur ostatnio rzuca bardzo dobrze, w granicach drugiej dzięsiątki PDC jest, zawsze trzma swój poziom. Rowby talent ma duży, choć często się spala, gdy coś mu nie wychodzi. Mensur jednak raczej go tam ogarnie, a zreszta co ma mu nie wychodzić z naprawdę słabymi Włochami - rywale miejsca w rankingu 1130 oraz 1489.
Anglicy zmierzą sie z całkiem niezłymi Hiszpanami. Reyes i Alcinas - ranking 80. i 216. Coś tam może by ugrali, no ale nie z Anglikami. Phil Taylor, czli obecny TOP 3 i Adrian Lewis czyli na świecie pozycja jak dla mnie 4. Będą chcieli tu zgarnąć tytuł i nie odpuszczą tego meczu.
Na koniec wziąłem Irlandczyków z Północy. Solidny duet - Brendad Dolan, 43. w rankingu, czasem stać go na dobre wyniki jak np. 1/8 Mastersa w 2015 czyli ćwirćfinał UK Open rok wcześniej. Towarzyszyć mu będzie Daryl Gurne, 42. w rankingu ale za to z niezłym rokiem - 1/16 Mistrzostw Świata czy 1/8 jednego z turnieji European Tour. Są to w miarę soldine nazwiska, a grają z totalnymi amatorami - Muramatsu jest 452. a Ono 234. Nie ten kaliber na dwóch jednak bądź co bądź solidnych graczy.
Gram to mocniej, gdyż liczę, że zawodnicy nie będą chcieli zawieść swojego kraju ze słabiakami, to jest jednak jakaś odpowiedzialność, którą powinni unieść.

Otrzymane punkty reputacji: +18
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
II Runda

Belgia - Węgry
Belgia 1,11 ✅

Irlandia Północna - Irlandia
Irlandia Północna 1,44 ✅

Austria - Singapur
Austria 1,20 ✅

AKO: 1,92 Bet365 ✅✅✅

Zupełnie nie mam czas na analizę, gdyż jestem w pracy a mecze od 14. Wszystkie pary które gram, grałem też w pierwszej rundzie i pokazały dobrą grę. Żaden z rywali nie wydaje mi się mocniejsz od tych, których pozostawili za sobą, dlatego znowu wydaje mi się to pewny tripel.

Otrzymane punkty reputacji: +12
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Michael Van Gerwen - Gilbert Ulang
MVG 4:0 1,83 bet365
⛔

Najlepszy gracz świata kontra 997. gracz z rankingu. Nie ma złudzeń. MVG mając słaby dzień rzuca przynajmniej tą średnią 95 i swoje zawsze gra. Ulang nie dość, że musiałby zagrać lega życia, to jeszcze nie spalić się do tego psychicznie. Niech rzuca na średniej 80 to i tak będzie dobrym jego wynikiem, a wciąż raczej za mało na urwanie czegokolwiek. Holender powinien go objechać na czysto.

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 66

stolarz77

Użytkownik
Michael Van Gerwen - Gilbert Ulang
MVG 4:0 1,83 bet365
Najlepszy gracz świata kontra 997. gracz z rankingu. Nie ma złudzeń. MVG mając słaby dzień rzuca przynajmniej tą średnią 95 i swoje zawsze gra. Ulang nie dość, że musiałby zagrać lega życia, to jeszcze nie spalić się do tego psychicznie. Niech rzuca na średniej 80 to i tak będzie dobrym jego wynikiem, a wciąż raczej za mało na urwanie czegokolwiek. Holender powinien go objechać na czysto.
No niestety, widać że ten turniej gwiazdy traktują na lajcie, Taylor też w zasadzie 2 legi powinien stracić. Mocno liczę na Belgię i Austrię w tym turnieju.
Jutro na pewno Irlandia win za 1.44. Dziś Walia dała ciała i Kanada ich pojechała, jutro już tak różowo nie będzie.

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
Dla mnie jutro pewniak Irl. Płn. Fajny kurs do dubla. Tylko martwi mnie gra Dolana, dzisiaj jakoś mnie nie przekonał. Gdyby nie błedy McGowana dzisiaj na dublach to irlandczycy z północy musieli by jeszcze walczyć w deblu. Mimo wszystko, jutro:
Irlandia Płn - Kanada 1 1,44

Otrzymane punkty reputacji: +4
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Kim Huybrehts - Raymond Van Barneveld
Kim Huybrechts 2,10 bet365
⛔

Belgowie grają super, młodszy z braci zdecydowanie ciągnie grę co pokazał w ćwirćfinale pokonując w singlu Gary&#39;ego Andersona 2-4 na średniej 96 a także kończąc 3 duble w meczu deblowym eliminującym Szkotów. Wcześniej także pokazywał świetną grę z naszymi rodakami oraz Węgrami. RvB jakoś średnio, z kolei on w ćwierćfinale przegrał swój mecz singlowy z Kylem Andersonem 4-2 na średniej 92 i ledwie 3/11 w dablach. W deblu jakoś też się nie popisał pomimo kończącego podejścia, to jednak Australijczycy byli bliscy ich wyeliminowania. Jak dla mnie Kim może to wygrać, a kurs całkiem niezły.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom