>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Women’s Super League 2024/2025

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
🏆🥇🥈🥉
1721313499154.png
Niestety ulubiona zawodniczka Defacto Defacto opuszcza AV i przenosi sie do Juventusu: Alisha Lehmann has left the Women's Super League and joined Juventus; the Switzerland winger has left Aston Villa after seven seasons in England; Lehmann joins partner Douglas Luiz in moving to Turin. https://www.skysports.com/football/...e-to-juventus-and-joins-douglas-luiz-in-turin

Mistrzynie - Chelsea się zbroja. Pozyskaly juz Oriane Jean-Francois z PSG oraz Lucy Bronze z Barcelony.

Manchester City pozyskaly na zasadzie wolnego transferu Vivianne Miedema z Arsenalu.

Jedna z najlepszych zawodniczek Angielskich Fran Kirby przechodzi z Chelsea do Brighton

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
Leicester pozyskało belgijskiego obrońcę Keesa

Leicester Women sfinalizowały transfer obrońcy Sari Keesa z belgijskiego zespołu OH Leuven.

23-latka rozegrał 30 meczów w reprezentacji Belgii i podpisał trzyletni kontrakt.

„Przyjazd z OH Leuven to dla mnie naprawdę wielka szansa” – powiedziała Kees.

„Byłem tu już dwa razy w Leuven i atmosfera była naprawdę dobra. Teraz dostaję szansę gry tutaj i nie mogę się doczekać początku.

„W tej lidze w każdy weekend czeka Cię kolejny mecz o rywalizację, na który możesz się doczekać. Wiele wyników może się wydarzyć i jest to dla mnie piękna szansa. Lubię grać atrakcyjną piłkę nożną i walczyć w pojedynkach i mam nadzieję, że uda mi się to osiągnąć zespół."

Everton pozyskuje Veatriki Sarri z Brighton.

Everton have completed the signing of Greece international midfielder Veatriki Sarri.
The 26-year-old joins the club following a two-year spell with Brighton where she made 53 appearances, scoring six goals.
She becomes the fifth summer signing for Brian Sorensen’s Blues, following forward Toni Payne, goalkeeper Ines Pereira – who is currently on a season-long loan with Deportivo de La Coruna – Japan international Honoka Hayashi and winger Melissa Lawley.

1000002575.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1165
Do góry Bottom