>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

WkMch Typki

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
Siatkówka World Grand Prix Kobiety :
Chiny (-2.5s ) - Niemcy 1 @1.256 ✅ ✅
Pinnacle
Kurs może nie powala ale Chinki są bardzo mocne, Tajlandki wczoraj nawet w małym stopniu im nie zagroziły, natomiast Niemki w słabym stylu przegrały z Amerykankami. Jak dla mnie będzie gładkie 3-0 dla Azjatek

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
NBA :
Milwaukee - Washington 2 @2.050 ✅ ✅ ✅
Pinnacle
W drużynie gospodarzy nie zagra ich lider Giannis co jest bardzo dużą strata, gra w tym sezonie jest przede wszystkim ustawiana pod niego. Czarodzieje po słabym starcie zaczeli wygrywać. Dużo zależy od liderów Wizards bo jak wiemy ich ławka to tragedia. Moim zdaniem typ warty gry, Millwaukee w tym sezonie to przede wszystkim Antetokounmpo.

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
NBA :
Takie typki na noc :
Cleveland @1.247 ✅
GSW @ 1.131 : plus:
AKO : 1.41 ✅
Single :
Wizards zgodnie z planem pokonali osłabionych Bucks. Na noc moim zdaniem warto zagrać wygrana Memphis z Utah. Są oni na pewno podbudowani meczem z GSW gdzie zagrali rewelacyjna 4 kwarte i odrobili sporą stratę, co najważniejsze zagrają wszyscy podstawowi zawodnicy Misków. Natomiast Utah są b2b, wygrali zacięty mecz z Minnesota, jednak nie wyobrażam sobie aby dali dziś rade Grizzles na ich parkiecie. Myslałem również o underze punktowym ale linia 187,5pkt to zbyt duże ryzyko.
Memphis @ 1,649 ✅
Toronto @ 2.230 ⛔
Orlando - LAL over 215.5 @ 1.884 ⛔
Portland @ 1.625 ⛔
Pinnacle

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
NBA :
Na dziś proponuje zagrać w strone OKC , przegrali oni ostatnie 4 mecze na wyjeździe i chyba jest to moment na przełamanie. Chicago dobra seria ,pokonali Charlotte, Cavs i Toronto po dogrywce, jednak Butler który zagrał rewelacyjne 3 spotkania jest chory i jego występ stoi pod znakiem zapytania. Jak dla mnie bez Butlera Bulls nie dadzą rady Thunderom, dla mniej odważnych można poczekać na jakieś oficjalne info w kwestii jego występu. Jak dla mnie OKC ten mecz bierze bez względu czy Butler zagra czy nie e.
OKC @1,862 ✅ ✅ ✅
oprócz tego polecam jeszcze :

New Orleans Pelicans over 105 @ 1.884 ✅
Dallas over 95.5 @ 2.070
⛔

Do góry Bottom