13 maclaz Użytkownik Kwiecień 23, 2013 #1 Witam. Zakładając mój temat natknąłem się na pewien problem. Nie mogę wkleić zdjęć do tematu. Robię upload na imageshack, wstawiam je pomiędzy ale i tak nic z tego. Tak samo jest z podpisem. Jak to rozwiązać?
Witam. Zakładając mój temat natknąłem się na pewien problem. Nie mogę wkleić zdjęć do tematu. Robię upload na imageshack, wstawiam je pomiędzy ale i tak nic z tego. Tak samo jest z podpisem. Jak to rozwiązać?
2,1K dawid1892 Użytkownik Kwiecień 23, 2013 #2 Jeśli wrzucasz coś ma imageshack to kopiuj link z wiersza "kod forum", na pewno będzie działało.
Jeśli wrzucasz coś ma imageshack to kopiuj link z wiersza "kod forum", na pewno będzie działało.
13 maclaz Użytkownik Kwiecień 23, 2013 #3 O widzisz. Wielkie dzięki. Działa Niestety przy wstawianiu podpisu nie działa.
V 256 vernix Użytkownik Kwiecień 23, 2013 #4 O widzisz. Wielkie dzięki. Działa Niestety przy wstawianiu podpisu nie działa. Kliknij aby rozwinąć... Aby wstawić do podpisu grafikę musisz mieć rangę moderatora i wyższą. Zwykły user może jedynie wstawić tekst, ewentualnie link.
O widzisz. Wielkie dzięki. Działa Niestety przy wstawianiu podpisu nie działa. Kliknij aby rozwinąć... Aby wstawić do podpisu grafikę musisz mieć rangę moderatora i wyższą. Zwykły user może jedynie wstawić tekst, ewentualnie link.