>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wisła Płock (4:0) Polonia Warszawa 10.12.2005

Status
Zamknięty.
seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Wisła Płock - Polonia Warszawa
Kursy w Expekt: 1.65 3.45 4.90 1.10 2.00

Wisła w ostatnim czasie przeżywała lekki kryzys, czego skutkiem były między innymi dwa bezbramkowe remisy z rzędu, odniesione na własnym boisku. Wcześniej Płocczanie przegrali wyjazdowy mecz z Cracovią, tak więc w trzech ostatnich meczach zdobyli tylko 2 punkty i zajmują odległe, bo dopiero jedenaste miejsce w tabeli. W sobotę Wisła stanie przed doskonałą szansą na zdobycie kompletu punktów, ponieważ do Płocka przyjeżdża ostatnia drużyna ligi tj. Polonia Warszawa. Polonia w ostatnim meczu uległa na własnym boisku Odrze Wodzisław i z dorobkiem 12 punktów zamyka ligową stawkę. Moim zdaniem faworytem w tym meczu jest Wisła Płock, która powinna bez problemu pokonać słabiutką ostatnio Polonię. Myślę, że Wisła się przełamie i wreszcie wygra na własnym boisku. Za zwycięstwem Wisły przemawia fakt, iż ma ona zdecydowanie lepszych piłkarzy i generalnie jest lepszym zespołem. Polonia na wyjazdach gra słabo (2-0-6) i poza Wielkopolską nie potrafi zdobywać punktów. Uważam, że kurs na zwycięstwo Wisły jest wart ryzyka.

Wisła Płock - Polonia Warszawa -&gt; 1 (1.65) :mrgreen: 4:0 :mrgreen:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W tym meczu faworyt jest jeden, Wisła. Polonia gra katastrofalnie. Ostatnio w marnym stylu przegrała z Odrą . Jadą do Płocka skazywani na porażkę, ponieważ Wisła potrzebuje na gwałt punktów. U siebie grają dobrze, bilans 3-3-2. Natomiast Polonia tylko 2 razy wygrała na obcym stadionie, reszta meczy przegrała. Ostatnie 3 mecze pomiędzy tymi zespołami zakończyły się na korzyść gospodarzy. Na pewno Jeleń biedzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony, ponieważ może to być jego ostatni mecz w barwach Wisły i coś ustrzeli.

Mój typ: 1

popiol 0

popiol

Forum VIP
Według mnie ,,Czarne Koszule są tym zespołem ktore na 100% spadnie z Orange Ekstraklasy...graja koszmarnie...teraz jeszcze maja derby z Legia gdzie dostana niezle baty :/ Polonia sie skończyła...2 liga juz otwiera dla Polonii swe drzwi...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom