>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wirtualne granie na próbę.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
Od razu podam, że nie gram za prawdziwe pieniądze. W przyszłości chcę próbować grać większymi stawkami z dość sporym budżetem początkowym. Teraz chcę sprawdzić, czy jest to dobry pomysł i jak to będzie wyglądać. Gram na bet365, a początkowa kwota wynosi 2000zł.

#Kupon 1

⚽ [Premier League] Manchester United - Manchester City - 2 [kurs 2.15] ✅ 345zł (0:3)
Stawka: 300zł

Ostatnimi czasy oglądałem mecz Manchesteru United przeciwko Liverpoolowi, któremu kibicuje. Ten mecz tylko potwierdził moje zdanie o beznadziejnej taktyce narzuconej przez trenera Czerwonych Diabłów. Większość akcji Manchesteru United, to dośrodkowania na pałę w pole karne rywali i przyznają to nawet sami fani tej drużyny. Dodatkowo nie zagra Van Persie, co jest dużym ciosem dla jego zespołu. Zdaję sobie sprawę, że mecze derbowe są inne od wszystkich, lecz nie wierzę w umiejętności trenerskie Moyesa i uważam, że Manchester City wygra ten mecz.
#Kupon 2
⚽ [Premier League] Arsenal - Swansea - 1 [kurs 1.57] ⛔ 300zł (2:2)
Arsenal po kompromitacji z Chelsea nie wypadł jeszcze z walki o mistrzostwo Anglii. Uważam, że tytuł dla Kanonierów nie jest realny, lecz ten mecz powinni wygrać. Chęć rehabilitacji przed własną publicznością powinien im pomóc, Swansea w dodatku słabo spisuje się na wyjazdach.
#Kupon 3
⚽ [Bundesliga] Hertha - Bayern - 2 [kurs 1.20] ✅ 200 zł (1:3)
Stawka: 1000zł
Bayern już dziś może zapewnić sobie końcowy tryumf w rozgrywkach ligowych. Myślę, że słabo spisująca się ostatnio drużyna Herthy nie powstrzyma wyraźnego faworyta do wygrania tego meczu jakim jest Bayern. Kurs może nie jest zbyt wysoki, lecz ten typ uważam za najpewniejszy i i warty uwagi.
#Kupon 4
⚽ [Bundesliga] Borussia Dortmund - Schalke - obie strzelą [kurs 1.53] ⛔ 300zł (0:0)
Borussia ma spore problemy kadrowe, co również można powiedzieć o drużynie Schalke. Mimo to w obu drużynach są zawodnicy, którzy potrafią strzelać bramki a najsłabiej w obu drużynach wyglądają formacje defensywne.
Dzień 1
Bilans: ⛔ 65zł
Stan konta: 1945zł

F 0

fairplay

Użytkownik
Ciekawe, ale z drugiej strony będziesz strasznie żałować jeśli większość tych zakładów wejdzie ???? Mimo wszystko powodzenia!

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 5

⚽ [Premier League] Liverpool - Sunderland - 1 [kurs 1.16] ✅ (2:1)
⚽ [Primera Division] Barcelona - Celta Vigo - 1 [kurs 1.05] ✅ (3:0)
Ako: 1.22
Stawka: 1800zł
Ew: 2196zł ✅ 396zł
Kursy na obie drużyny są bardzo niskie, lecz mimo to wyczuwam w tym kuponie pewny zysk. Liverpool walczy o mistrzostwo Anglii i w przypadku dzisiejszego zwycięstwa zbliży się do prowadzącej Chelsea na tylko jeden punkt straty. Liverpool gra bardzo ciekawą piłkę, oglądam ich mecze od dłuższego czasu i uważam, że dziś wygrają wysoko nad słabszym rywalem. Barcelona kilka dni temu zwyciężyła w Gran Derbi i pozostała w stawce klubów walczących o mistrza. Uważam, że po takim meczu nie można głupio stracić punktów jak to było w przypadku meczu z Valladolid.

S 18

sebakrk

Użytkownik
Jeśli mogę się wtrącić to wydaje mi się że granie wirtualne nie ma za bardzo sensu. To tak jakbyś grał w pokera na żetony. To zupełnie inna gra bo nie grasz własnymi pieniędzmi. Mimo wszystko powodzenia ????

A 0

alvaro7585

Użytkownik
@up - w pełni się z tobą zgadzam, w takim graniu brakuje większych emocji i adrenaliny. Jednak chcę w jakiś sposób sprawdzić, czy moja decyzja o graniu za duże stawki nie jest zbyt pochopna. Pogram w taki sposób kilka tygodni i w zależności od wyników przerzucę się na prawdziwe granie.
#Kupon 7

???? [WTA - Miami] Dominika Cibulkova - Agnieszka Radwańska - 1 [kurs 1.80] ✅ 60zł (2:1)
Stawka: 75zł
Ew: 135zł
Radwańska ostatnimi czasy miała problemy z kolanem, w dodatku w ostatnim meczu popełniała dość sporo błędów. Jej rywalka jest w dobrej formie i uważam, że wygra pojedynek z Radwańską. Ostatni mecz między tymi zawodniczkami miał miejsce w styczniu tego roku i zakończył się bardzo łatwym zwycięstwem Cibulkovej 6:1, 6:2.
#Kupon 8
⚽ [Serie A] Atalanta - Livorno - 1 [kurs 1.80] ✅ 60zł (2:0)
Stawka: 75zł
Ew: 135zł
Atalanta jest w dobrej formie, ostatnio pokonali Inter a na swoim koncie mają także zwycięstwo z Napoli i Lazio. Livorno znajduje się w strefie spadkowej i uważam, że po tym meczu w niej pozostanie.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 10
⚽
[Primera Division] Real Sociedad - Valladolid - over 2.5 [kurs 1.70] ⛔ 250zł
Stawka: 250zł
Ew: 425zł
Początkowo chciałem grać na zwycięstwo gospodarzy, jednak ostatecznie zdecydowałem się na inny typ. Real Sociedad jest faworytem tego meczu, grają bardzo dobrze w ofensywie, lecz popełniają dużo błędów w obronie. Patrząc na wyniki bezpośrednich spotkań w ostatnich latach, to taki over zawsze się pokrywał.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 11

⚽
[T-Mobile Ekstraklasa] Korona Kielce - Pogoń Szcecin - X2 [kurs 1.61] ✅ 152,50zł (2:2)
Ew: 402,50zł
Kurs na Pogoń wygląda bardzo zachęcająco, w zespole gości zabraknie tylko Patryka Małeckiego i Mateusza Lewandowskiego. W drużynie z Kielc nie wystąpią tacy zawodnicy jak: Lisowski, Kuzera, Lenartowski a pod znakiem zapytania stoi występ Korzyma i Kiełba. Pogoń gra o wiele ciekawszą piłkę i z chęcią zagrałbym na czyste zwycięstwo gości, lecz defensywny styl Korony przekonał mnie do mniej ryzykownego typu.
#Kupon 12

⚽
[Bundesliga] Schalke - Hertha - 1 [kurs 1.72] ✅ 180zł (2:0)
Ew: 430zł
Drużyna Herthy wyraźnie spuściła z tonu, po udanym dla nich początku sezonu. Schalke natomiast walczy o drugie miejsce w tabeli, w ostatnim meczu zremisowali na wyjeździe w bardzo ważnym pojedynku derbowym z Borussią Dortmund. Gopodarze mają kilku zawodników, którzy w pojedynkę mogą rozstrzygnąć o wyniku spotkania i uważam, że zgarną dziś 3 punkty.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 15

⚽
[Hiszpania - Primera Division] Celta Vigo - Sevilla - X2 [kurs 1.42] ⛔ 500zł (1:0)
Stawka: 500zł
Ew: 710zł
Sevilla walczy o miejsce dające im grę w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów. Wiedzą, że Athletic Bilbao gra trudny mecz z Atletico Madryt i Sevilla już dziś może zbliżyć się do rywali na odległość trzech punktów. Goście są w bardzo dobrej formie, potrafili ostatnio nawet wygrać z Realem Madryt. Rywal nie jest zbyt wymagający, a z podpórką gram tylko dlatego, że Sevilla gra na tygodniu w Lidze Europy z z FC Porto.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 16

[piłka ręczna] [Polska - PGNiG Superliga M] Piotrków Trybunalski -Zabrze - 2 [kurs 1.60] ✅ 150zł (33:40)
Ew: 400zł
Drużyna z Zabrza posiada o wiele więcej znanych zawodników (Jurasik, Kuchczyński, Kubisztal, Tomczak) niż gospodarze tego meczu. Ostatnie dwa pojedynki zakończyły się bardzo wysokim zwycięstwem Zabrzan. Dziś może nie będzie aż tak wyraźnej przewagi, lecz goście powinni ten mecz wygrać.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 17

⚽
[Francja - Ligue 1] Ajaccio - Toulouse - X2 [kurs 1.28] ✅ 98zł (2:2)
Stawka: 350zł
Ew: 448zł
Ajaccio znajduję się na ostatnim miejscu w tabeli i ma przed sobą trudne mecze. Utrzymanie się w lidze jest już niemal niemożliwe i powoli zaczynają się oswajać ze spadkiem do Ligue 2. Toulouse na wyjazdach spisuje się całkiem nieźle i są zdecydowanym faworytem tego meczu.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 18

⚽
[Hiszpania - Primera Division - live [45&#39;]] Espanyol - Fc Barcelona - 2 [kurs 1.57] ✅ 142,50zł (0:1)
Ew: 392,50zł
Barca może nie gra porywająco, lecz miała dogodne sytuacje do strzelenia bramki. W szatni mam nadzieję, że zmobilizują się i na drugą połowę wyjdą w bojowych nastrojach. Nie można tracić punktów, gdy kilka dni temu wyprzedziło się w tabeli Real.

A 0

alvaro7585

Użytkownik
#Kupon 19

⚽
[Anglia - Premier League] Liverpool - Tottenham - 1 [kurs 1.44] ✅ 220zł
Stawka: 500zł
Ew: 720zł
Liverpool stanie przed wielką szansą objęcia prowadzenia w tabeli Premier League. Wczoraj Chelsea niespodziewanie przegrała z niżej notowanym rywalem, a Manchester City podzielił się punktami z Arsenalem. Liverpool gra bardzo ciekawą piłkę i strzela dużo bramek, pierwszy mecz na stadionie Tottenhamu zakończył się wynikiem 5:0 dla The Reds. Tottenham gra bardzo nierówno i dla mnie zdecydowanym faworytem są gospodarze.

Do góry Bottom