>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wirtualna zabawa bukmacherska

S 0

sonic83

Użytkownik
Witam wszystkich typerów !
Poszukuje strony do wirtualnego obstawiania prawdziwych zdarzeń sportowych, ponieważ poprzednia beterz.com zakończyła swoją działalność.
Dla nie wtajemniczonych głównym celem po zarejestrowaniu konta (bez żadnych dodatkowych danych tj. adres, telefon itd.), było typowanie realnych spotkań za wirtualne pieniądze/punkty po rzeczywistych kursach bodajże ze strony bet-at-home.com, dzięki czemu użytkownik mógł się bezstratnie podszkolić w bukmacherce i sprawdzić na tle innych, dzięki ogólnemu rankingowi graczy. Liczę, że któryś z forumowiczów spotkał się z taką kwestią i przekieruje mnie do odpowiedniej strony internetowej zajmującej się tą dziedziną.

S 0

sonic83

Użytkownik
Chciałbym dodatkowo nadmienić, że bardzo zależało by mi na opcji tworzenia kuponów systemowych tak jak np. 5 z 7, 8 z 9...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Te w/w np. 5z7 to 21 a 8z9 to 9 zwykłych zakładów prostych AKO - tak więc tam gdzie ew. nie ma opcji grania zapisem skróconym jednym zakładem systemowym , to możesz dokładnie to samo zagrać zakładami prostymi , choć zajmie Ci to kilka chwil dłużej.

S 0

sonic83

Użytkownik
Takie pojedyncze działania mijają się z celem, dlatego jak oznajmiłem wcześniej w typowaniu obowiązkowo musi znaleźć się możliwość konstruowania kuponów systemowych.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Aha - widzę, że jesteś dotknięty dość powszechną chorobą nowicjuszy: tasiemcem ???? ???? ????

.

Do góry Bottom