>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WINunited.com

Status
Zamknięty.
T 0

tymczasowy

Użytkownik
Nowy bonus 100% plus 5 euro zupelnie za free!

POLSKA GÓRA! 30 EURO BONUS! 5 EURO GRATIS!

W związku ze zbliżającymi się finałami Mistrzostw Świata „Euro 2008”, Polska ma wiele powodów do dumy, plasując się na mocnej pozycji w grupie, w połowie drogi do Rundy Kwalifikacyjnej. W drodze na szczyt, naszym chłopcom pozostały do rozegrania w najbliższym czasie już tylko 2 mecze przeciwko Azerbejdżanowi oraz Armenii, aby uplasować się na pierwszej pozycji!

WINunited.com oferuje Ci możliwość przyłączenia się do akcji właśnie teraz….

35 € BONUSU DLA WSZYSTKICH NOWYCH LIENTÓW!

Zarejestruj się w WINunited.com, zdeponuj minimum 10€ i wyślij email na adres: [email protected] , w tytule wpisując ‘POLSKA GÓRĄ’. Otrzymasz od nas bonus na kwotę odpowiadającą Twojemu depozytowi (nawet do 30 €!) . Możesz te środki wykorzystać tylko w zakładach sportowych.

To nie wszystko! Dostaniesz ekstra 5€ bonusu do wykorzystania specjalnie na mecze kwalifikacyjne Euro 2008-rozgrywki kwalifikacyjne:

Azerbejdżan – Polska (02.06.07) lub Armenia- Polska (06.06.07)

Szczegółowe Zasady Promocji:

Promocja jest dostępna tylko przy pierwszym depozycie.

Nowi klienci, którzy zdepnują minimum of 10 Euro otrzymają 100% bonusu aż to kwoty 30 Euro do obstawienia w zakładach sportowych, a także dodatkowe 5 Euro do obstawienia zakladów na mecze kwalifikacyjne Azerbejdżan- Polska lub Armenia - Polska Euro 2008.

Depozyt musi być dokonany poprzez transfer bankowy, Paysafe, Moneybookers lub Click&amp; Buy.

Po przelaniu środków, klient musi przesłać wiadomość na adres [email protected] , do 30-go czerwca, a w temacie umieścić tekst &quot; POLSKA GÓRĄ&#39;&#39;. Bonus zostanie przyznany w ciągu 24 godzin od otrzymania przez WINunited wiadomości.

Zakłady muszą zostać obstawione do 30-tego Czerwca 2007.

Inny BONUS lub Promocja nie mogą być źródłem środków na tą promocję. Bonus otrzymany w ramach &quot;Stella&quot; nie może być wykorzystany w innych promocjach.

Aby dokonać wypłaty, klient musi obrócić sumą, jaką uzyskał (depozyt wraz z bonusem+5 Euro Bonusu) przynajmniej trzy razy, przy odds minimum 1.5 dla zakładów pojedynczych oraz 3.0 dla zakładów combis.

WINunited zastrzega sobie prawo do odwołania lub zmiany warunków promocji.

T 0

tymczasowy

Użytkownik
Nom, na stronie mozna zobaczyc nawet jakie to sa KOBITKI ????
ale oferta jest ... lekko mowiac sa lepsze buki ????

R 0

robsonex

Użytkownik
Bywały lepsze, ale... &quot;Lepszy rydz niż niż&quot;, &quot;Brać, kupować i niczego nie żałować&quot; :mrgreen:

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Czy to prawda, że jak z polskiego banku nie można dokonać przelewu w euro - tak jest w PKO inteligo gdzie mam konto, to podobno można przelać w euro poprzez moneybookers ?

T 0

tymczasowy

Użytkownik
Nie mozna przelac w euro ? jestes tego pewien ? (pytam sie z ciekawosci, bo nie wiem)
Tak a w moneybookers mozna przelac w euro wystarczy przy przelewie na inne konto zmioenic waluite

K 0

knypi

Użytkownik
Bardzo dobry buk, żadnych kłopotów z wypłatą , terminowi , różne akcje promocyjne+.

Gorzej z kursami te potrafią mieć strasznie nędzne

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Czy ktoś mi może poradzić co mam robić w takiej sytuacji.
Grałem w WINunited na ich bonus 30 euro za 30 euro depozytu. Wpłacałem tam depozyt poprzez Moneybookers i doszedł on w sekundę. Miałem więc na koncie 60 euro, powiększyłem je do 92 euro i zleciłem wypłatę dzisiaj 13.06.2006 r. rano
Wypłata została przez WINunited zaakceptowana, 92 euro zostało zdjęte z mojego konta w WINunited i... zniknęło. Do tej chwili, upłynęła już prawie godzina nie pojawiło się na moim koncie w Moneybookers.
Czy ktoś miał podobną sytuację i co w takiej sytuacji trzeba robić ?

bodi 70

bodi

Użytkownik
Grałem w WINunited na ich bonus 30 euro za 30 euro depozytu. Wpłacałem tam depozyt poprzez Moneybookers i doszedł on w sekundę. Miałem więc na koncie 60 euro, powiększyłem je do 92 euro i zleciłem wypłatę dzisiaj 13.06.2006 r. rano
Wypłata została przez WINunited zaakceptowana, 92 euro zostało zdjęte z mojego konta w WINunited i... zniknęło. Do tej chwili, upłynęła już prawie godzina nie pojawiło się na moim koncie w Moneybookers.

czekaj cierpliwie przeleją, jak znika kwota z konta twojego u buka nie znaczy ze od razu Ci przelewaja, oni z tego co pamietam poprosza Cie o dowód tożsamosci inny dokument dopiero później Ci przelaja na MB jak będzie wszystko ok---wszystko jest w porzadku. ;-)

bodi 70

bodi

Użytkownik

czekaj cierpliwie przeleją, jak znika kwota z konta twojego u buka nie znaczy ze od razu Ci przelewaja, oni z tego co pamietam poprosza Cie o dowód tożsamosci i inny dokument dopiero później Ci przelaja na MB jak będzie wszystko ok---wszystko jest w porzadku. ;-)

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Ale ja im wysłałem najpierw skan mojego dowodu, aniżeli zleciłem wypłatę, zresztą taki jest regulamin - najpierw skan dowodu, później dopiero wypłata.
I później otrzymałem od nich potwierdzenie, że moja tożsamość została pozytywnie zweryfikowana i mam prawo do wypłaty tych 92 uro. Więc wcisnąłem opcje wypłaty przez Moneybookers i właśnie 92 euro zniknęły z konta w WINunited, a nie pojawia się na moim koncie w Moneybookers.
Nie rozumiem tego dlatego, iż w każdej z innych firm bukmacherskich - Bwin, Expekt, Unibet, gdy zlecałem wypłatę na Moneybookers, natychmiast była on przelewana.
Dlaczego więc w WINunited jest inaczej ?
Co Ty w godzine chciales kase otrzymac?? Nie ma takiek opcji. I nie pisz, ze z Bwin i Expekt&#39;a kase dostawales od razu, bo to nie prawda. Zawsze trzeba troche poczekac, ja z Bwin mam kaske na moneybookers z reguly na nastepny dzien.
Pozdro

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Jakieś dziwne przerwy w swojej działalności maja. Dziś jest juz po 11, a wciąż ich strona od kilku godzin jest nieczynna !

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Oho, juz po 13 a oni dalej sa nieczynni. Czyżby zwijali interes i kasę tych co naiwnie wpłacili do nich po 30 euro na bonus ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom