>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Windows 8

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ktoś z niego korzysta? czy ciężko go &#39;opanować? , jestem na kupnie laptopa i nie wiem czy brać z tą wersją windowsa

witek1902 16

witek1902

Użytkownik
To zależy.
Musisz się po prostu przyzwyczaić do kafelek.
Szybki w działaniu jest, ale moim zdaniem bardzo mało praktyczny.
Myślę, że jeżeli nie jesteś do niego przekonany i masz możliwość wyboru to lepiej brać Win7 ;)

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
ktoś z niego korzysta? czy ciężko go &#39;opanować? , jestem na kupnie laptopa i nie wiem czy brać z tą wersją windowsa
2 dni i wszystko ogarniesz. Na początku nie wiedziałem gdzie, co, jak wejść ale teraz wydaję mi się nawet lepszy. Polecam Samsungi ;)

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Kwestia dostosowania, jeśli jesteś typem użytkownika, który szybko jarzy nowinki softwarowe to go ogarniesz, jeśli jednak jesteś na tyle przyzwyczajony do standardu, którym od wielu lat jest pulpit i menu Start to zostań przy Sevenie.
Ja osobiście polecam przeprowadzkę na nową platformę, bo z pewnością kafelki zagoszczą również w kolejnych wersjach systemu, a im prędzej się ich nauczysz tym lepiej, bo i tak kiedyś będziesz musiał to zrobić, a z kilka lat przyjdzie taki czas, że będzie to normą i w tak wysokim stadium rozwoju będzie ciężko cokolwiek się nauczyć ????

snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Powiem tak:jak na razie kupa!Nie za bardzo chce jeszcze wszystko na tej ósemce działać.Problem z innymi przeglądarkami niż IE,podczas aktualizacji występują (pobrane)błędy krytyczne!Przywracanie systemu nie działa tak jak powinno.System nie za bardzo skomplikowany da się ogarnąć,ale poczekałbym jeszcze ze 3 miesiące na wprowadzenie ulepszeń.
W7 działa u mnie bezproblemowo już 3 lata bez żadnego czyszczenia dysków i jakichś tam defragmentacji i innych pierdół.Microsoft daje wiele darmowych dodatków np; wczoraj pobrałem fajnego antywirusa (darmowego oczywiście) działa jak ta lala ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ok właśnie go dostałem. Parę pytań:

warto wgrywać inną przeglądarke niż tutejsze IE? Co z programami typu gg czy aqq bez obaw wgrać? te kafelki przydają się komus? jakies badziewne newsy, pogoda kontakty czy wiadomości gdzie trzeba być zalogowanym w spolecznosci microsoft

snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
warto wgrywać inną przeglądarke niż tutejsze IE?
Nie wiem jak inne ale do tej pory Fire Fox nie działa dobrze,Skype działa i jest ok,z gg nie miałem do czynienia.
Osobiście nie używam 8 ale miałem przyjemność go poznać u kumpla i nie mam pojęcia co można zrobić z tymi kafelkami bo nigdy nie próbowałem.

T 0

technik

Użytkownik
Gdy miałem praktyki w serwisie komputerowym ???? kolega pokazał mi Windows8 gdy był on dostępny tylko do testów ???? opcji wyłączenia tego systemu szukałem chyba z godzine ????
windows xp i 7 naj lepsze !

korbian 25

korbian

Użytkownik
To zależy.
Musisz się po prostu przyzwyczaić do kafelek.
Szybki w działaniu jest, ale moim zdaniem bardzo mało praktyczny.
Myślę, że jeżeli nie jesteś do niego przekonany i masz możliwość wyboru to lepiej brać Win7 ;)
Jest szybki w działaniu to fakt, ale co do kafelek to sie nie zgodze..
zrobiłem sobie Winde 8 na wzór Windy 7, dlatego że człowiek przywykł latami do takiego interfejsu i cięzko teraz od tego odejsc ????

Do góry Bottom