>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wimbledon '13 - typy z kwalifikacji kobiet

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Kudryavtseva 1.72 bet365✅
Rosjanka dobrze ostatnio się prezentuję, kurs bardzo dobry. Doświadczenie po stronie Rosjanki na trawie grać potrafi. Rywalka to młoda Tunezyjka, sporo gra i wygrywa w ITF, ale uważam że Rosjanka da radę, doświadczenie po stronie Rosjanki, bilans na trawie 26-22. Przeciwniczka 5/1 ale te 5 zwycięstw to nie tak dawno na poziomie IT. Rosjanka pokonywała już znane marki w kobiecym tenisie, i nie raz powalczyła tak jak choćby z Kerber. Uważam że powinna dać radę, kurs wysoki w bet365, np bet-at-home wystawił 1.5

Peer 1.4 bet365✅
Być albo nie być? Jeżeli być to Peer musi wygrywać z taką rywalką. Rywalka z najniższej półki. miejsce w szóstej setce rankingu. GRa u siebie, ale jej gra jest beznadziejna. Peer słaba forma ale z takimi rywalkami nie ma prawa przegrać.

wow, nie napisane w dziale kupony z statami i od raz są efekty hehe

Otrzymane punkty reputacji: +7
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Majeric 1.72 bet365 teraz już 2.10⛔⛔

Min to solidna zawodniczka, udane kwale do FO, ogólnie niezłe wyniki , ale Majeric ma bardzo dobre wyniki na trawie, dobry turniej w Nottingham, gdzie doszła do finału. Bilans na trawie 13/3, fakt same ITF, ale przeciwniczka jednak również najczęściej gra w turniejach cyklu ITF. Zawodniczki o podobnym potencjale, ale jak widać na trawie to Majeric czuję się lepiej. Uważam że powinna sobie poradzić z Min, która wczoraj dopiero rozegrała pierwszy mecz w tym roku na trawie, a 4 w całej karierze. Typ ryzykowny ale czuję że powinien wejść.

Boże, akurat na tyle meczy co by weszło musiałem dać ją, jak widać staty i ostatnie tygodnie nic nie dają... Majerić to jakaś komedia! nie śledziłem 3 seta, ale w pierwszym dała się złamać z 40:15 dla siebie, sama miała potem dwa breaki ale nic... śmieszne... już w drugi secie powinna przegrać pff... wszystko do zera w trzecim secie pff żałosna jest.... to po co to grać w ogóle?

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tomljanovic 1,35 unibet✅

Kwali pań prawie nie tykam, ale akurat Tomljanovic widziałem w meczu z Fllipken w zeszłym tygodniu gdzie przegrała po trzech setach naprawde świetnej walki. Jak na dziewczyne z rankingiem 147 grała naprawde fantastycznie. Ograna na trawie, w Birmingham ograła naprade dobre nazwiska, tutaj przeciwniczka słabsza pewnie o jakieś 3 poziomy...

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Duque-Marino - Van Uytvanck [email protected] Bet365
Dlaczego taki wysoki kurs?
Doque-Marino nigdy orłem na trawie nie była (bilans 1-7). Ba, ona miała problem z wygraniem meczu. Dopiero wczoraj wygrała swój pierwszy mecz z Rezai, która bądź co bądź jest w bardzo słabej dyspozycji (jeden udany turniej w Portugalii na nawierzchni ziemnej nic poza tym).
Doque-Marino oczywiście doszła dość daleko w Roland Garros, ale teraz inna nawierzchnia i zupełnie inny turniej.
Van Uytvanck pewnie pokonała Bychkova, a teraz przyjdzie jej się mierzyć z słabszą rywalka na trawie imo.
Belgijka miała bardzo dobrze przetarcie w Birmingham. Pokonała tam Kumkhum, po raz kolejny Bychkova oraz Morite.
Myślę, że po takim kursie warto wejść.

F 3,5K

fanatyk_1984

Użytkownik
Razzano - Kudryavtseva 2 2.10 0.5/10 13:15 Bet365 ⛔ 7-5 6-2 FT
Ala w ostatnim czasie calkiem dobrze sobie radzi na trawie osiagajac niezle wyniki . Tutaj w 1 rundzie niby 3 sety z Tunezyjka Ons ale trzeba dodac ze arabka to utalentowana dziewczyna , ktorej gra na trawie nie jest obca .
Rosjanka potrafi grac na tej nawierzchni ,swego czasu i na Wimbledonie potrafila ograc sama Sharapova (chyba 2008r) .
Razzano tutaj meczarnie z Tajlandka Kumkhum , ktora w ostatnim czasie forma nie błyszczy .
Dla mnie Ala faworytka w tym spotkaniu .
GL

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Cetkovska 1.5 bet365
Wczorajszy mecz Min, to był kabaret, Cetkovska wraca po kontuzji, jest żądna gry, wyniki ma niezłe, a będą jeszcze lepsze. Wczoraj wahałem się między Petrą a tą śmieszną Majeric i co? żałuje bo tylko to mi nie weszło... Petra w tamtym roku 2 runda Wimbledonu, a więc jeszcze większa motywacja jest.

Otrzymane punkty reputacji: +6
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tomljanovic 1,48 pinnacle✅

Po raz drugi pewnie na Serbke. Wczoraj już ją opisałem, oczywiście mnie nie zawiodła, pewna wygrana w dwóch setach. Teraz trzecia ostatnia przeszkoda do awansu, Falconi. Amerykanka również grała w Birmingam gdzie Tomljanovic zrobiła taką kariere...A Falconi przegrała z zawodniczką z 2 setki w 1 r kwali! tydzień wczesniej w challangerze równiez porazka z zawodniczką z takiego poziomu...

Tomljanovic gram w ciemni po tym co widziałem w zeszłym tygodniu, musi awansować do turnieju i tam niezle namieszac, i witamy w wreszcie w top100!

Otrzymane punkty reputacji: +11
pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
a zawsze siedze cicho to i ja napisze kilka zdań.
King V.-Zahlavova-Strycova B typ 2 ( kurs 1,55) expekt 2:6 4:6 ✅
Czeszka gra agresywnie powalczyła rok temu z samą Sereną,może na trawie jakaś wybitną zawodniczką nie jest lecz wydaje się być w formie,już sama Kania wspominała że rozegrała z nią dobre spotkania a mimo to zdecydowanie przegrała.
King natomiast pokonała samych ogórków mimo że jest wyżej rozstawioną zawodniczką nie wydaje mi się żeby udało się wygrać,trzeba przyznać że miała łatwą drabinkę lecz jej forma w tym roku jest tragiczna i wydaje mi się że nie zagrozi zbytnio Zahlavovej.

Otrzymane punkty reputacji: +4
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, WTA Wimbledon Kwalifikacje, 20.06 12:00
Voskoboeva - Burnett
typ: 2-0
2,50
Bet365
Analiza
Dzis finalowa runda kwalifikacji do Wimbledonu, naprzeciw siebie stana, Wloszka, Burnett i Kazaszka, Galina Voskoboeva. Zdecydowana faworytka wydaje mi sie byc tu Galina, a juz pisze dlaczego. Po pierwsze zdecydowanie wieksze doswiadczenie po stronie Voskoboevej. Galina juz od dobrych kilku lat znajduja sie w cyklu damskim. Burnett dopiero przebija sie do wiekszych turniejow. Po drugie nawierzchnia, ta duzo bardziej premiuje Kazaszke, ktora lubi grac szybko i niezle serwuje. Wloszka to zdecydowanie bardziej clay courterka. Wreszcie forma, Burnett była co prawda w ubieglym tygodniu w polfinale ITFu na trawie, jednak to nie ten poziom. Voskoboeva była w cwiercfinale w Norymberdze. Nie widze argumentow przemawiajacych dzis za Wloszka.

Do góry Bottom