>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wilfried Zone

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Wilfried Area
Witam,

Od wczoraj uczestnicze na forum i dziś postanowiłem założyć własny temat w którym będe miał wszystko jasno pokazane. Będe umieszczał tutaj swoje typy wraz z przemyśleniami i realnie granymi stawkami.

Postanowiłem wybrać bukmachera Unibet , gdyż oferta tego buka wydała mi się dość dobra , widze niezłe kursy. Tak więc budżet w Unibecie to 2000 zł.

Zamierzam grać zarówno single jak i kupony AKO - wszystko w zależnosći od dnia i turniejów danego dnia , bądź miesiąca.

Zamierzam skrupulatnie prowadzić ten temat, gdyż gra toczy się na prawdziwe pieniądze i chce mieć tutaj wszystko czarno na białym.

Zachęcam do częstych odwiedzin tematu i komentowania . Mile widziane czyjeś uwagi i sugestie.

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Postawiłem następujący kupon. Zawiera on wydarzenia z dzisiejszych walk jak i jutrzejsze mecze.

M.Pudzianowski - S.McCorkie 1 @ 1,45 ⛔
M.Khalidov - M.Manhoef 1 @ 1,17 ✅
????R.Nadal(-6,5 gema) - D. Ferrer 1 @ 1,58 ✅ [6:3 6:2 6:3]
:siata:Kuba - Serbia 2 @ 1,50 ✅ [1:3]

AKO 4,02
Stawka: 300 zł
Ewentualna wygrana: 1206,21 zł​

Dzisiaj kolejna gala KSW i spodziewam się kabaretów ciąg dalszy . Mam tutaj na myśli stronniczość sędziów ( sędziowanie pod Polaków) jak i dobór rywali. Mariusz dostaje gościa który walczył coś w MMA jednak jak pokazali koledzy w dziale istnieje duże prawdopodobieństwo , że przyjechał po pieniądze tak jak w walce z Satoshi Ishii. Wiadomo Pudzian długo nie walczył i teraz wątpie by dali mu rywala z wysokiej półki. Kurs na Pudziana zachęcający. Przez poddanie wątpliwe by przegrał a jak nie będzie szło sędziowie pomogą.
Co innego Mamed - on poradzi sobie sam. Ma duże umiejętności , Manhoef przeżywa narodziny dziecka , też już raz miał walczyć z Mamedem , później był na jego walce, jak nigdy nie szukam spisków tak tutaj wiadomo czym to się może skończyć.

Rafa jutro gra finał z Ferrerem. Po dramacie wygrał z Djokoviciem i Ferrer nie jest taki mocny jak Serb. Brak mu takiego returnu, serwisu. Mimo iż dobrze porusza się na korcie Rafa czyni to jeszcze lepiej . Zawodnik z Majorki przeważa w każdym aspekcie tenisowego rzemiosła rywala. W dodatku kocha grać na Roland Garros. Stoi przed szansą wygrać tu po raz ósmy. Nie wierzę w to by Ferrer postawił mu tak ciężkie warunki jak Djoko. Ferrer dostał się do finału jednak drabinka bardzo mu sprzyjała , a półfinał z Tsongą był niezła parodią ze strony jego rywala. Owszem Ferrer to gracz czołówki światowej jednak gramy do 3 setów wygranych i myślę , że Rafa conajmniej w jednym osiągnie różnicę 3-4 gemów a więc handi spokojnie do pokrycia. David Ferrer jest w stanie według mnie ugrać maksymalnie jednego seta jednak potrzebuje swojego dnia i pomocy ze strony Nadala.

Kubańczycy po raz drugi grają u siebie z Serbią Pierwszy mecz to 1:3 dla Serbów. Serbowie to niezła mieszanka - bracia Kovacević i Atanasijević będą robić różnicę. Kuba bez największych gwiazd , zmiana warty , dużo młodych graczy. Jest siła fizyczna lecz ataki przed siebie , częste niedokładności. Rwaną grą Serbów się nie pokona. To dobra reprezentacja z bardzo dużymi aspiracjami i jest conajmniej jeden level wyżej na tą chwile od Kuby.

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Wcześniejszy kupon był niezły , lecz Pudzilla nie ogarnął. Dali mu za dobrego gościa poprostu.

Brawa dla Nadala za 8 tytuł w Roland Garros - cóż to jest za gość!!!

Na dzisiejszy wieczór puszczam dubla.

Sebastian Vettel wygra wyścig @ 1,60 ✅
:siata:polska(+1,5 seta) - Brazylia 1 @ 1,67 ✅ [2:3]

Łączny kurs: 2,67
Stawka: 200 zł
Ewentualna wygrana: 534,40 zł

Przed GP Kanady były poważne obawy o opady deszczu. Jednak prognoza na dziś jest nie najgorsza i możliwe , że jak już popada to krótko i przelotnie. Dlatego też myślę Vettel wygra. Startuje z Pole Position a on gdy jest w takich sytuacjach to je wykorzystuje. Ile już wyścigów widzieliśmy , że prowadził od startu do mety. Spodziewam się podobnego scenariusza dzisiaj. Tempo wyścigowe Vettela jest bardzo dobre ,a niektóre pojedyncze okrążenia ma wręcz rewelacyjne. Jeśli nie dojdzie do jakieś awarii uważam , że wygra.

Polacy zagrali padline w piątek a mimo to ugrali seta. Na pewno zestawienie Kurka z Kubiakiem nie było dobrym pomysłem - nie może być dwóch ofensywnych przyjmujących na boisku. Na Bartmana można liczyć , Żygadło dziś z pewnością zagra lepiej. Brazylia nie jest taką potęgą jak kiedyś. Jeśli zagramy na swoim poziomie to powalczymy o zwycięstwo. Stawiam +1,5 gdyż tie-break dziś możliwy a przy nim to różnie może być. Jednak uważam , że dziś 2 sety spokojnie w naszym zasięgu. To my mamy bardziej perspektywicznych graczy. Fakt , że jest tylko 5 weekendów a to już jest koniec pierwszego to dziś Anastasiego nie powinna ponieść fantazja z wystawieniem składu i powinien szybciej reagować niż ostatnio. Przy własnej publice jak najbardziej walczymy o winnera dziś.

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Na wczorajszy kupon tzreba patrzeć pozytywnie . Vettel zgodnie z planem od startu do mety, zaś Polacy brawo za charakter , wyszli z 0:2 , szkoda tylko , że mecz przegrany.
Po dwóch kuponach jestem na minimalnym plusie .

Kolejny wygląda następująco:

⚽Australia-Jordania 1 @ 1,32 ✅ [4:0]
????N.Mahut - R.Williams 1 @ 1,43 ✅ [6:3 6:2]

AKO 1,89
Ewentualna wygrana: 566,28 zł

Dla Australijczyków mega ważne spotkanie. 7 kolejka eliminacji i obie ekipy z tą samą zdobyczą punktową . Dodatkowo Jordan wygrał u siebie 2:1. Jednak ta reprezentacja całą zdobycz zgromadziłą na meczach u siebie , na wyjazdach 3 porażki w tym zdecydowana z Japonią. Myślę iż Australia wygra to spotkanie. Jest dla nich mega ważne. Przy zwycięstwie wskakuj a na 2 miejsce i są przed Omanem. Poziom umiejętności znaczny także drugi raz taka niespodzianka nie ma prawa się zdarzyć.

Mahut na trawie gra bardzo dobrze i taki zawodnik jak Williams nie ma argumentów z nim. Kurs nie jest powalający jednak i po takim myślę warto zagrać. Co prawda w singlu Mahut cienił w tym roku jednak teraz zagra na nawierzchni którą lubi. Myślę bardzo słaba dyspozycja serwisowa może pokrzyżować plany ale w tym aspekcie z takim przeciwnikiem byłbym spokojny.

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Dzisiejszy kupon zgodnie z planem. Kangury wygrały przekonująco i Mahut też dość wyraźnie wygrał z rywalem.

Jutrzejsza oferta mi średnio przypasowała. Wybrałem jedno spotkanie tak więc będzie grany singiel

????M.Youzhny(+1,5 seta) - K. Nishikori 1 @ 1,42 ✅[6:1 6:7 6:3]
Ewentualna wygrana: 426 zł​

Zapowiada się ciekawy pojedynek. Youzhny na pewno po dobrym Roland Garros. Jest w bardzo dobrej formie , a on gdy jest dobrze dysponowany walkę może nawiązać nawet z czołówką. Japończyk lubi trawę , ale wciąż gra chwiejnie i niewykorzystuje w pełni swojego potencjału. Uważam , że jutro Rosjanin postawi się. Wydaje mi się , że jest w stanie ten mecz wygrać jednak dla bezpieczeństwa zagram na ugranie seta. Z tą dyspozycją z Keiem może śmiało rywalizować. Japończyk miewa zaniki koncentracji co Youzhny możę wykorzystać. Ważne by serwis dobrze siedział to dobrze ustawi Keia.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Youzhny zgodnie z planem wygrał mecz. Bałem się czystego winnera i teraz trochę żałuje. Ten mecz znów pokazał , że gra Keia faluje i przez to nie może być w ścisłej czołówce.
Jutrzejsza oferta to kolejny dzień bez rewelacyjnych meczy do typowania.
Znów wejdę w singla - tym razem w turnieju w Londynie.
???? S.Querrey - L.Hewitt 1 @ 1,75 ⛔ [7:5 3:6 4:6]
Ewentualna wygrana: 525 zł​

Pewnie dla większości kurs na Hewitta to value bo pokonał Dymitrova i nieźle serwuje. Ja jednak ide w stronę Amerykanina. Czysty wynik z Bedene nie zachwyca jednak jak popatrzymy dokładniej to w tych dwóch tie-breakach utrzymał nerwy na wodzy w kluczowych momentach. Lleytonowi z serwisantami gra się średnio , zazwyczaj jego skuteczność z takimi graczami oscyluje w granicach 50 %. Z Russelem stracił seta , Dymitrov gładko jednak Bułgar jest w kiepskiej dyspozycji ostatnio co było widać już na Rolandzie. Lleyton to już cień dawnego znakomitego tenisisty. Querrey będzie bazował na serwisie i spodziewam się , że Hewitt w pewnym momencie straci cierpliwość jeśli Querrey będzie młócił pewnie kolejne swoje gemy serwisowe. Zmieniła się nawierzchnia to i proporocje się zmieniają. Dla mnie sporym faworytem jest Querrey. Nie ukrywam też , że sugeruje się przeczuciem. Jednak w bukmacherce czasem warto , czasem też nie zobaczymy jak będzie tym razem. Head to head pokazuje iż spotkanie może być zacięte i myślę , że przy wyrównanym spotkaniu prędzej ogarnie to reprezentant USA.

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Lleyton jednak nie zszedł całkiem na psy i pokazuje , że potrafi. Szkoda tego Querreya :razz:

Teraz czas na dubla : NBA + Tenis :
????Lebron James under 27,5 pkt @ 1,85 ⛔ [33 pkt]
???? P.Kohlschreiber - M.Youzhny 1 @ 1,50 ⛔ [3:6 2:6]

AKO 2,77
Ewentualna wygrana: 832,50 zł​

Powiem krótko. Miami gra mecz o zycie a Lebron w finale nie przekroczył tej linii. Nawet 20 pkt nie rzucał. Czemu teraz ma to zrobić ? San Antonio bardzo dobrze taktycznie. Nawet jeśli Miami wygra nie sądze by Lebron przekroczył tak wysoką linię - nie z tym rywalem.

Youzhnego chwaliłem ostatnio przy okazji jakiegoś meczu ale Kolba gra jeszcze lepiej.Bardzo lubi ten turniej i jest jednym z faworytów do triumfu przynajmniej dla mnie.Uważam , że Youzhny nie ma zbyt wielu szans. Poza tym Niemcowi pasuje ten rywal.

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Lebron + Kolba = irytacja ;)

Coś nie pyka ostatnimi czasy z tymi kuponami. Jednak dobrze , że Liga Światowa gra - tutaj liczę na powodzenie - dwa fajne beciki na mecze które jutro nad ranem czasu polskiego.

:siata: Argentyna(+1,5 seta) - Brazylia 2 @ 1,50 ✅ [0:3]
:siata: Japonia - Finlandia under 185,5 pkt @ 1,60 ✅ [3:1] :cool::cool::cool:

AKO 2,40
Ewentualna wygrana: 720 zł​

Argentyna organizuje turniej finałowy i nie ma spiny na wyniki w grupie. Jednak z Brazylią mecz prestiżowy. Gospodarze nie mają tak kąśliwej zagrywki by stawić czoła dobrze dysponowanej Brazylii. Canarinhos chyba zagrają bez Lucasa jednak siła rażenia dużo większa niż u rywali.

Japonia bez Shimizu gra padło. Finowie wyrastają na liderów Grupy C z szansami na turniej finałowy. Z pewnością zagrywka i blok na ich korzyść . Japonia lubiła straszyć u siebie jednak w obecnym stanie personalnym jest to mało możliwe. Pobrałem under , gdyż kurs ciut wyższy niż na Finlandia -1,5 seta.

Jak to nie pyknie to ide do kościoła albo na wódke ????

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Japończycy zaskoczyli z Finami. Finowie pokazali falującą grę. Widać, że to najsłabsza grupa LŚ.Brawa dla Japonii bo naprawdę fajny mecz zagrali , dużo pajpów.

Dzisiaj idzie singiel z turnieju z Halle

???? Roger Federer - Tommy Haas 2 @ 3,55 ⛔ [3:6 6:3 6:4]
Stawka: 200 zł
Ewentualna wygrana: 710 zł​

Jak dla mnie mecz z cyklu 50 na 50. Na pewno po takim kursie warto próbować. Obaj świetni na tej nawierzchni i obaj są historią tego turnieju. Roger w poprzedniej rundzie rower i myślę , że dzisiaj się może poważnie zdziwić . Rywal o niebo lepszy. Haas świetnie trzyma serwis , gra bardzo konsekwentnie. Mecz będzie na wysokim poziomie. Tak grający Haas jest w stanie wygrać porpostu z każdym: Rogerem ,Murrayem , Djoko,Nadalem. Zobaczymy co zaprezntuje Roger. Kurs na Haasa to value i aż żal nie skorzystać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Na wstępie mówie , że typu z Tommy Haasem nie żałuje - po takim kursie trzabyło grać. Był dziś trochę gorzej dysponowany , double fault i czasem brak koncentracji. Roger był dziś do ogrania ale trudno. Powoli nadchodzi czas kiedy Roger usunie się całkiem w cień. Jeśli w tym roku nie wygra Wimbledonu zaryzykuje stwierdzenie , że nie wygra już Wielkiego Szlema do końca swojej kariery. A może za rok albo dwa odpali reaktywacje niczym Tommy Haas ? Nie wiadomo , trzeba śledzić to wszystko. Sport to piękna sprawa. ????

Teraz szykuje podwójny pocisk na DŻAPAŃCÓW :razz:

⚽ Brazylia - Japonia(+2) 2 @ 1,90 ⛔ [3:0]
:siata: Japonia - Finlandia 1 @ 2,60 ✅ [3:1]

AKO 5,04
Ewentualna wygrana: 1510,50 zł​

Dlaczego tak gram ? :
Wszyscy gloryfikują piłkarską reprezentację Brazylii a ja już dziś prognozuje , że o tytule Mistrza Świata to mogą zapomnieć z taką grą. Ostatnie wyniki dobre , nawet zaryzykuje stwierdzenie lepsze od gry. Japonia to nie są chłopcy to bicia . Honda , Kagawa itp , mają tam ciekawą drużynę. Poza tym to mecz otwarcia i w takich meczach często gospodarze zawodzą. Myślę , że Japonia ukuje bramkę dziś i jak przegra to max 1 bramką.

Celuje w Japonie także w siatę. Dzisiaj bardzo dobry mecz z Finlandią . Finowe senni , niedokładni. Marazm walił po oczach dziś w ich grze. W dodatku uważam , że trener Samelvuo nie ma autorytetu co widziałem na czasach. Nie dawno grał z kilkoma z chłopaków w kadrze a teraz ich trenuje - trochę to dziwne. Wszyscy skreślali Japonie przed pierwszym meczem i przyznam szczerze ja też - poleciałem w under licząc , że Finowie pocisną beaz tie-breaka. Jednak prześledziłem poprzednie mecze , to co się stało dzisiaj i pamiętam , że Japonia zawsze u siebie grała lepiej niż na wyjazdach.Finlandia to bardzo chimeryczna drużyna i wiele będzie zależeć od zagrywki w jutrzejszym meczu. Uważam , że Japonia jest w stanie powtórzyć to co dziś . Przy dobrym przyjęciu kombinacyjna gra i ogolnie płynnie.

Let&#39;s go Japan!!

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
Ale mnie kitajce na Konfederacji załatwiły wczoraj bez mydła. ????

Becior na dziś to :
???? R.Federer(-5,5 gema) - M.Youzhny 1 @ 3,05 ⛔ [6:7 6:3 6:4]
Stawka: 400 zł
Ewentualna wygrana: 1220 zł​

To jest już finał. Roger lubi tu grać i na Youzhnego ma wyraźnie patent. Rosjanin nie ma żadnych szans. Przy tym typie może wystarczyć po dwa przełamania na set. Myślę Roger da radę. Youzhny gra ostatnio dobrze jednak to nie ten level. Roger czuje się dobrze w Halle i nie pozostawi złódzeń rywalowi.

wilfried 5

wilfried

Użytkownik
???? G.Zemlja - F.Fognini 2 @ 1,78
???? J.Sock - M.Zverev 1 @ 1,70

AKO 3,03
Ewentualna wygrana: 907,80 zł​

Fognini jest lepszy od Zemlji i jeśli zagra normalnie to wygra.
Sock ze swoim serwisem powinien ogarnąć Niemca. Liczę po cichu , że Zverev ma w myślach rower z Federerem.Nawierzchnia sprzyja zawodnikowi z USA.

Do góry Bottom