wiking
Użytkownik
Postanowiłem założyć ten temat aby spróbować udowodnić że grając u ziemniaków da się co nieco wygrać przy odrobinie wiedzy i szczęścia w dłuższym tzn wakacyjnym okresie
Będę stawkował od 10-100 zł w zależność od tego jak wg mnie Typ jest pewny. Bedę grał głównie na Fortunie bo mają wg mnie najlepsze kursy na polskim rynku ale bedę starał się również korzystać z innych polskich buków jeśli będą mieli promocje bądź lepsze kursy. Ponadto prosiłbym moderatorów (jeśli będą to czytać ) o usunięcie moich poprzednich wątków bo odrobinę je zaniedbałem
Sporty: Tenis i Siatkówka, sporadycznie Koszykówka i Piłka Nożna
Cel: Osiągnąć do końca wakacji 1200 zł na
czyli dwukrotność mojego kapitału.
tak więc do działa ????
Będę stawkował od 10-100 zł w zależność od tego jak wg mnie Typ jest pewny. Bedę grał głównie na Fortunie bo mają wg mnie najlepsze kursy na polskim rynku ale bedę starał się również korzystać z innych polskich buków jeśli będą mieli promocje bądź lepsze kursy. Ponadto prosiłbym moderatorów (jeśli będą to czytać ) o usunięcie moich poprzednich wątków bo odrobinę je zaniedbałem
Sporty: Tenis i Siatkówka, sporadycznie Koszykówka i Piłka Nożna
Cel: Osiągnąć do końca wakacji 1200 zł na
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
tak więc do działa ????