>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wieszanie sie komputera

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Witam mam taki problem
Od pewnego czasu gdy gram w jakas gre czasami moj komputer sie zawiesza (tzn nic nie da sie zrobic), dawno formata nie robilem. Ma ktos jakies sugestie jak to naprawic?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam mam taki problem
Od pewnego czasu gdy gram w jakas gre czasami moj komputer sie zawiesza (tzn nic nie da sie zrobic), dawno formata nie robilem. Ma ktos jakies sugestie jak to naprawic?

Spróbuj poczyścić dysk , programami typu Odkurzacz itp. może coś pomoże

A co do postu powyżej kolegi to przeczytaj że nie chce robić formata czyli re instalacji systemu !

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
doberman on nie pisze ze nie chce robic formata........
ja bym radzil wlasnie najpierw uzyc tych programow oczyszczajacych dysk ze smieci, a jak to nie zadziala, to format nam zostaje
pozdro

ted 12,8K

ted

Forum VIP
narazie sprobuje wyczyscic komputer w srodku odkurzaczem, kiedys to pomogło gdy sie sam restartował.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Lepszym sposobem będzie tzw. Przywracanie systemu nastawiasz komputer kiedy to chodził bez szwanku i wszystko powinno być ok jak to nie pomoźe będzie trzeba zrobić format.

komarr 4

komarr

Forum VIP
narazie sprobuje wyczyscic komputer w srodku odkurzaczem, kiedys to pomogło gdy sie sam restartował.
No bo wiesz, komputer to trzeba tak co jakis czas czyscic w srodku zeby warstwy kurzu sie nie kumulowały w nim. Przeczysc radiatorki , wiatraczi bo moze kurz spowalnial ich dzialanie i sie cos ci przegrzewalo.

jk 0

jk

Użytkownik
dokladnie mylse ze przeczyszcenie w srodku pomoze.. mialem to samo, z tym, ze mi sie zawieszal nawet jak sluchalem samej muzy w winampie. Kurz na wentylatorku od procka sprawial, ze nie bylo odpowiedniego chlodzenia i komp sie nagrzewal.

Do góry Bottom