0 bohunnn Użytkownik Maj 25, 2009 #1 Mam jakieś 7zł na moneybookers. Chcę wpłacić to do jakiegoś buka. Jaki przyjmuje tak niskie depozyty?
Mam jakieś 7zł na moneybookers. Chcę wpłacić to do jakiegoś buka. Jaki przyjmuje tak niskie depozyty?
0 kurus-i Użytkownik Maj 25, 2009 #2 Proponuje pożyczyc od kogoś te 3 zł i potem ewentualnie oddać... Pożyczyłbym Ci,ale na MB nie mam niestety
Proponuje pożyczyc od kogoś te 3 zł i potem ewentualnie oddać... Pożyczyłbym Ci,ale na MB nie mam niestety
0 jarosh Użytkownik Maj 25, 2009 #5 Mam jakieś 7zł na moneybookers. Chcę wpłacić to do jakiegoś buka. Jaki przyjmuje tak niskie depozyty? Kliknij aby rozwinąć... centrebet na pewno
Mam jakieś 7zł na moneybookers. Chcę wpłacić to do jakiegoś buka. Jaki przyjmuje tak niskie depozyty? Kliknij aby rozwinąć... centrebet na pewno
190 travism Forum VIP Maj 25, 2009 #6 Mam jakieś 7zł na moneybookers. Chcę wpłacić to do jakiegoś buka. Jaki przyjmuje tak niskie depozyty? Kliknij aby rozwinąć... myśle ze BWIN równie bo wplacalem do nich kiedys rownie male kwoty i mi zaakceptowali ???? no ale to bylo juz jakis czas temu
Mam jakieś 7zł na moneybookers. Chcę wpłacić to do jakiegoś buka. Jaki przyjmuje tak niskie depozyty? Kliknij aby rozwinąć... myśle ze BWIN równie bo wplacalem do nich kiedys rownie male kwoty i mi zaakceptowali ???? no ale to bylo juz jakis czas temu
0 kumek Użytkownik Maj 26, 2009 #7 Bwin nie akceptuje wpłat mniejszych kwot przez MB jak 40zł. Próbowałem kiedyś wpłacić i nie da się mniej niż 40zł
Bwin nie akceptuje wpłat mniejszych kwot przez MB jak 40zł. Próbowałem kiedyś wpłacić i nie da się mniej niż 40zł
90 radek03 Forum VIP Maj 26, 2009 #9 wie ktoś jaki buk przyjmie 7zł? Kliknij aby rozwinąć... już wyżej masz napisane, centrebet