>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielkie Derby Śląska 2009

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja może się wybiorę jak załatwię bilety :] Szkoda że tylko tyle biletów o ile się nie mylę rok temu było dwa razy więcej ...
Rok temu mnie nie było bo byłem w szpitalu ;/ I potem miałem czego żałować :]

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Ruch jak na razie bez spektakularnych transferów, raczej się osłabiają (Sobczak, Scherfchen) aniżeli wzmacniają. Skłaniałbym się ku wygranej KSG. Raczej wątpię w powtórkę z rundy jesiennej, teraz Górnik po prostu musi wziąć się do pracy.
Niestety na mecz się nie wybieram. Szkoda, że publiczna tv nie wykupiła praw do wyemitowania WDŚ.

celahim 4

celahim

Użytkownik
Do meczu jeszcze troche czasu jest, wiec zeby pisac jakies analizy to jeszcze daleko. Mimo wszystko mam troche inne podejscie do tych transferow Gornika i po prostu nie wierze, ze to jakos super wypali w tej druzynie. Pewnie sie w lidze utrzymaja, ale beda ciulac punkty do konca. Stawiac tego meczu raczej nie bede, ale jesli mialbym sie skusic, to na remis z lekka przewaga na Ruch. Pamietajmy, ze to pierwszy mecz rundy, pilkarze nie beda jeszcze dobrze zgrani a w rytm meczowy beda dopiero wchodzic. Nie zdziwie sie, jesli padnie jakas glupia bramka po bledzie obroncow, szczegolnie przy dosyc sporej publicznosci, gdzie pilkarze beda pod duza presja.
Na mecz oczywiscie sie nie wybieram.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Może gdybym był ze Śląska to bym bardziej się pasjonował tym meczem, ale jak dla mnie przynajmniej mecz jak każdy inny. A z tym bojkotem Górnika o bilety jak to się skończyło?

kemot1901 0

kemot1901

Użytkownik
Może gdybym był ze Śląska to bym bardziej się pasjonował tym meczem, ale jak dla mnie przynajmniej mecz jak każdy inny. A z tym bojkotem Górnika o bilety jak to się skończyło?
2050 dostali w cenie bodajze 30pln, zbojkowali i dostali 7500 choc 25 000 rozeszlo by sie w tydzien.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja powiem tylko że spokojnie mogli dostać więcej biletów, bo nie kibice Ruchu na pewno nie zapełnią stadionu ... ;/ Szkoda bo fajnie by to znowu wyglądało :]
Hajduk na Śląsku Derby są czymś wyjątkowym i każdy już teraz tym żyje a co będzie jak będzie dzień meczu :]

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
mieszkam w Piekarach, miasto 100% \G/ i mimo ze mam dosc kawalek do naszego stadionu to i tak slychac jak zabole po nocach juz trenuja ;P

a mecz skonczy sie nudnym remisem... zobaczycie ;P

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ja powiem tylko że spokojnie mogli dostać więcej biletów, bo nie kibice Ruchu na pewno nie zapełnią stadionu ... ;/ Szkoda bo fajnie by to znowu wyglądało :]
Ja naprawdę nie jestem w stanie pojąć Waszego rozumowania. W tym meczu Ruch jest gospodarzem, nie Wy. Ilość biletów, którą dostaliście jest i tak spora. Ktoś pisał że i 25 tysięcy, kibice Górnika wykupiliby w tydzień. Możliwe, jednak jeszcze raz zaznaczam że to Ruch jest gospodarzem. Jest w regulaminie zapis o 5% biletów z puli dla kibiców gości. Te 5% to 2050 biletów.
Mogę się z Tobą założyć o to, że kibiców Ruchu spokojnie będzie ponad 30 tysięcy. O co tylko chcesz.

marqulito 0

marqulito

Użytkownik
Ja naprawdę nie jestem w stanie pojąć Waszego rozumowania. W tym meczu Ruch jest gospodarzem, nie Wy. Ilość biletów, którą dostaliście jest i tak spora. Ktoś pisał że i 25 tysięcy, kibice Górnika wykupiliby w tydzień. Możliwe, jednak jeszcze raz zaznaczam że to Ruch jest gospodarzem. Jest w regulaminie zapis o 5% biletów z puli dla kibiców gości. Te 5% to 2050 biletów.

Mogę się z Tobą założyć o to, że kibiców Ruchu spokojnie będzie ponad 30 tysięcy. O co tylko chcesz.
Że się wypowiem, z tego co mi się wydaje to ostatnio nikt nie miał żadnych problemów z taką pulą dla kibiców \G/órnika, a teraz to już są... dla mnie to jeden wielki cyrk w wykonaniu działaczy Ruchu, ale jak wiadomo to tylko moje zdanie. Już na początku same tylko ceny biletów dla fanów Górnika były o 15 zł wyższe do tych które mogli kupować kibice Chorzowskiego klubu. A co do obecności kibiców HKS&#39;u to może ich być i 15 tyś więcej niż fanów Zabrzan ale ostatnio też było i jakoś zostali przekrzyczeni. To moje spotrzeżenia ;)

celahim 4

celahim

Użytkownik
Jak najbardziej zagadzam sie z Nikiforem. Gornik i tak dostal sporo biletow, a znajac zycie Ruch zapelni reszte stadionu. To w koncu oni sa gospodarzem meczu.

choc 25 000 rozeszlo by sie w tydzien.
A gdyby babcia miala wasy, to zapewne dobrze wiesz, kim by byla.
Juz mnie powoli denerwuje ta propaganda ile to tych kibicow Gornika by sie nie pojawilo, czy to tu, czy to tam. Ja juz oczekiwalem tych &quot;obiecanych&quot; 1500 ludzi na PE w Bytomiu, ale na meczu zobaczylem ich &quot;troszke&quot; mniej.

marqulito 0

marqulito

Użytkownik
Ja juz oczekiwalem tych &quot;obiecanych&quot; 1500 ludzi na PE w Bytomiu, ale na meczu zobaczylem ich &quot;troszke&quot; mniej.
PE to nie liga, więc to nie są aż tak ważne rozgrywki a ilu przyjechało tylu przyjechało.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
PE to nie liga, więc to nie są aż tak ważne rozgrywki a ilu przyjechało tylu przyjechało.
nie zrozumiales analogii, w tamtym wypadku kibice Gornika tez duzo mowili o tym ilu ich bedzie a zycie to zweryfikowalo

marqulito 0

marqulito

Użytkownik
nie zrozumiales analogii, w tamtym wypadku kibice Gornika tez duzo mowili o tym ilu ich bedzie a zycie to zweryfikowalo
No to sorry, źle my fault ;) no ale jak będzie tak będzie. Ja w każdym bądź razie stawiam na Górnika.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Że się wypowiem, z tego co mi się wydaje to ostatnio nikt nie miał żadnych problemów z taką pulą dla kibiców \G/órnika, a teraz to już są... dla mnie to jeden wielki cyrk w wykonaniu działaczy Ruchu, ale jak wiadomo to tylko moje zdanie. Już na początku same tylko ceny biletów dla fanów Górnika były o 15 zł wyższe do tych które mogli kupować kibice Chorzowskiego klubu. A co do obecności kibiców HKS&#39;u to może ich być i 15 tyś więcej niż fanów Zabrzan ale ostatnio też było i jakoś zostali przekrzyczeni. To moje spotrzeżenia ;)
Co do tego przekrzyczenia to ja mam swoje zdanie. Będąc na &quot;sektorze gości&quot; mogłeś odnieść takie wrażenie. Ja będąc na sektorze Ruchu, jakoś słabo Was słyszałem. Momentami nawet wcale. Co do cen, to trzeba zaznaczyć iż pierwotnie w jej skład wchodził transport Waszych kibiców z Załęża na stadion. W tamtym roku nasi działacze zagwarantowali Wam to za darmo. W tym roku jednak wliczyli to w cenę biletu.
Jeden wielki cyrk, to uważam za puste słowa Waszego zarządu. Rzekomo obiecali zorganizować derby (Górnik gospodarzem) na Stadionie Śląskim, jednak słowa nie dotrzymali. Zresztą nie ma co porównywać tych derbów do minionych. Cieszę się, że nasz zarząd postawił sprawę jasno.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Nie, ty pozniej bedziesz pod wrazeniem ze Ruchu bylo 30k :spokodfhgfh:
Juz dawno nie jaram sie klimatami &#39;kibicowskimi&#39;, nie jara mnie ilu jest kibicow, ilu ultrasow czy innych tego typu podgrup, a mecz na stadionie ma prawo ogladac kazdy kto kupi bilet bo za to placi. Ze Ciebie tak bardzo bedzie bolalo ze na Onecie napisza ze bylo 30tys kibicow Ruchu to zarowno ja, jak i Ci ludzie ktorzy nie sa zadnymi szalikowcami a wybiora sie na mecz ogladnac troche pilki, jak rowniez wiekszosc osob w Kraju interesujacych sie tym sportem... wszyscy beda to mieli w dupie. Macie swoje kibicowskie fora to sie tam ponapinacie a i tak gowno z tego bedziecie miec.

Zeby nie bylo OT to wydaje mi sie ze mecz bedzie przecietnym widowiskiem gdyz na chwile obecna obie druzyny nie prezentuja wysokiego poziomu sportowego, od jakiegokolwiek typowania sie raczej powstrzymam bo z pierwszymi kolejkami po przerwach nigdy nic nie wiadomo.

blaster 0

blaster

Użytkownik
w Polsce na prawde bardzo , ale to bardzo ciezko znalezc interesujacy pilkarsko mecz to czym mamy sie jarac jak nie sprawami kibicowskimi. Na trzeźwo nie da się tego oglądać.

Do góry Bottom