>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

WIELKI PROBLEM Z BET365!!!

typereks 866

typereks

Użytkownik
Witam,
Opiszę tutaj swój problem z tym bukmacherem.

Pewnego dnia wszedłem na konto,wpłaciłem ze skrilla i nie obróciłem i chciałem wypłacić. Trochę mnie poniosło,wlazłem na czat i trochę ich zjebałem. I czekam na kontakt telefoniczny. Dzwoni Pani i mówi,że konto zostanie odblokowane do 24 godzin(w czwartek dzwoniła).
Wchodzę dziś na czat i piszą mi coś takiego:

&quot;Może Pan poprosić o zamknięcie konta na okres sześciu miesięcy, jednego roku, dwóch lat, pięciu lat lub na stałe. Po wybraniu jednej z tych opcji, nie może Pan/Pani lub jakakolwiek inna osoba w bet365 ponownie otworzyć konta w ciągu tego okresu czasu.&quot;

&quot;Kierownictwo zmieniło decyzję i nie jest odwołalna&quot;

Panowie co poradzicie? ????

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja też kiedyś niepotrzebnie za dużo wypytywałem na czacie. Pytałem kiedyś, co by się stało jeśli zareklamował bym wpłatę do nich kartą (tzw chargeback). Tylko zapytałem. A tu &quot;jeb&quot; nagle &quot;pana konto zostało zamknięte&quot;. I nic nie pomogło żadne wyjaśnienia, zamknęli mi konto i nie chcą otworzyć. Teraz jakbym chciał, to musiałbym jakieś pisma do Anglii wysyłać. No normalnie chore. A ja za długo nie pograłem tylko jeden depozyt zrobiłem. 200zł które zrosztą wtopiłem. A reklamować tranzakcji w banku nie miałem zamiaru, tylko spytałem babki na czacie co by się stało. Widzę że ty masz podobny problem. Wysyłać mi się nic nie chce, ale szkoda tego jednego chyba z najlepszych buków :-(

typereks 866

typereks

Użytkownik
Ja też kiedyś niepotrzebnie za dużo wypytywałem na czacie. Pytałem kiedyś, co by się stało jeśli zareklamował bym wpłatę do nich kartą (tzw chargeback). Tylko zapytałem. A tu &quot;jeb&quot; nagle &quot;pana konto zostało zamknięte&quot;. I nic nie pomogło żadne wyjaśnienia, zamknęli mi konto i nie chcą otworzyć. Teraz jakbym chciał, to musiałbym jakieś pisma do Anglii wysyłać. No normalnie chore. A ja za długo nie pograłem tylko jeden depozyt zrobiłem. 200zł które zrosztą wtopiłem. A reklamować tranzakcji w banku nie miałem zamiaru, tylko spytałem babki na czacie co by się stało. Widzę że ty masz podobny problem. Wysyłać mi się nic nie chce, ale szkoda tego jednego chyba z najlepszych buków :-(
Ale to jest kur*a chore,że gadali PRZEZ TELEFON JAK BYK ODBLOKUJĄ MI KONTO,A NA CZACIE PISZĄ,ŻE NIBY PONOWNIE SPRAWDZENIE I KONTO MUSZĘ SAM ZAMKNĄĆ NA MINIMUM 6 MIESIĘCY BY ZAŚ Z NIEGO KORZYSTAĆ... PISZĘ IM JAK CHOLERA,ŻE NIE JESTEM UZALEŻNIONY OD HAZARDU,A ONI SWOJE..

A 861

amigo007

Użytkownik
Lepiej się zgódź na to. Oni mają swoje procedury, i tego nie ominiesz. Jak będziesz się z nimi wykłócał, to jeszcze zamkną ci konto na stałe tak jak u mnie (do czasu aż jakichś pism nie napiszę). Zgódź się na to i przez te 6 m-cy graj gdzie indziej. Jest konkurencja, tragicznie nie ma :) Ja tam obywam się bez bet365, średni gracz obejdzie się bez bet-a. A ja dużo nie gram, ostatnio więcej w kasynach niż w sporcie.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Lepiej się zgódź na to. Oni mają swoje procedury, i tego nie ominiesz. Jak będziesz się z nimi wykłócał, to jeszcze zamkną ci konto na stałe tak jak u mnie (do czasu aż jakichś pism nie napiszę). Zgódź się na to i przez te 6 m-cy graj gdzie indziej. Jest konkurencja, tragicznie nie ma :) Ja tam obywam się bez bet365, średni gracz obejdzie się bez bet-a. A ja dużo nie gram, ostatnio więcej w kasynach niż w sporcie.

Tylko 6 miesięcy to szmat czasu i jestem uczniem ,więc nie mam jak.. Ugrane 400 zł miałem i co? Nic nie mogę zrobić ????????

Ewentualnie zadzwonię.

A 861

amigo007

Użytkownik
A to o kase chodzi. Myślałem, że miałeś puste konto. A te 400zł miałeś jeszcze w bonusie, czy bez bonusa do wypłaty? W sumie też wydaje mi się, że powinni ci to wypłacić. Konto niech sobie zawieszają, ale kasa ugrana do zwrotu. Zadzwoń do nich, ale spokojnie bądź opanowany. Spróbuj to kulturalnie załatwić.

typereks 866

typereks

Użytkownik
A to o kase chodzi. Myślałem, że miałeś puste konto. A te 400zł miałeś jeszcze w bonusie, czy bez bonusa do wypłaty? W sumie też wydaje mi się, że powinni ci to wypłacić. Konto niech sobie zawieszają, ale kasa ugrana do zwrotu. Zadzwoń do nich, ale spokojnie bądź opanowany. Spróbuj to kulturalnie załatwić.

Kulturalnie wszystko załatwiam przez czat teraz ,ale czekam na innego konsultanta. Jestem opanowany. Kasa to nie był żaden bonus itd.

A 861

amigo007

Użytkownik
Może uda ci się coś zdziałać. Ale pewności nie ma, mogą ci to zamrozić na pół roku. Ale powodzenia. I masz teraz nauczkę na przyszłość.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Sprawa jest rozwiązana.
Hajs w ciągu 24 godzin na skrill będę miał
Konto zawieszone na 6 miesięcy i w lutym ponownie sprawdzenie i kolejna decyzja kierownictwa.
Znacie jakieś firmy gdzie są kursy w miarę podobne do bet365/ma dobry live i bez problemu z wypłaty?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@TyperekS, a edytować poprzedniego wpisu nie potrafisz?
Bo jaki ma sens pisać coś jako nowy post o 15.29, gdy poprzedni wpis był o 15.28

Do góry Bottom