>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielcy wygrani! Czy tacy istnieją ?

Y 0

yamaha00

Użytkownik
Witam Serdecznie.
Na forum jak wiadomo jest wielu graczy &quot;obstawkowiczów&quot;.
Czy chociaż większość z Was może pochwialić się jakimiś sukcesami w tej &quot;dyscyplinie&quot; ???? tzn. Czy wygrywacie systematycznie, duże strzały itp.
Chodzi też o powiedzenie szczerej prawdy jak wygląda Wasz bilans ? dodatni czy ujemny. Chwalcie się oraz żalcie ????
Jeżeli temat był to proszę o usunięcie, ale jeżeli nie chętnie zobaczę jak wygląda u Was sytuacja &quot;obstawkowa&quot;
Pozdrawiam ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jest na forum taki wątek z ankietą:
https://forum.bukmacherskie.com/f98/przygoda-z-bukmacherka-20905.html
a w nim wśród wielu innych znajdziesz i moją historię z II połowy 2010 roku, gdy w naszym ziemniaku - wykorzystując pewien niuans ???? - pomimo 12% podatku obrotowego, wygrałem przez niespełna 3 miesiące 103k zł na czysto, a &quot;tylko&quot; tyle gdyż po tym czasie połapali się że ich podskubuję i została uszczelniona luka w systemie komputerowym rozliczania zakładów systemowych, którą to lukę wykryłem i eksploatowałem.
A tak generalnie, to pamiętaj że pieniądze lubią ciszę i raczej o bieżących sukcesach czy też o różnych posiadanych przez graczy &quot;patentach&quot; na zarabianie, to raczej niczego szczegółowego się nie dowiesz...

Do góry Bottom