>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Widziane znad siatki

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Co tam ciekawego.
Stan początkowy konta 95.14 PLN. Bukmacher Pinnacle, a więc taktyka gry będzie oparta przeważnie na singlach. Co mnie skusiło do odpalenia takiego Tematu? - W samych Typach Dnia z miesięcy Stycznia i Lutego na prawie 30 typów - popełniłem zaledwie 2 błędy - gdybym grał tylko te typy do których piszę analizy - byłoby hajsu jak lodu. - A więc zakładam Temat w Kuponach ze Statystykami aby... Aby się trochę liczyc z tym co gram i za ile gram, bo już kilka razy miałem na kilka Fiatów 126p by po kilku dniach nie było mnie stac na zalanie zbiornika paliwa do małego Fiata - wstyd. - Tutaj gra będzie przemyślana, raczej nie często będę się tu udzielał - ale chodzi mi tylko i wyłącznie o stały, regularny i pewny zysk. Zaczynam od 95.14 PLN - bo akurat tyle mam na Pinnku. Jakieś cele? - Nie grac na siłę i tylko, jeżeli jestem w pewni przekonany, że warto, że nie ma nic przeciwko aby zagrac na tą czy inną drużynę. Oczywiście przeważnie będzie to siatkówka, powinno zdarzyc się coś z tenisa oraz piłki nożnej, ale to już raczej sporadycznie. Tak więc, dzisiaj Tradycji stanie się zadośc... i Coppa Italia trafi w ręce Trentino Volley.

Otrzymane punkty reputacji: +15
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
1. :siata: Itas Diatec Trentino Volley - Lube Banca Marche Macerata 1.400 Stawka: 95zł​

Stan Konta: 133.14 PLN​

Otrzymane punkty reputacji: +4
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
???? Gregor Dimitrov vs Donald Young 1.397
???? Bernard Tomic vs Ivan Dodig 1.361
???? Heather Watson vs Sofia Arvidsson dla Mecz 1.990
Akumulator.
Stawka 33.14 PLN​

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
???? Andreas Seppi - Flavio Cipolla 1.357​
Stawka: 100.00 PLN​

Otrzymane punkty reputacji: +1
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Na razie spacja od Tenisa. To znaczy spacja do końca miesiąca. Niestety nie potrafię się powstrzymac od grania czegoś co nie jest siatkówką - czytaj Tenis czy Piłka Nożna. Także tego. Tydzień przerwy i wracam wpatrzony tylko i wyłącznie w zakładkę Siatkówka. Jak ktoś zobaczy tutaj następny typ opatrzony inną sygnaturką niż ta: :siata: - To proszę o kontakt z kolegą Gystlik, któremu mogło się coś poprzewracac znowu w dupie.
Pozdrawiam i wracam na pierwszy weekend marca.​

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Statystyki Luty:
Typy: 4
Trafione: 1
Nietrafione: 3
Skutecznośc: 25%

Nie wiem za bardzo co tu jeszcze wpisac do stats&#39;ów, ale w niedalekiej przyszłości się ogarnę i poprawię.​

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
W weekend zainteresuję się spotkaniami:
Energy Resources San Giustino - Casa Modena
Fidia Padova - CMC Ravenna
Stade Poitevin Poitiers - Rennes Volley 35

Może jeszcze coś przyjdzie mi do głowy - ale jak na razie to jest moja opcja nr 1.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
A tymczasem wjeżdżamy mocniej w sobotę - która moim zdaniem będzie mocno owocna. A więc:
Tom Dallas - Matt Skelton 1.60
Ronaldo Souza v Bristol Marunde 1.15
Energy Resources San Giustino - Casa Modena 1.42
Stawka: 200 PLN
Kurs: 2.61
EW: 522 PLN
Pudzianxx ocenia walki Toma Dallasa i Ronaldo Souzy na 10/10. A że w Sportach Walki jest Kozakiem i zaufałem mu nie raz - to pobieram dubla od niego po raz kolejny nie dopuszczając myśli, że coś może pójśc nie tak.
I Moja CASA MODENA - nie będzie to łatwy mecz, ale... - Zaraz coś więcej o spotkaniu.
Coś więcej o spotkaniu: San Giustino - Casa Modena:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/lega-pallavolo-sezon-2011-2012-wlochy-64794-10.html#post2735769

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
???? Aleksandra Wozniak - Heather Watson 1.37
???? Laura Robson - Casey Dellacqua 1.60
???? Varvara Lepchenko - Olivia Rogowska 1.34

Stawka: 30 PLN
EW: 88.12 PLN
Bukmacher: Bwin​

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Facundo Bagnis - Matias Sborowitz 1.09
Dennis Novikov - Thomas Schoorel 1.18
Daniel Kosakowski - Marco Chiudinelli 1.18
Diego Junqueira - Agustin Velotti 1.28
Stawka: 100 PLN
EW: 194.27 PLN
Bukmacher: Bwin​

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Skład FCB na spotkanie z CF Granada:
FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Adriano, Keita, Thiago, Xavi, Cuenca, Alexis, Messi.
Lionel Messi strzeli 1 bramke 2.75
Stawka: 15 PLN

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Po Polsku:
Fart Kielce - ZAK S.A. Kędzierzyn Koźle 1.15
AZS Politechnika Warszawska - PGE Skra Bełchatów 1.12
Tytan AZS Częstochowa - Asseco Resovia Rzeszów 1.30
Jastrzębski Węgiel - Delecta Bydgoszcz 1 set 1.45
Stawka: 50 PLN
EW: 121.39​