>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wiarygodnośc Bet365

L 0

lopes

Użytkownik
Witam jestem nowy na forum i mam pytanie związane z Bet365 a dokładnie z jego wiarygodnością i wypłacalnością... Chciałbym wpłacic kilkaset złotych do kasyna i odrazu skorzystac z aktualnego bonusu 100% do 500 PLN...
Chciałbym wiedziec czy ktoś aktualnie korzysta z ich usłóg, czy poprostu na obecną chwile ktoś wypłacał pieniążki bez żadnych problemów....Ja wiem że cały czas ktoś w tym wątku pisze o bet ale chciałbym jeszcze raz się zapytac dla pewności... Może ktoś miał niemiłe doświadczenia z tym serwisem...

Z góry dziękuje za odpowiedz...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Wpłacałem i wypłacałem wiele razy powiem jedno ZERO problemów. Jak dla mnie najlepszy buk internetowy w sieci i przeglądając mase for nie znalazłem żadnych złych opinii na jego temat.
Teraz jest bonus dla nowych do 100 zł &quot;tylko&quot; ????

L 0

lopes

Użytkownik
Witam...

Cziesze się że buk jest dobry...

Jeśli chodzi o bonus na stronie startowej żeczywiście jest napisane bonus 100 PLN dla nowych użytkowników ale... gdy wejdziesz w zakładkę kasyna wyraźnie jest napisane 500PLN startowego bonusu czyli również dla nowych użytkowników... Popraw mnie jeśli się myle... ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Skorzystaj z naszej fantastycznej oferty 100% Początkowego Bonusu, aby zacząć z rozmachem w Kasynie w bet365. Zasilimy Twoje konto kwotą odpowiadającą Twojemu pierwszemu depozytowi złożonemu w Kasynie, aż do maksimum 500 PLN, dającą Tobie jeszcze więcej pieniądzy na rozpoczęcie gry w dowolnych z ponad 130 wspaniałych gier, które na Ciebie czekają.
No tak do kasyna jak widać jest do 500 myślałem że chodzi o zakłady sportowe. Także polcam założyć tam konto, pozdrawiam ;)

betsfree 0

betsfree

Użytkownik
To fakt bet 365 posiada dużo możliwości.
live handi overy undery jest tego bonus szkoda ze zmniejszyli z 500 do 100 . Szkoda bo w innych krajach jest 100 euro lub funtów. Ale rok temu zaczynałem z nimi to nigdy nie było problemów.
A na koniec dodam ze suport jest naprawde na wysokim poziomie. Jak trzeba to zadzwonią , na czacie najszybciej sie da zalatwic.
Jedyne minusy jakie miałem to błedne wyniki na live lub jakies wewenetrzne ich problemy z moneybookers.

fervent 2

fervent

Użytkownik
bet365 jest w porzadku.
sprawna pomoc 24/h, mila obsluga.
kwestia wyplacania i wplacania pieniedzy bardzo okej. w kilka sekund po wplacie mialem juz fundusze na koncie [wplacalem z inteligo], przy wyplacie standardowo do 2 dni itd, ale bez przeszkod ogolem.

Do góry Bottom