>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Wiarygodność sprzedawców-pewne propozycje i doswiadczenia

Status
Zamknięty.
C 0

cucumberman

Użytkownik
Jako, ze &quot;uczciwych&quot; sprzedawców nigdy nie brakuje,mam propozycję wrzucania do publicznego forum tych sprawdzonych i tych naciągaczy. Wystarczy podac nr gg delikwenta albo jego nick z forum.Samemu z tymi oszustami się nie wygra,ale grupą zawsze raźniej kontrolować wszelkie próby oszustwa.Dla solidnych sprzedawców bedzie do pozytywna reklama :grin:

C 0

cucumberman

Użytkownik
kilka numerów,które nie polecam
jesli masz jakies jego namiary gg to prosze zostaw.ja podaję kilka nr gg,których już nie bede nigdy w zyciu sponsorował 366829,924046, 467690,co do garsona23 czekam na zwrot mojej kasy

C 174

cezi77

Użytkownik
Re: kilka numerów,które nie polecam
jesli masz jakies jego namiary gg to prosze zostaw.ja podaję kilka nr gg,których już nie bede nigdy w zyciu sponsorował 366829,924046, 467690,co do garsona23 czekam na zwrot mojej kasy
Niby to dobry pomysl ale numerow gg mozna sobie 500 zrobic. Ja proponuje zeby byl moderator specjalnie do tych zadan. Sprzedajacy wysyla mu bon a po tym kupujacy przelewa pieniadze na konto sprzedawcy i otrzymuje bonik od moda. pzdr

C 0

cucumberman

Użytkownik
uwazam,ze to nie jest głupi pomysł,ale musiałby moderator się na to zgodzic,ale nie wiem czy się zgodzi.utworzyłem ten temat gdyż ci oszusci czują się bezkarni.a wpis na listę oszustow chyba nie słuzy reklamę.Uwazajcie na gg366829 na forum baw podaje się jako wymienię mb.daję mu czerwona kartkę i postaram się na policji go namierzyc

C 0

cucumberman

Użytkownik
a co do posrednictwa przy tych transakcjach przez moderatora to uwazam,ze powinien dostać on jakąs prowizje od transakcji.bo wiadomo zabiera to trochę czasu i jest gwarancją sprawnego załatwienia transakcji.ja proponowałbym ok5-10%

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom