>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wiarygodne źródła statystyk meczowych

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
Witam typerów .
Od jakiegoś czasu oprócz oglądania skrótów z meczów (na 10 razy 90 minut nie mam obecnie czasu) sporządzam analizę statystyk meczowych, takie jak posiadanie piłki, strzały celne, rzuty rożne .
Biore to z pewnej strony, która wygląda bardzo przejrzyście i jest miła dla oka, nazwa niech pozostanie tajemnicą, ale jak pojawią się nowe okoliczności to ja podam .
Niestety wczoraj odwiedziłem drugą strone co ma w nazwie yahoo:;/: i zauważyłem pewne zbieżności, może nie znacząca, ale jednak .

Szukam naprawdę wiarygodnego źródła, strony i redaktorów, którzy bardzo znają się na rzeczy .

Przypuśćmy , że w danym meczu padł remis 1:1, podział punktów nie zawsze jest sprawiedliwy, nie oglądałem całego meczu, zostały skróty meczów oraz, no właśnie oraz te statystyki meczowe, najlepiej w pełni oddające rzeczywisty przebieg meczu.

ZA MÓJ zawiły tekst przepraszam, ale wybaczcie taki mam styl .
Prosze o pomoc lub jakiegoś pomocnego linka, z góry dzięki, no pozdrawiam hej .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Witam typerów .
Od jakiegoś czasu oprócz oglądania skrótów z meczów (na 10 razy 90 minut nie mam obecnie czasu) sporządzam analizę statystyk meczowych, takie jak posiadanie piłki, strzały celne, rzuty rożne .
Biore to z pewnej strony, która wygląda bardzo przejrzyście i jest miła dla oka, nazwa niech pozostanie tajemnicą, ale jak pojawią się nowe okoliczności to ja podam .
Niestety wczoraj odwiedziłem drugą strone co ma w nazwie yahoo:;/: i zauważyłem pewne zbieżności, może nie znacząca, ale jednak .
Czym więcej tych zbieżności tym chyba lepiej... a zatem może tu chodzić zapewne o rozbieżności.

Na forum od dawna jest sporo linków do statystyk, w tym także tych pomeczowych - ale skoro nie podałeś z jakiej to tajemniczej strony korzystasz, sam przeszukaj zawartość tych zbiorów:

http://forum.bukmacherskie.com/f46/moj-zbior-linkow-glownie-statystyki-pilkarskie-29369.html

http://forum.bukmacherskie.com/f46/statystyki-z-rzutami-roznymi-44695.html

http://forum.bukmacherskie.com/f46/pilka-nozna-oddane-strzaly-posiadanie-pilki-63224.html

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
edi8 - przeszukałem bardzo dużą część forum, te 3 linki, które podałeś także obbadałem jeszcze zanim założyłem wątek .
Dla jasności podam, że mam jedynie czas na oglądniecie najciekawszych sytuacji meczowych, gdzieś to będzie tak 15 minut z meczu, powiecie że ogromne wygrane pójdą wraz z poświęceniem czasu na dogłębne analizy, lecz ja zajmuje się jeszcze masą innych spraw .

Rozumiem również, że niektórzy mogą strzec różnych informacji, okej spoko, ale nadal uważam i uważać będe, że takimi danymi jak chociażby te z uk.eurosport.yahoo.com zakładka Premier League, powinny się zając także polscy analitycy . Niestety, albo nie uświadczyłem tego na polskich stronach, albo mam zacofane szperacze mózgowe, czy jak to tam się zwie.
I tu nie chodzi o to, żeby komuś zrobić dobrze i wyłożyć na tacy polskojęzyczne strony, tu chodzi o zwykły obowiązek, którego powinny się podjąć polscy analitycy, ale może to też są jakieś niewiarygodnie cenne informacje hmmmm ???

Korzystam również z whoscored.com, strona elegancka, korzystam także z soccerway nieco mniej mi podchodzi i jak wspomniałem wyżej mam mało czasu by oglądnać całe 10 spotkań ligi angielskiej .

Pozdrawiam

Do góry Bottom