>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

większe wypłaty na moneybookers

S 37

spec19883

Użytkownik
był w tym dziale temat &quot;wygrałem sporą kasę wezwał mnie bank&quot; a jak to się tyczy moneybookers?czy tam też przy większych wypłatach i częstych może czepić się fiskus bądź inna organizacja?

C 46

chudinho

Użytkownik
na MB a Z MB to inna bajka jest;p
Jak wypłata na MB to też robienie dużych wypłat chyba nie jest wskazane - bynajmniej mój kolega wypłacał sporą sumkę to MB zaczęło się interesować i pytać skąd taka kasa itp.
Jak z MB wypłacasz na konto bankowe to nie daj Boże kilku tyś wypłacać bo wiadomo jak to się skończy????

L 27

ljuboja

Użytkownik
na MB a Z MB to inna bajka jest;p
Jak wypłata na MB to też robienie dużych wypłat chyba nie jest wskazane - bynajmniej mój kolega wypłacał sporą sumkę to MB zaczęło się interesować i pytać skąd taka kasa itp.
Jak z MB wypłacasz na konto bankowe to nie daj Boże kilku tyś wypłacać bo wiadomo jak to się skończy????
co za bzdury przez moje konto Mb przechodziły już kwoty sięgające kilka tyś € i nie miałem żadnych problemów . MB to jak dla mnie najbezpieczniejsza skarbonka na wypłacanie z buków czy kasyn. Potem po 1 tyś wypłacasz w bankomacie i nic się nie bój.Dla mnie jedyną obawą w Mb było ich zabezpieczenie od momentu kiedy mam Token nie boję się już trzymać na tym koncie nawet wysokich sum.

simons 646

simons

Forum VIP
Token mozna zamowic w zakladce centrum bezpieczenstwa.
Z tego co kojarze gwarancje środkow maja tylko czlonkowie VIP z tokenem, zwykli uzytkownicy nie, a dla VIP&#39;a token jest za darmo.

Do góry Bottom