>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Where amazing happens. NBA

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik

???? Temat przeznaczony do podawania tylko i wyłącznie typów z NBA. Statystyki będą prowadzone, nie stawiam sobie żadnego celu - gram bo koszykówka to moja pasja, co w prostej linii wiąże się z moim zainteresowaniem najlepszą ligą koszykarską.
???? Typy/kupony, które tutaj będę podawał gram w realu i za taką stawkę jaką podaję w tym temacie.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
1#⛔
PHI 76ers @ NY Knicks

76ers (1-5) dzisiaj grają bez Iguodali (kontuzja), do składu po kontuzji prawdopodobnie wraca Andres Nocioni.
W zespole z Nowego Jorku (3-2) ich gwiazda - Amare Stoudemire (19,2 PPG) notuje jak do tej pory skutecznosć na poziomie 41%, poza tym co oczywiste - bryluje w blokach, ale negatywną stroną jego gry są straty (5,4 TPG). Nie pokazał on jeszcze tego na co liczą kibice Knicks - ale uważam, że to tylko kwestia czasu. W ataku wspierają go Raymond Felton (16,2 PPG i 7,4 APG), Danilo Gallinari i notujący bardzo dobre występy Toney Douglas (16,4 PPG).
Moje przypuszczenia i zarazem typy to zwycięstwo NY Knicks nad osłabionym zespołem z Philadelphi, który - jak powiedział ich coach - musi nauczyć się wygrywać.
PHI 76ers @ NY Knicks
NY Knicks -5,5hc
kurs: 1.66 Bet365
Stawka: 15zł

⛔⛔⛔
-15zł
Słaby mecz w wykonaniu Knicks, zawiódł Felton, pierwsza połowa meczu przespana, w 3 kwarcie nadgonili, w 4 kwarcie 76ers pokazali jak grać w obronie i po kontrach zdobywać punkty, zwłaszcza w crunch time.
2#⛔
BOS Celtics @ OKC Thunder
@

over 192,5
kurs: 1.52
Bet365
⛔⛔⛔
-15zł
Skutecznosc rzutów w obydwu teamach na poziomie 42 i 47%, słaby mecz.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
3#✅
POR TBlazers @ LA Lakers

Od kilku godzin rosnie kurs na występ Pau Gasola w tym meczu, w tobet znalazłem over 31 points + rebounds po kursie 2.10 i to też zagram za drobną stawkę.

Pau Gasol over 31 Points + Rebounds
kurs: 2.10
tobet
Stawka: 10zł
(godz. 23:00 - kurs w tobet spadł na 2.0, ja zagrałem tak jak napisałem - po kursie 2.10)
✅✅✅
Wygrana: 21zł
Pau Gasol zaliczył triple-double na poziomie 20 pts, 14 zbiórek, 10 asyst.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
Pierwsze trzy typy mam już za sobą. Żałuję, że nie zagrałem mocniej na over Pau Gasola - a kurs 2.10 był prezentem, zagrał fantastyczny mecz.
Na pewno zawiodłem się na NY Knicks, do tego słaba skutecznosć w meczu Celtics z Oklahomą.
Pierwsze koty za płoty i jedziemy dalej, dzisiaj oczywiscie kolejne typy.
Na pierwszy rzut oka ciekawie wygląda under w meczu Boston - Dallas, over w meczu Denver - Bulls i dodatni handicap na Atlantę w meczu z Orlando. W Orlando zabraknie prawdopodobnie Vince&#39;a Cartera i Jameera Nelsona - ale trzeba poczekać parę godzin na potwierdzenie tych doniesień.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
Niektóre buki wycofały na ten moment zakłady na mecz Atlanta Hawks - Orlando Magic,
w bet365 zakłady takie są i skłaniam się do zagrania dodatniego HC na Atlantę powyzej 10pkt, np. +12,5 po kursie 1.52 - do dubla z underem w meczu Boston - Dallas. I to też zagram na pewno.
4# ✅
Atlanta Hawks @ Orlando Magic
@

Atlanta Hawks + 12,5hc ✅

Boston Celtics @ Dallas Mavericks
@

UNDER 197,5 ✅
Kurs: 2.17 Bet365

✅✅✅
Wygrana: 32,55zł

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
5# ⛔
GS Warriors @ Toronto Raptors
over 214,5
Kurs: 1.71
Bet365

⛔⛔⛔
-10zł

Niestety zabrakło 4 pkt do overa.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
6# ⛔
Denver Nuggets @ Indiana Pacers

Denver Nuggets win

Minnesota TWolves @ LA Lakers

LA Lakers -9,5hc

Kurs na kupon: 2.35
Bet365
⛔⛔⛔

-10zł

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
7# ✅
LA Clippers @ NO Hornets
@

W zespole z LA zabraknie dzisiaj Erica Gordona, więc w ofensywie pozostaje jedynie Blake Griffin - ale on sam nic nie zdziała.

NO Hornets -8hc
Kurs: 1.71
Bet365
✅✅✅
+25,65zł

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
8# ⛔
Los Angeles Lakers @ Denver Nuggets
Jak powszechnie wiadomo - Nuggets nie mają obrony, dlatego jestem przekonany że Gasol będzie spokojnie zdobywał punkty, ale czy zdobędzie minimum 21 pkt ? Uważam, że tak.
Pau Gasol over 20,5 pkt
Kurs: 1.75
tobet

⛔⛔⛔
-15zł
Niestety Gasol troszkę zawiódł, co z tego, że zbiórek od groma, skoro jego skutecznosć to 6/17 rzutów,
ale i tak jestem bardzo zadowolony, bo Denver wygrało :grin::grin:

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
9# ⛔
Toronto Raptors @ Miami Heat
Ostatnio Miami dwie porażki (Boston, Utah), jednak w obydwu meczach James notował bardzo dobre statsy, teraz musi być zwycięstwo nad Toronto, dlatego celuję w over największej gwiazdy Miami (choć osobiscie wolę w tej ekipie Wade&#39;a) - uważam, że spokojnie jest w stanie osiągnąć dzisiejszej nocy triple-double.
Lebron James over 37,5 (points+assists+rebounds)
Kurs: 1.75
tobet
Stawka: 20zł
⛔⛔⛔
-20zł
Niestety zabrakło dwóch oczek, spory pech, bo James w ostatnich sekundach meczu miał dwie szanse na zdobycie punktów (layup, off rebound, jump shot) i nie skończył swoich akcji.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
Statystyki po 10 kuponach:
Kupony postawione: 10
Kupony trafione: 4
Kupony nietrafione: 6
Skuteczno ść: 4/10 40%
Kwota postawiona: 140zł
Kwota wygrana: 105,45zł
Zysk/strata: -34,55zł

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
11# ⛔
Denver Nuggets @ Phoenix Suns
over 213,5
+
Memphis Grizzlies @ Orlando Magic
under 206,5
Kurs: 2.20
Bet365
⛔⛔⛔
-15zł
Niestety Denver mnie zawiodło, i z overa nici, ładnie utrafiony under w Orlando, ale to tylko trafiony typ, niestety.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
12#⛔
Kupon &quot;osobisty&quot;, jestem kibicem Denver Nuggets i oczywiscie mecz ten będę oglądał - dla podniesienia emocji, oby na plus.
New York Knicks @ Denver Nuggets

Denver Nuggets -5,5hc
Kurs: 1.61
Bet365
Stawka: 40zł

⛔⛔⛔
-40zł
Denver wygrało, ale tylko dwoma punktami, znowu ostatnią kwartą zaprzepascili dobry wynik.
13#⛔

Portland Trailblazers @ Memphis Grizzlies
Memphis Grizzlies win
Kurs: 1.74
Bet365
⛔⛔⛔
-15zł

Memphis przegrało jednym punktem... z bardzo osłabionym zespołem z Portland.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
14#✅

Kobe Bryant over 37,5 points+rebounds+assists
Kurs: 1.85 tobet
stawka: 100zł

✅✅✅
+ 185zł

wóz albo przewóz.
jednak wóz ;]

Do góry Bottom