>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True story...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Zaczynamy na poważnie ,bo to co było poprzednio nie powinno mieć miejsca.
Nie wiem dlaczego uważałem się za eksperta w hokeju ,na którym się nie znam. Od teraz są zasady ,których łamać nie będę:
1.Stawiam tylko to co sam gram
2.Jak najmniej sportów ,na których się nie znam
3.Nie więcej niż 2 kupony dziennie
4.Never date a girl with a hook for a hand

Target:VIP room
Account balance:100j
Game begins...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Bundesliga
Spotkanie: Kaiserslautern - Bayer Leverkusen
Typ: Under 1.5 (do przerwy) (0-0)✅✅✅
Kurs: 1.40
Bukmacher: Bet365
Stawka:10j
Ew.wygrana:14j ✅✅✅
Dziś rozpoczyna się 13 kolejka Bundesligi i na początek mamy starcie Kaiserslautern z Bayerem Levekusen. Pisał już o tym t0mson ,że duża grupa osób stawia pewnie na gości. Jednak według mnie to nie jest takie pewne.
Patrzymy na potencjał kadrowy obu ekip. No i jeśli to miałby być wykładnik ,który zespół zgarnie 3 punkty ,to w ciemno obstawiamy Bayer. Nazwiska takie jak :Bender, Schurrle, Kiessling są znane w piłkarskim świecie. Do tego dochodzi wielki talent jakim został ostatnio obwołany bramkarz - Leno. Bayer miał powtórzyć wyczyn z poprzedniego sezonu ,w którym zdobył wicemistrzostwo. Jednak teraz nie jest tak różowo. Dopiero 8 pozycja i nikt nie ma wątpliwości ,że nie jest to czego wszyscy oczekiwali. Trener aptekarzy podkreśla ,że to spotkanie będzie trudne ,lecz wierzy w zwycięstwo swojej ekipy.
&quot;Spotkania na wzgórzu Betzenberg zawsze są wyjątkowe ze względu na szczególne okoliczności, jak: reflektory, pełne trybuny i agresywną postawę gospodarzy – uważa Dutt, który następnie dodaje: - Drużyna Lautern będzie pewna siebie. Grają w tym momencie z wielką pasją, bronią agresywnie i są bardzo dobrzy w zmianie tempa gry.&quot;
Trener gości komplementuję gospodarzy ,gdyż wie ,że zlekceważenie ich może skończyć się bardzo źle. Jeszcze jedna ważna sprawa dotycząca Bayeru. Trzeba przyznać ,że Aptekarze na wyjazdach nie prezentują się słabo. Ostatnie spotkanie z Freiburgiem powinni przegrać ,gdyż byli gorsi ,a jednak wygrali. Jak to mówią, szczęście sprzyja lepszym. Na obcych terenach pokonali również Stuttgart i Augsburg. Remis z Borussią M&#39;gladbach ,która wtedy była w gazie również ujmą nie jest. Myślę ,że porażka z Bayernem byłą wkalkulowana ,gdyż ten zespół w tym sezonie jest poza zasięgiem &quot;zwykłych śmiertelników&quot; i myślę ,że w cuglach zdobędzie mistrzostwo. Na początek Aptekarze polegli jeszcze z Mainz ,które jak dla mnie jest nadal wielką niewiadomą. Jakoś darzę ten zespół sympatią.

Wracając do meczu ,krótko o gospodarzach. Celem gospodarzy na ten sezon jest oczywiście walka o utrzymanie ,gdyż na nic więcej ich po prostu nie stać. Nazwiska takie jak Shechter(najlepszy strzelec) czy Tiffert na kolana nie powalają i nie są znane szerszej publiczności.Dla ludzi interesujących się Bundesligą czy ogólnie futbolem troszkę bardziej niż przeciętnie tak jak ja ,kapitan 1FCK jest na pewno znany.
Gospodarze są groźni na własnym terenie. Porażki tylko ze Stuttgartem i Bayernem ,czyli rywalami co by nie mówić lepszymi. Bayer też w sumie takim jest i to mnie trochę martwi. Do tego remis na początek sezonu z Augsburgiem i 2 zwycięstwa: z Freiburgiem oraz Mainz. Czyli nie wygląda to najgorzej. Piłkarze 1FCK wypowiadają się bardzo odważnie i chcą dziś urwać punkty faworyzowanym gościom. Trener również zapowiada nie bronić bezbramkowego remisu:
Jeśli zagramy tak, jak przed przerwą na mecze reprezentacji, z takim samym podejściem i pasją, jak w poprzednich pięciu meczach, to mamy szanse na zwycięstwo z Bayerem – uważa trener Marco Kurz.
Gospodarze chcą podtrzymać serię spotkań bez porażki ,która wywindowała ich już na 12 pozycję.

Jak będzie dzisiaj? Nie wiadomo ,mecz do wytypowania bardzo trudny. Może paść niemalże każdy rezultat. Jeśli chodzi o Under/Over 2.5 to gospodarze legitymują się 9 underami na 12 spotkań u gości jest to 6/6. Jednak to również nie jest takie pewne. Pomimo buńczucznych wypowiedzi myślę ,że obie ekipy nie rzucą się od razu na siebie. Zwłaszcza pierwsza połowa będzie bardziej wybadaniem swoich sił pod lekkie dyktando gospodarzy i jeśli to oni nie zdobędą bramki bardzo prawdopodobny wydaję się remis po pierwszych 45minutach.

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Już bez analiz:
Dodrecht - Helmond over 3.5 2.15 Betsson (3:2) ✅✅✅
Veendam - Zwolle over 2.5 1.41 Betsson (0-1) ⛔
Altach - First Vienna 1(1/1) 1.8 Bet365 (4:2) ✅✅✅
Jagiellonia - Śląsk x2 1.63 Betsson (0-2) ✅✅✅
AKO:8,89
Stawka:4j⛔
Ew.wygrana:35j
edit:
szkoda ,bo naprawdę ładny kupon tylko ten jeden mecz. Ehh...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Dziś mamy szlagier niemieckiej Bundesligi pomiędzy Bayernem Monachium a Borussią Dortmund. Mecz na pewno ciekawy ,zapowiadają się wielkie emocje a na dodatek z dwoma Polakami na boisku. Co by jednak dużo nie mówić ,faworytem i to zdecydowanym jest ekipa gospodarzy. Odniosę się najpierw do poprzedniego sezonu. Fenomenalna gra Dortmundu na jesień , kolosalna przewaga na półmetku rozgrywek i okrzyknięty nowy mistrz Niemiec. Wiosna była dopełnieniem formalności. Młody trener i bardzo młoda drużyna. Ktoś kiedyś powiedział ,że nie wygra się niczego samą młodzieżą. Klopp i jego podopieczni zaprzeczyli temu brawurowo. Gwiazdami od razu stali się Goetze, Kagawa ,Barioss czy Sahin. W obronie żądzili Subotić i Hummels i co by nie powiedzieć Łukasz Piszczek. Również doświadczony bramkarz - Roman Weindenfeller ,nie popełniał tylu błędów. Natomiast Bayern ,największy przegrany poprzedniego sezonu. Odszedł trener ,zastąpiono go &quot;człowiekiem stąd&quot; czyli Joppem Heynckesem. I to był strzał w 10. Ten sezon dla Bawarczyków zaczął się od niespodziewanej porażki z Borussią M&#39;gladbach. Wróciło widmo tamtego sezonu. Jednak to co wydarzyło się później ,było już popisem Bayernu. Warto wspomnieć o tym ,ze Bayern zakupił najlepszego niemieckiego bramkarza - Neuera. Kibice nie chcieli tego transferu ,poprzez animozje pomiędzy fanatykami , z byłym pracodawcą bramkarza - Schalke. Bayern się uparł i sprowadził golkipera. Dziś chyba nawet najwięksi przeciwnicy Neuera nie mają za złe tego transferu. Dlaczego? Neuer puścił pierwszą ligową bramkę w debiucie z Borussią(7 Sierpień). Jednak później pozostał niepokonany ,aż do 23 października! i meczu z Hannoverem. Pragnę zaznaczyć ,że Bawarczycy nie dysponują jakąś fenomenalną obronę. Tacy piłkarze jak Van Buyten byli ogrywani nawet przez Radosława Matusiaka w pamiętnym meczu Polska-Belgia. Dobrze ,wróćmy jednak już bardziej do samego meczu. Borussia to nie jest ten sam zespół co rok temu. Skład znacznie się nie zmienił. Ubył Nurin Sahin ,ale to jedyny ubytek kluczowego gracza. Zagubił się Kagawa , formę zgubił Barioss(może i dobrze:]) ,para stoperów zaczyna popełniać rażące błędy. Nadal Borussia wygrywa ,ale w walce z poważniejszymi rywalami już nie jest tak kolorowo. Patrzę na LM i widzę jak Olympiakos po prostu kolokwialnie zjada przyjezdnych. Niektórzy twierdzą ,że Borussia odpuszcza puchary ,ale to jest marne usprawiedliwianie. Patrząc na wyjazdowe spotkania do tej pory Dortmundu ,szukam tylko mocnych rywali. Widzę trzech: wygrana z Werderem (brawo) , i dwa remisy ,ze Stuttgartem i Beyerem. Beyer był bez formy ,więc nie jest to olśniewający wynik. Do tego dochodzi jeszcze porażka z Hoffenheim. Patrzę na gospodarzy i widzę wszystko jak na dłoni. 5 zwycięstw ,1 porażka bilans bramkowy 23:1. Dokładniej było tak ,ostatnie 5 spotkań :Hamburg(5-0), Freiburg(7-0), Leverkusen(3:0) ,dodatkowo dochodzi ManC(2-0) potem jeszcze 2 razy po 4-0 z Nuremberg i Herthą. Szacunek bez dwóch zdań. Jeśli jeszcze jakieś wątpliwości ,kto dziś wygra ,warto dodać ,że do dyspozycji trenera jest już drugie wahadło czyli Arjen Robben. Prawdopodobnie zacznie mecz na ławce ,ale w razie potrzeby coach wprowadzi swojego asa na boisko. Z absencji warto wspomnieć jedynie brak Bastiana Schweinsteigera. Niedawno kluczowy zawodnik drugiej linii Bayernu i reprezentacji Niemiec przeszedł operację i zobaczymy go dopiero za jakiś czas. Przyjezdni wystąpią bez Suboticia i co by nie powiedzieć jest to poważna strata dla linii defensywnej.
Bayern będący z świetnej formie i będący w dobrej dyspozycji zespół z Dortmundu. Kto dziś będzie górą? Smaczkiem dla polskich kibiców będzie pojedynek Roberta Lewandowskiego (8bramek) z liderem klasyfikacji strzelców Mario Gomezem(13 bramek). To będzie sprawdzian dla obu ekip. Dziś spodziewam się porywającego widowiska z wieloma bramkami. Czy przewaga w tabeli skurczy się do 2 punktów na korzyść Bayernu czy wydłuży do 8 oczek? Dowiemy sie dziś późnym popołudniem.
Przewidywane składy:
Bayern: Neuer - Boateng, van Buyten, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Alaba - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez
Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Felipe Santana, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Kehl - M. Götze, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski
sędzia: Peter Gagelmann
Po głowie przez cały dzień chodził mi over i to nawet 3.5, jednak ostatecznie postanowiłem grać tak:
Bayern - Borussia 1(do przerwy) 2.03 Betsson
ew.wygrana:20j

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Drugi kuponik miejmy nadzieję ,że szczęśliwszy niż wczoraj:
1.Bayern - Borussia over 2.5 1,70 Bet365 (0-1)
2.Genk - Westerlo 1 1.40 Bet365 (4-0) ✅✅✅
Ako : 2.38
Stawka:8j
ew.wygrana:19j⛔

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Nieładnie to wygląda ,ale co zrobić:
1.Stuttgart - Augsburg 1 1.40 Betsson (2-1) ✅✅✅
2.Anderlecht - St.Truiden 1(1połowa) 1.53 Betsson (2-0) ✅✅✅
3.Widzew - Korona 1(dnb) 1.44 Betsson ▶ (0-0)
AKO:3,08 -&gt; 2.14
Ew.Wygrana:30j -&gt;21j ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Może jeszcze pociągniemy tą dobrą niedziele:
1.PSG - Nancy 1 1.31 Betsson
Stawka:10j ⛔
ew.wygrana:3j
Fenomenalna seria PSG i u siebie z kim jak z kim ,ale z Nancy powinni sobie poradzić bez większego problemu...
edit:unbelievable...

Otrzymane punkty reputacji: +2
funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Słaby początek ,jednak pora na odkucie się jest fantastyczna.Czeka nas LM,LE i dzisiaj również oferta jest dość bogata. Do sedna:
1.Sparta - Emmen over 2.5 1.35 ▶ (anulowane)
2.Rapid Bukareszt - Gaz Metan 1 1.40 (5:3) ✅✅✅
3.Tottenham - Aston Villa 1 1.40 (2-0) ✅✅✅

Treściwie o każdym spotkaniu. Pierwszy mecz to 2 liga holenderska. Bramki zawszę w tej lidze padają jak na zawołanie i dziś nie powinno być inaczej. Sparta jest faworytem tego meczu i myślę ,że kilka bramek ujrzymy. Nie mówię ,że tylko dla gospodarzy. Następny mecz to liga rumuńska. Pojedynek ten powinni na swoją korzyść gospodarze ,którzy w razie zwycięstwa przeskoczą 2 w tabeli Cluj. O dziwo Gaz Metan ,który jak do tej pory raz wygrał na wyjeździe uczynił to właśnie z mocnym Cluj. Jednak już innych punktów na wyjeździe nie zdobyli ,przegrywając 5 razy. Ostatni mecz to dokończenie kolejki w Premiership i ciekawe spotkanie na White Heart Lane. Faworytem są niewątpliwie gospodarze i wierzę ,że to oni zgarną pełną pulę.Mój typ to jak w poprzednim spotkaniu tych ekip - 2:1 dla gospodarzy. Jak będzie? Zobaczymy niebawem...
AKO:2,646 -&gt;1,96
Stawka:8j
Ew.wygrana:21j -&gt;15j ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Miałem stawiać na MU ,ale jakoś mam obawy ,więc singiel:
Real - Dinamo Zagrzeb over1.5 w 1 połowie 1.85 Bet365 (4-0) ✅✅✅

Jak nawet Ajax pokrył u siebie ten over ,to myślę ,że Real również nie powinien mieć problemu...

Stawka:25j
ew.wygrana:46j ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Jako ,że dobrze idzie ostatnio :
1.Celtic - Dunfermline 1 (1poł) 1.48 Betsson (2-0) ✅✅✅
2.Valencia - Genk 1 1.17 Bet365 (7-0) ✅✅✅
3.Arsenal - Borussia 1(dnb) 1.57 Bet365 (2-0) ✅✅✅
AKO:2,72
Stawka:5j
ew.wygrana:13j✅✅✅
Edit: Mogło być różnie z Arsenalem ,ale dwie kontuzję i gospodarze wygrywają zasłużenie. Reszta wchodzi gładko...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Ostatnio świetna passa ,oby tak dalej:
⚽Fiorentina - Empoli 1 1.36 Bet365
????Svendborg - Næstved 1 1.55 Bet365
⚽Al Ittifaq Dammam - Al Raed 1 1.40 Bet365
AKO:2.95
Stawka:7j
Ew.wygrana:20j
Coppa Italia. Gospodarze w Serie A ,goście Serie B. Fiorentina nie lekceważy tego spotkania ,więc liczę na pokazanie Empoli miejsca w szeregu. 3 spotkanie z dalekiej Arabii Saudyjskiej i tutaj mam jedynie wiedzę na temat ostatnich spotkań zespołów. Jednak na tym tle o niebo lepiej wyglądają gospodarze ,którzy są w czołówce. Inne rozwiązanie jak zwycięstwo gospodarzy tego meczu nie wchodzi w grę.
Mecz z koszykówki:zapożyczony ,więc nie będę o nim pisał...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Wracam po dłuższej nieobecności. Dużo się pozmieniało ,ale pozostało zamiłowanie do typowania. Dzisiaj jeszcze na spokojnie ,ale postaramy się rozkręcić ,może już w nowym temacie , zobaczymy. Dzisiaj dla mnie peffka:
1.Atl.Bilbao - Schalke over 2.5 1.50 Betsson (2-2) ✅✅✅
Farfan i spółka nie zasługiwali na tak wysoką porażkę w pierwszym meczu. Wiekszość już wpisuję drużynę gospodarzy do następnej rundy i ciężko się z nimi nie zgodzić. Szanse na awans goście mają małe ,ale muszą spróbować. Aby to się stało ,muszą strzelać bramki i grać ofensywnie. Do tego dochodzi fakt ,że Hiszpanie potrafią w całym meczu stworzyć 3 sytuację i strzelić 2 bramki. Jeśli Niemcy wyjdą na boisko z zamiarem zwycięstwa ,to obejrzymy naprawdę świetny mecz dziś wieczorem...
Stawka:20j
ew.wygrana:30j ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Na szybko z rana ,mecz zaplecza angielskiej Premiership. Główny kandydat do awansu Reading na wlasnym terenie podejmie drużynę Leeds. Fantastyczna seria gospodarzy w meczach u siebie ,5 kolejnych zwycięstw mówi sama za siebie. Goście rownież potrafią punktować na wyjazdach ,ale dzisiaj przyjeżdżają do jednej z najlepszych ekip i o punkty może być ciężko. 2 porażki w ostatnich 3 meczach i to wysoko zwłaszcza z Nottingham ,mówią mi dzisiaj że goście obejdą się smakiem...
1.Reading - Leeds 1 1.55 Betsson (2-0) ✅✅✅
Stawka:20j
ew.wygrana:30j ✅✅✅
/Znowu ładnie ????

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Dzisiaj oferta bardzo bogata ,więc lecimy z koksem. Na pierwszy ogien nasze ligowe boisko i mecz Legii z Ruchem. Zespół ze stolicy ostatnimi czasy nie zachwyca. 3 remisy z rzędu , przyszłego(chyba ,bo nie ma innych kandydatów) mistrza Polski ,nie satysfakcjonują. Dzisiaj o porze wczesnopopołudniowej ,o jakiej normalnie powinni grać juniorzy, a nie ekstraklasa dojdzie do &quot;hitu&quot; ,bo przyjeżdża vice-lider ,Ruch Chorzów. Klub z tradycjami ,ale bez stadionu ani zaplecza finansowego. Jednak jakoś mimo takich trudności ,mając paczkę zgranych ludzi i niezłego szkoleniowca, można stworzyć niezły zespół. Jednak czy to jest klub na mistrza? Dla mnie nie. Niestety taki zespół jest zbyt słaby by rywalizować na europejskim poziomie. Wracając do samego meczu , nie typuję zwycięzcy tego spotkania. Dla mnie skończy się ono remisem. Dlaczego? Ostatnio nasze ligowe &quot;hity&quot; tak właśnie się kończą : Legia - Polonia 0-0 czy Wisła - Legia ,także Wisła - Lech. Winę za takie wyniki według mnie ponoszą głównie trenerzy ,bo ustawiają zespoły defensywnie na pierwszy plan wysuwając ,fakt nie stracenia bramki. Trochę jednak faktów ,na podparcie mojej analizy. Legia Warszawa ostatni raz wynik overowy u siebie zaliczyła w listopadzie ubiegłego roku (3-0 ZL). Kłania się mierna skuteczność warszawiaków. Natomiast Ruch overek na wyjeździe zaliczył tydzień temu w meczu z Widzewem ,lecz wcześniej takie wydarzenie miało tak jak u gospodarzy , w listopadzie. Na pewno Legia wyjdzie mocno zmotywowana na to spotkanie ,bo ewentualne zwycięstwo da im już prostą drogę do mistrzostwa. Czy remis im wystarczy? Wszyscy byliby rozczarowani takim wynikiem ,lecz biorąc pod uwagę kilka faktów ,można by uznać ten wynik za korzystny. Po pierwsze ,zostanie utrzymana przewaga nad Ruchem. 1 punkt ,ale zawsze. Czy inne zespoły mogą jeszcze walczyć o mistrza? No raczej nie , Śląsk z taką formą musi obawiać się by w ogóle puchary im się nie wymknęły z rąk. Korona nie jest drużyną na mistrza. Polonia to zespół chimeryczny potrafiący wygrać pewnie ze Śląskiem ,a za kilka dni przegrać po bezbarwnej grze z Górnikiem. Strata LEcha wydaję się zbyt duża. Nie wnikam już w jakieś absencję czy kartki ,gdyż wydaję mi się ,że do mojego typu nie ma to większego znaczenia.

The Blues odzyskali świeżość ,po AVB. Nie grają jeszcze ani efektownie ,anie porywająco ,ale zważywszy na to w jakiej są teraz sytuacji to tylko gromadzenie jak największej ilości oczek jest priorytetem. Nowy szkoleniowiec Chelsea, tylko 2 krotnie w swojej jeszcze krótkiej kadencji, nie zdobył kompletu punktów. Jednak remis i porażkę z City ,nie można porónywać do dzisiejszego pojedynku z outsiderem Wigan. Goście wygrali ostatnio dwa razy ,jednak dziś passa Wigan ulegnie końcowi. Roberto Di Matteo planuję kilka roszad w składzie by dać odpocząć najbardziej eksploatowanym zawodnikom. Czy jednak gra od pierwszych minut takich zawodników jak Essien, Sturridge czy Drogba osłabi zespół? Hmm , według mnie ,niektóre pozycje może nawet wzmocnić...
1.Legia - Ruch Under 2.5 1.60 Betsson (2-0) ✅✅✅
2.Chelsea - Wigan 1 1.30 Betsson (2:1) ✅✅✅
AKO:2.08
Stawka:9j
Ew.wygrana:19j✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
I już ,krótko ,bez analiz :
1.Koln - Werder over 2.5 1.73 Bet365 (1-1)⛔
2.Alcorcon - Alcoyano 1 .1.50 Bet365 (2:1) ✅✅✅
Koln walczy o utrzymanie ,więc musi atakować. Werder ostatnio w słabszej formie ,ale zawsze groźny ,bo w ataku Claudio Pizzaro. Co do drugiego meczu to ,Alcorcon wydaję się być mocny u siebie ,zaś Alcoyano 5 wyjazdowych porażek z rzędu. Faworyt jasny...
AKO:2.60
Stawka:6j⛔
Ew.wygrana:15j
edit/pechowo strasznie. Zastanawiałem się nad overkiem Wolfsburga ,który wszedł gładko. Od 39 minuty było już 1-1 w meczu Werderu i już żaden zespół nie potrafił przechylić szali zwycięstwa na własną korzyść. Szkoda...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Liga BBVA
Spotkanie: Real Madryt - Valencia
Typ: Obie drużyny strzelą bramkę
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W niedziele Wielkanocną ,dojdzie do pojedynku na szczycie w Hiszpanii.Do stolicy przyjeżdża rozpromieniona czwartkowym sukcesem Valencia. Valencia ,której gra w tym sezonie to istna sinusoida. Piłkarze z Estadio Mesttala potrafią zachwycać tak jak np. w czwartek w LE ,ale również grać piach z niżej notowanymi rywalami (np.najświeższy przykład Levante) Niby mamy święta i cuda się zdarzają ,ale by możliwe było potknięcie Realu ,dumnie zmierzającego po tytuł mistrzowski? No chyba nie bardzo. Ja stawiam tutaj jednak na to ,że jedna i druga drużyna cieszyć będzie się z co najmniej jednego trafienia. Dlaczego tak uważam? Parę faktów. Valencia ostatnio nie strzeliła bramki w meczu wyjazdowym 8 spotkań(wyjazdowych) temu. Było to w Pucharze Króla. Nietoperze raczej słyną z niezłej ofensywy ,niż z żelaznej defensywy. Soldado ,jako wychowanek Realu ,ma coś do udowodnienia byłemu pracodawcy. Natomiast jeśli chodzi o Real ,sprawa wygląda troszkę inaczej. Real przede wszystkim strzela bardzo dużo goli. Nie przypominam sobie kiedy to Real nie zaaplikował rywalom chociaż jednej bramki. Oczywiście jak ma się takich zawodników jak Ronaldo,Ozil czy Di Maria ,to zdobywanie bramek przychodzi z dużą łatwością. Natomiast jeśli chodzi o defensywę ,to pojedyńczo każdy defensor(+bramkarz) -klasa światowa. Natomiast zaglądając w statystyki :Na ostatnie 10 spotkań ,tylko 2 razy Real będąc gospodarzem zachował czyste konto. Jeśli Levante ,Getafe czy Real Sociedad potrafili pokonać Ikera Casillasa to na pewno jest też w stanie Valencia. Nie oszukujmy się. Goście to nie jest pierwsza lepsza zbieranina kopaczy. Trzecia siła hiszpańskiej ligi, nie wymięknie przed 80 tys. publicznością i na pewno będą mieli swoje szanse. Czy je wykorzystają? Zobaczymy jutro wieczorem...
Dodatkowo dla sceptyków o bramkę dla Nietoperzy ,w Realu zabraknie Carvalho ,Serio Ramosa czy Lassiany Diarry. Unai Emery nie będzie mógł skorzystać z usług Albeldy, Dealberta i Miguela.
Święta ,więc brak czasu na pisanie analiz. Schalke mocne u siebie, z Raulem i &quot;Jan Golem&quot; powinno pokonać, słabych na wyjeździe graczy Hannoveru. Goście w cały sezonie potrafili wygrać na obcych obiektach tylko 2 razy! Jeśli chodzi o Francuzów ,to mecz sąsiadów w tabeli. Bardzo mało strzelonych bramek Lorient na wyjazdach ,natomiast Nicea u siebie często wygrywa 1:0 i liczę dziś na taki rezultat.
1.Schalke - Hannover 1 1.65 Betsson (3-0)✅✅✅
2.Nice - Lorient Under 2.5 1.55 Betsson (2-0) ✅✅✅
3.Real - Valencia Obie strzelą 1.66 Bet365 (0-0)⛔
AKO:4,3
Stawka:6j⛔
Ew.wygrana:26j
/strasznie mnie zawiedli gracze Realu i Valencii. Właśnie przez takie straty punktów u siebie ,Królewscy mogą stracić mistrzostwo. Reszta wchodzi gładko...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Bez analiz ,może później skrobnę parę słów:
1.
1.Aston Villa - Stoke 1(dnb) 1.53 Bet365 (1-1) ▶zwrot
2.Gloria Bistritia - Arges 1 1.37 Betsson (3-0) ✅✅✅
AKO:2,09-&gt;1.37
Ew.wygrana:21j-&gt;14j✅✅✅
/bałem się remisu i jak widać słusznie.
2.