>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja

P 0

ppartnerskie

Użytkownik
Czy znacie bukmachera (każdego, nawet mniej popularnego), który nie dokonuje weryfikacji lub dokonuje rzadko, najlepiej niepopularne, ponieważ takie rzadko sprawdzają. Mam na myśli np. Victor Chandler.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Rozumiem, że chodzi o &quot;niechęć do pokazywania dowodu&quot;? Jeśli tak to przede wszystkim BAH. Inni bukmacherzy też pozwalają na wypłaty bez weryfikacji o ile w grę nie wchodzą poważne sumy i dany użytkownik nie korzysta z bonusów.
Pytanie jednak już się na forum pojawiało - wystarczyło poszukać

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Witam ja jestem w trochę innym położeniu lecz problem podobny:
Wpłaciłem pieniądze na konto Sportingbet które zarejestrował brat. Niestety wyjechał on teraz na wakacje i nie mam żadnego dostępu do jego danych przez 3tyg. Poproszono mnie jednak o weryfikację danych do 2tyg. Czy jeśli podałbym dane innej osoby pełnoletniej np. rodziców to byłby jakiś problem? Zapewne tak więc jakie może być inne rozwiązanie tej patowej sprawy.
E: Może zmiana danych konta na te z paszportu kogoś innego - nabiorą się?

cashis 10

cashis

Użytkownik
Poproś brata o fax dowodu, lub jakikolwiek skan i wysłanie go pocztą, 2 tyg na pewno dojdzie, to chyba nie jest aż taki wielki problem ????

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Poproś brata o fax dowodu, lub jakikolwiek skan i wysłanie go pocztą, 2 tyg na pewno dojdzie, to chyba nie jest aż taki wielki problem ????
Możecie wierzyć lub nie ale to nie wchodzi w grę. Nie będę mieć z nim do tego momentu żadnego kontaktu. Więc za takie rady raczej podziękuje ????

cashis 10

cashis

Użytkownik
Najwyżej zablokują Ci konto, a gdy brat wróci wyślesz dokumenty i Ci odblokują, nie martw się pieniądze Ci nie zginą.

Do góry Bottom