>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja.

W 0

wiewiorek567

Użytkownik
Witam chciałym się spytać czy jeżeli podam swój kod paszportu to czy oni go gdzieś sprawdzają czy wystarczy, żeby zgadzała się data w środku kodu tzn.
Zamiast 121094 wpisałbym 121092, czy to byłby jakis problem?
Jak myslicie?

pozdrawiam

(pytanie czysto hipotetyczne)

bludek 367

bludek

Użytkownik
Zakładaj konto w bet365 będąc niepełnoletnim to się zdziwisz jak będziesz chciał wypłacić pieniądze.

W 0

wiewiorek567

Użytkownik
Oczywiście ze sprawdzają weryfikują, dzwonią itd.
Tzn. dzwonią na mój telefon, nie do kogoś, żeby sprawdzić czy poprawnie podałem pesel, tak?

Jeżeli poczekam, aż będę pełnoletni to wtedy będe mógł wypłacić pieniądze?

lub

Czy można teraz zmienić dane?

+

Jeżeli się wypłaca pieniądze na konto bankowe i jeżeli jest założone na te same dane na bet365 tylko jedyna rzecz jest inna to rok urodzenia, oni mogą to jakoś sprawdzić?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeżeli założysz konto i użyjesz nieprawdziwych danych to polegniesz przy weryfikacji, a bet365 przykłada się do weryfikacji.

Telefon do klienta jest &#39;dodatkową&#39; weryfikacją (dzwonią pytają o dane klienta i o ostatnie zakłady, wpłaty w ostatnim czasie itd. aby sprawdzić czy ktoś nie gra na cudze dane). Jednak weryfikacja opiera się na skanach dokumentów tożsamości. W tym miejscu polegniesz, jeśli podczas rejestracji podasz nieprawdziwe dane.

Jeśli zaczniesz grać będąc niepełnoletnim to i tak złamiesz ich regulamin. Innymi słowy będziesz musiał liczyć na jakieś niedopatrzenie z ich strony lub wypłatę bez weryfikacji. Jeśli będą chcieli Cię zweryfikować to w najlepszym wypadku stracisz wszystko co wygrałeś (dostaniesz zwrot depozytu), w najgorszym stracisz również depozyt.

Dane można zmieniać kontaktując się z supportem, ale zmiana daty urodzenia i zrobienie z siebie &#39;pełnoletniego&#39; nie przejdzie.

Tak jak pisałem wyżej - mogą poprosić o skan dowodu osobistego / paszportu i dowiedzą się jaka jest prawdziwa data urodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 0

wiewiorek567

Użytkownik
dobra jakoś zaryzykuje i tak jakoś dużo nie wygrałem a wsadziłem tylko 2zł tak dla żartów spróbować;)

Mam konkretne pytanie tylko co do tego peselu jeżeli go podam, oni gdzieś sprawdzą nie wiem w internecie, w urzędzie czy podałem im prawidłowy pesel?

**ostatnie pytanie i już nie przeszkadzam ???? **

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mam konkretne pytanie tylko co do tego peselu jeżeli go podam, oni gdzieś sprawdzą nie wiem w internecie, w urzędzie czy podałem im prawidłowy pesel?
Tak sprawdzają - w urzędzie dla uchodźców... Pytają się ABW, CBA, czasem nawet pytają FBI i CIA.
Jest coś takiego jak ochrona danych osobowych. Co prawda trochę fikcyjnie to działa ale nikt nie będzie sprawdzał Twojego PESELu.

Do góry Bottom