>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja

Dexter915 0

Dexter915

Użytkownik
Hej. Mam pytanie. Firma kazała mi się zweryfikować dowodem, potem poprosili o Skrill a następnie o Jeton. Po wszystkim kazali zrobić selfie z dowodem przy twarzy i w tle miała być rozmowa z działem ochrony czy tam zabezpieczeń. Ktoś miał taką sytuację? I jaki finał. Nastawić się raczej na zamknięcie przez nich konta czy po prostu zweryfikowali tak o? Czekam już 3 dzień i żadnych konkretów mimo że pisali ze dostane powiadomienie. Proszę o pomoc bo nie wiem co robić.

N 1,2K

NotToday

Użytkownik
Selfie z rozmową tle, brzmi jak weryfikacja u któregoś ruskiego klona. W dużej większości wypłacają, ale długo trzeba się z nimi bawić w weryfikowanie.

Dexter915 0

Dexter915

Użytkownik
Selfie z rozmową tle, brzmi jak weryfikacja u któregoś ruskiego klona. W dużej większości wypłacają, ale długo trzeba się z nimi bawić w weryfikowanie.
No rozumiem tylko właśnie jestem ciekawy ile trzeba czekać żeby w końcu odblokowali konto bo dostali wszystkie potrzebne materialy i od 3 dni weryfikują. Nie wiem ile mam czekać

Baxton 1,7K

Baxton

Użytkownik
Hej. Mam pytanie. Firma kazała mi się zweryfikować dowodem, potem poprosili o Skrill a następnie o Jeton. Po wszystkim kazali zrobić selfie z dowodem przy twarzy i w tle miała być rozmowa z działem ochrony czy tam zabezpieczeń. Ktoś miał taką sytuację? I jaki finał. Nastawić się raczej na zamknięcie przez nich konta czy po prostu zweryfikowali tak o? Czekam już 3 dzień i żadnych konkretów mimo że pisali ze dostane powiadomienie. Proszę o pomoc bo nie wiem co robić.
Jak kolega wyżej napisał, normalna procedura na klonie, wiele razy przechodziłem na każdym ale po wysłaniu selfi w tle z ich emailem konto było dość szybko uwalnianie od blokady np. wypłaty, gdyż do kilku godzin. Rozumiem, że na czacie tylko informacja, że czekać na mail od działu?

Dexter915 0

Dexter915

Użytkownik
Dokładnie. Najgorsze było to selfie z rozmową bo w przypadku braku dobrego aparatu w telefonie nie ma jak zrobić. U Ciebie do kilku godzin uwolnili konto, u mnie już 3 dzień to trwa. I nadal mi piszą że wszystko jest rozpatrywane po kolei. Chyba pozostaje czekać.

H 167,4K

hagi84

Użytkownik
dawno temu chcieli po tej calej weryfce by wysylac doksy do Rosji - myslalem, ze odeszli juz od tej praktyki, a znajomy z 3-4 tyg temu znow dostal taka weryfke takze nie nastawiac sie na pieniadze, z tymi gownianymi bukami nigdy nic nie wiadomo.

Otrzymane punkty reputacji: +537
N 1,2K

NotToday

Użytkownik
3 dni u takich krzaków to bardzo mało czasu, cierpliwości. Wysyłaj im codziennie maila z pytaniem czy już zweryfikowali, w końcu będą mieli Cię dość. Ja grałem w kilku tych klonach, czasami weryfikacja się ciągnęła przez tydzień albo dwa, potem następny tydzień albo dwa były problemy z zaakceptowaniem wypłaty, bo jakiś błąd wyskakiwał, ale w moim przypadku ostatecznie zawsze wypłacali. No i nie prosili o żadne wysyłki do Rosji ^^

Do góry Bottom